2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun ogluma yun ip aldim orgu orcem oglum cikana kadar ne kadar yapabilirsem artik zamn gecer bana

Hazal anlaşalım önce sen doğur bu gece, yrn da ben Anlaşabılırız yanı ben once olcam dıye dıretmıom

biz anlasirizda bizim sipalar anlasirmi bilemem cok nazlaniolar cikmamak icin neyse biz onden anlasalim onlar sonradan bize uyarlar belki

ya bu hamilelik ilk aylar heyecanlı oluyor ama 7.aydan sonra giderek sıkıcı olmaya başlıyor ama yaaaaaa
en az 2 hafta daha doğuracaklar sırasına giremeyeceğim ben bu gidişle ..
gel tezkereeee geelll

yok be miracle bel agrisi ve kasik agrisi var bunlarda dogurmaya yetmio maalesef artik haftaya onemli bio gelisme bekliorum surekli karnima dokunarak cik artik oglum diyorum ama oglanin ben tinladigi yok keyfi yerinde sipanin insallah cok bekletmez beni benim korkum ya gununu gecerde beni beklemekten beter eder dio endiseleniorum hem saglikli gelsin hem simdi gelsin yaa ama bugun dolastim baya belim ve kasiklarim cok agrioo bakalim belki gece dogururum yanii insallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

normal doğuma bi engel yok dimi tatlım sen yürüyüş yap hergün bi yarım saat faydası olur mutlaka

ay işalla doğurursun cnm dua edıom hepımız ıcın

Teşekkür ederimmmm....opuyorumnanaktan

Bilgi verdiğin için saol, güle güle büyüt bebeğini, darısı bizim başımıza inşallah...

Hazırlıkların tam gaz devam ediyor anlaşılan=) iyiym diyelim iyi olalım işte ne olsun öyle gün geçiriyoruz bakalım

Evet canım son koşuşturmalar artık...

Of delirdim ya geçer diye bekliyorum geçmiyor.dün akşamdan beri gözüm seğiriyor.Piskopat gibi hissediyorum kendimi.Tikli piskopatlar gibidelikafadulden

Geçmiş olsun, neden öle oldu acaba, bi dr.a gösterseydin...

Darısı en yakın zamanda seninde başına canım, her şeyin hazır dimi...opuyorumnanaktan

İmrendim valla nalan ne güzel şeyleyini planlayıp yapcaksın. herşey gönlünce güzel olur inşallahopuyorumnanaktan

Seninde her şey gönlünce olsun canım, hemde en yakın zamanda...kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım,sede ayrıldınmı izne falan?

Umarım güzel bi izin dönemi geçirirsin canım, burayı boşlama sakın izine çıktım diye...opuyorumnanaktan

yok cnm bebegin kafasi asagidaymis sabirsizlikla dogum kanalina girmesini bekliorum carsamba ebe kontrolum var insallah o zamana kadar dogum kanalina girer

miraclecim kar yagmaya basladi burda bugun esim dedi disari cikma artik die markete bile inmicekmisim halbuki market apartmanin altinda duserim die endiselenio bende 9. katin merdivenlerini inip cikarim artik ne yapimm

anam benımkı gırdı de noldu cıkmıo kı :)) ayrıca cnm kafa gırınce yurumek cooooooook zorlasıo resmen bacaklarım kapanmıo yaaeyvahedigeldismile

ay prop bende sabah aksam dua ediorum herkes icin bizm zamanimizda olan olmayan cocuk isteyen herkes icin bol bol dua ediom hayatim boyunca etemdigim dualri ediom valla insallah hepimiz bi avazda dogurur saglikla buyuturuz bebeklerimizi insallah hayirlisi ile

nalancim herseyi hazir oglumun bende hazirim ama bizim oglan daha kalmaya niyetli icerde gerci gunude var daha ama 38. haftaya girdim die hemende ciksin istiom hayirlisi bakalim

Son düzenleme:
anam benımkı gırdı de noldu cıkmıo kı :)) ayrıca cnm kafa gırınce yurumek cooooooook zorlasıo resmen bacaklarım kapanmıo yaaeyvahedigeldismile

anaaa seninki dogum kanalina girmismi :1shok: e cikar seninki haftaya insallah

benimki kafasi asagida ama daha kanala girmemis bende girince hemn cikio sandimm :1shok:

artik keyiflerini beklicez sipalarin

anaaa seninki dogum kanalina girmismi :1shok: e cikar seninki haftaya insallah

benimki kafasi asagida ama daha kanala girmemis bende girince hemn cikio sandimm :1shok:

artik keyiflerini beklicez sipalarin

ay ne cıkması akannehir gecen hafta gıttıgımde kafasını gorebılemk ıcın donumu ındırdı doktor ultrasonla bakabılmek ıcın o kdr kanaldaydı ama hıcbı etkısı olmuo bunun ne yazık kı

yaa kızlar su sızdırıyormuşum gibi hissediyorum ben yaaa.. bebek bezi kullanacam bu gidişle :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…