2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben en ii si zeytinyağlı şeyler yapim, hastane dönüşü yenmesi için, onlar daha uzun süre dayanıyo nasılsa..

Zeytinyağlı dolma, patates salatası, havuç salatası, kısır gibi şeyler daha mantıklı sanki, yanınada börek, gelince çay demleriz yanına oturur yeriz, evet öle daha mantıklı olur...

kızlar bişey soracam göğüsler doğumdan sonra çatlıyormuş şimdiden krem kullanmak gerekiyormuş kullanan varmı yada varsa ne kullanıyorsunuz?

canım ben lanisoh kullanıyorum çok korkuyorum emzirememekten aslında şimdiden başlamak gereksiz gibi geliyor ama başladım yinede

evet doktormuz öyle yapıyor benide doğuma kadar sokmayacak ultrasona, ama benim öğluşumun kilosu 2600 dü en son, sezeryan gününe kadar kaç kilo olcak merak ediyorum doğuma girmeden soksa ultrasona iyi olurr

benim doktorum abartıyor mu ki ya 33.haftadan beri artık daha sık gel 1 hafta en fazla 10 gün dedi ne güzel sezeryan tarihinide erkenden öğrenmişsin haftalarımız aynı heyecanlandım şimdi banada sezeryan derse az kalmış

Sifon bozuldu yarın gelip onu yapacaklar, elektrikçiyi de çağırdım, o da gelip zil için açma kapama tuşu yapacak, kızım uyurken kimsecikler onu rahatsız etmesin...

bende dün akşam eşime zilin kablosunu keserim demiştim sempatiksalakcinni ay bu hiç aklıma gelmedi iyi fikir

Sema tatlım yine belli olmamış tarihin, neyse inşallah yarın kesinleşir de sen de rahatlarsın artık...

canım ben lanisoh kullanıyorum çok korkuyorum emzirememekten aslında şimdiden başlamak gereksiz gibi geliyor ama başladım yinede

ben hep 1 ay önceden başlayın sürmeye dediklerini biliyorum ama ne bileyim gerekli mi değil mi bende emin değilim daha almadım ama Garmastan çok iiiyiiimiş....

Bende hastane için tatlı tuzlu kurabiyeler aldım ikramlık, çikolatada aldım, yarında içecek alırım oh misler gibi gelenlere ikram ederiz...

canım aklıma o geldi ama suç eşimde insan düğme yaparız der birde elektrikçi kesin başına iş çıkarmıyım diye söylemedi ben sorarım ona

Hay allah ii lini versin onunda, çok basit bi işlemmiş ya, zilin kablosundan ek bi kablo çekip ona açma kapama butonu takıyolarmış bitiomuş iş, o kadar yani...

Ay şu erkekler ne kadan tambel oluyolar ya...

bende bir haller var bugün yorgunum mutsuzum yüzüm assık öylece oturuyorumnormal mi bu acaba?daha doğuma var 23 kasımda inşallah....size de oldu mu böyle???

Bende hastane için tatlı tuzlu kurabiyeler aldım ikramlık, çikolatada aldım, yarında içecek alırım oh misler gibi gelenlere ikram ederiz...

herşeyleri en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün...bravo diyorum.... alkisalkisalkis
zil işi de iyiymiş bak.....ben hiç düşünmemiştim bile....ilgili bir anne olucaksın sen tebrikler.... vereliniortak

bende bir haller var bugün yorgunum mutsuzum yüzüm assık öylece oturuyorumnormal mi bu acaba?daha doğuma var 23 kasımda inşallah....size de oldu mu böyle???

satlarımız aynı galiba benimde 23 kasım ben hep mutsuzum niyeyse hep tedirginim bi tadını çıkaramadım hamileliğimin insan akşama kadar eli karnında yatar mı sürekli hareket etsin diye bekliyorum iyice manyak oldum çıktım hayırlısıyla şu çocukları kucağımıza bir alsak senin normal doğum mu olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…