Hazal anlaşalım önce sen doğur bu gece, yrn da benAnlaşabılırız yanı ben once olcam dıye dıretmıom
propp sen bu dur bakimm hazalın baya olmuş maşallah 38.haftadaymış bi hareket yok mu hazal
:mymeka: duruoz lan işte yolu mu tıkıoz buyursun önden hıhsempatiksalakcinni
:mymeka: duruoz lan işte yolu mu tıkıoz buyursun önden hıhsempatiksalakcinni
yok be miracle bel agrisi ve kasik agrisi var bunlarda dogurmaya yetmio maalesef artik haftaya onemli bio gelisme bekliorum surekli karnima dokunarak cik artik oglum diyorum ama oglanin ben tinladigi yok keyfi yerinde sipanin insallah cok bekletmez beni benim korkum ya gununu gecerde beni beklemekten beter eder dio endiseleniorum hem saglikli gelsin hem simdi gelsin yaa ama bugun dolastim baya belim ve kasiklarim cok agrioo bakalim belki gece dogururum yanii insallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
ya bu hamilelik ilk aylar heyecanlı oluyor ama 7.aydan sonra giderek sıkıcı olmaya başlıyor ama yaaaaaa
en az 2 hafta daha doğuracaklar sırasına giremeyeceğim ben bu gidişle ..
gel tezkereeee geelll
yok be miracle bel agrisi ve kasik agrisi var bunlarda dogurmaya yetmio maalesef artik haftaya onemli bio gelisme bekliorum surekli karnima dokunarak cik artik oglum diyorum ama oglanin ben tinladigi yok keyfi yerinde sipanin insallah cok bekletmez beni benim korkum ya gununu gecerde beni beklemekten beter eder dio endiseleniorum hem saglikli gelsin hem simdi gelsin yaa ama bugun dolastim baya belim ve kasiklarim cok agrioo bakalim belki gece dogururum yanii insallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
herşeyleri en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün...bravo diyorum.... alkisalkisalkis
zil işi de iyiymiş bak.....ben hiç düşünmemiştim bile....ilgili bir anne olucaksın sen tebrikler.... vereliniortak
merhaba kasım anneleri bende kasım annesi olucaktım ama benim oğlum fazla bekliyemedi 18 ekimde 36 +5de epidural sezaryenle doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz darısı sizlerin başına sizlere tavsiyem bol bol dinlenin gerçekten çok yorucu 4 gündür düzgün bir uyku uyamadım ama çok güzel bi duygu ses olayına fazla takılmayın bebeklerinizi mümkün olduğu kadar sese alıştırın ,göğüs uçlarının çatlamaması için kahverengi kısmını bebeğin ağzına verin sadece ucunu değil o zaman yara olmuyomuş ve epidural olacaksanız doğum sonrası içebildiğiniz kadar çok su için baş ağrısını önlemek için hepinize şimdiden hayırlı doğumlar
Hazırlıkların tam gaz devam ediyor anlaşılan=) iyiym diyelim iyi olalım işte ne olsun öyle gün geçiriyoruz bakalım
Of delirdim ya geçer diye bekliyorum geçmiyor.dün akşamdan beri gözüm seğiriyor.Piskopat gibi hissediyorum kendimi.Tikli piskopatlar gibidelikafadulden
propp ilk normal doguran senmi olcan yoksa bu nisan akintisindan hic bisi anlamdigim icin ne zaman ve nasil olur bilmiomm. hadi hayirlisi bakalim
nalancim ne guzel son hazirliklar artik pazartesi kizin kucaginda cok guzel yaa darisi bizlerin basina tabi benimki normal gelsin ve hemen gelsin munkunse insaallah hayirlisi ile gelir
İmrendim valla nalan ne güzel şeyleyini planlayıp yapcaksın. herşey gönlünce güzel olur inşallahopuyorumnanaktan
teşekkürler canım,sede ayrıldınmı izne falan?
yok cnm bebegin kafasi asagidaymis sabirsizlikla dogum kanalina girmesini bekliorum carsamba ebe kontrolum var insallah o zamana kadar dogum kanalina girer
miraclecim kar yagmaya basladi burda bugun esim dedi disari cikma artik die markete bile inmicekmisim halbuki market apartmanin altinda duserim die endiselenio bende 9. katin merdivenlerini inip cikarim artik ne yapimm
mersine ne zman geliyosun canım sen
anam benımkı gırdı de noldu cıkmıo kı :)) ayrıca cnm kafa gırınce yurumek cooooooook zorlasıo resmen bacaklarım kapanmıo yaaeyvahedigeldismile
anaaa seninki dogum kanalina girmismi :1shok: e cikar seninki haftaya insallah
benimki kafasi asagida ama daha kanala girmemis bende girince hemn cikio sandimm :1shok:
artik keyiflerini beklicez sipalarin
1 kasıma niyetliyim bakalım 36.haftam olacak tam
o gün sabah burda doktoruma gitmeye niyetliyim bir terslik yo kderse vur belini mersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?