2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kasım anneleri bende kasım annesi olucaktım ama benim oğlum fazla bekliyemedi 18 ekimde 36 +5de epidural sezaryenle doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz darısı sizlerin başına sizlere tavsiyem bol bol dinlenin gerçekten çok yorucu 4 gündür düzgün bir uyku uyamadım ama çok güzel bi duygu ses olayına fazla takılmayın bebeklerinizi mümkün olduğu kadar sese alıştırın ,göğüs uçlarının çatlamaması için kahverengi kısmını bebeğin ağzına verin sadece ucunu değil o zaman yara olmuyomuş ve epidural olacaksanız doğum sonrası içebildiğiniz kadar çok su için baş ağrısını önlemek için hepinize şimdiden hayırlı doğumlar

Krdln cnm yok sezeryan olacak gibi bakalım ne olur bilinmez tabi....mutsuzluk telaş merak hepsi var bende..zor bu son dönem((

Allah analı babalı büyütsün cnm...tavsiyelerin için saol...darısı bizim başımıza..

Of delirdim ya geçer diye bekliyorum geçmiyor.dün akşamdan beri gözüm seğiriyor.Piskopat gibi hissediyorum kendimi.Tikli piskopatlar gibidelikafadulden

iyi akşamlar herkeseeeopuyorumnanaktan
Bugün son günümüde çalıştım ve şükür izne ayrıldım,artık evdeyim,bolbol uyucam,dinlenicem ve kızımın eksiklerini tamamlıcam.Oh be rahatladım
Umarım sizler iyidsinizdir,doğuran varmı?

propp ilk normal doguran senmi olcan yoksa bu nisan akintisindan hic bisi anlamdigim icin ne zaman ve nasil olur bilmiomm. hadi hayirlisi bakalim

nalancim ne guzel son hazirliklar artik pazartesi kizin kucaginda cok guzel yaa darisi bizlerin basina tabi benimki normal gelsin ve hemen gelsin munkunse insaallah hayirlisi ile gelir

İmrendim valla nalan ne güzel şeyleyini planlayıp yapcaksın. herşey gönlünce güzel olur inşallahopuyorumnanaktan

iki saat gezdim senteri ya sonra esim geldi aldi beni belim agrio simdide

miracle benim ayaklar kac aydan beri sis ama ALLAHTAN cok agrimio ellerim zaten sosis gibi olmus

benım elım ayagım hıc sısmedı ya cok şukur, ama hıc tuz yemıom yemeklere fln da bı damlacık koyuyorum kocam da kızıo bu ne boyle dıye..
butun ayakkabılarım oluo ama tabı babet topuklu fln olanlar vuruo bıraz, zaten gıymıom da.. artık şişmem heralde bu gunden snr 20 gun kalmış epi tpu :S

iki saat gezdim senteri ya sonra esim geldi aldi beni belim agrio simdide

miracle benim ayaklar kac aydan beri sis ama ALLAHTAN cok agrimio ellerim zaten sosis gibi olmus

bendede ağrı yok canım büütn gün bilgisayar başında oturucam diye sarkııyorum ayakları sanıırm ondan oldu yoksa bi iş güç yaptığımda yok neyse artık ayaklarımı uzaıp bilgisayarı kucağıma alcam bu havada terlik giymek zorunda kalcam yoksa ayaklar şişince giyecek bişey bulamıyorum...kız hazal öle çok kilon falan yok senin vücudun su topladı galiba doğumdan sonra kolay kilo vercen sen resmine baktımda bugün öyle geldi bana o şişliklerden falan senin kilon fazla çıkıo

hayırlı izinlerin olsun....evde olmak da güzelmiş.....

hazalcım keşke keşşke ama benden once cok kısı var dogurcak :)

yani prop sirani bekle benim haftam senden onde lmaz: siraylan doguralim sempatiksalakcinni off valla ya cikcaklarsa ciksinlar artik yaww

prop bastan beri cok rahat hamilelik gecirmisin bu son aydaki bel agrilarini saymazsan tabi ben her turlu agri sanci bulanti cektim valla bu son ayda bel ve kasik agrisi cikti az kaldi deip avutuyoz kendimizi iste

valla ben ayakalrimi uzatiyom bilgisyarida dizimin ustune koyuyom benim ayagima bir tek ayakkabi oluo artik onunda arkasina basarak yuruyorum bugun cizmemi giyim dedim ayaklarimin ucu bile girmedi icine ALLAHTAN disarda ole cok kar yoktuda duz ayakkabi ile idare ettim

benim heryerims sisti zaten cnm 23 kilonun 10 u siskinlikdir herhalde bencede dogum sonrasi hemen forma girerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…