Selam kızlar nasılsınız
kızlar bişey soracam göğüsler doğumdan sonra çatlıyormuş şimdiden krem kullanmak gerekiyormuş kullanan varmı yada varsa ne kullanıyorsunuz?
evet doktormuz öyle yapıyor benide doğuma kadar sokmayacak ultrasona, ama benim öğluşumun kilosu 2600 dü en son, sezeryan gününe kadar kaç kilo olcak merak ediyorum doğuma girmeden soksa ultrasona iyi olurr
Sifon bozuldu yarın gelip onu yapacaklar, elektrikçiyi de çağırdım, o da gelip zil için açma kapama tuşu yapacak, kızım uyurken kimsecikler onu rahatsız etmesin...
canım ben lanisoh kullanıyorum çok korkuyorum emzirememekten aslında şimdiden başlamak gereksiz gibi geliyor ama başladım yinede
bende dün akşam eşime zilin kablosunu keserim demiştim sempatiksalakcinni ay bu hiç aklıma gelmedi iyi fikir
ben hep 1 ay önceden başlayın sürmeye dediklerini biliyorum ama ne bileyim gerekli mi değil mi bende emin değilim daha almadım ama Garmastan çok iiiyiiimiş....[/QUOinşallah işe yarar çokta pahalı küçücük kutu 40 lira valla hamileyken iyice soyulduk anne_bebek eşyaları çok pahalı
Kız niye kabloyu kesecen, Allah ii lini versin senin...
ben hep 1 ay önceden başlayın sürmeye dediklerini biliyorum ama ne bileyim gerekli mi değil mi bende emin değilim daha almadım ama Garmastan çok iiiyiiimiş....[/QUOinşallah işe yarar çokta pahalı küçücük kutu 40 lira valla hamileyken iyice soyulduk anne_bebek eşyaları çok pahalı
hemde nasıl pahalı...inşallah emzirmede zorluk olmazda gerek kalmaz kullanmamıza...
canım aklıma o geldi ama suç eşimde insan düğme yaparız der birde elektrikçi kesin başına iş çıkarmıyım diye söylemedi ben sorarım ona
Bende hastane için tatlı tuzlu kurabiyeler aldım ikramlık, çikolatada aldım, yarında içecek alırım oh misler gibi gelenlere ikram ederiz...
bende bir haller var bugün yorgunum mutsuzum yüzüm assık öylece oturuyorumnormal mi bu acaba?daha doğuma var 23 kasımda inşallah....size de oldu mu böyle???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?