yok cnm bebegin kafasi asagidaymis sabirsizlikla dogum kanalina girmesini bekliorum carsamba ebe kontrolum var insallah o zamana kadar dogum kanalina girer
miraclecim kar yagmaya basladi burda bugun esim dedi disari cikma artik die markete bile inmicekmisim halbuki market apartmanin altinda duserim die endiselenio bende 9. katin merdivenlerini inip cikarim artik ne yapimm
hayırlsı olsun canım zaten çok yorucu bi yol değil dümdüz yol ama tabi doktora görünüp çık yola
ay ne cıkması akannehir gecen hafta gıttıgımde kafasını gorebılemk ıcın donumu ındırdı doktor ultrasonla bakabılmek ıcın o kdr kanaldaydı ama hıcbı etkısı olmuo bunun ne yazık kı
yaa kızlar su sızdırıyormuşum gibi hissediyorum ben yaaa.. bebek bezi kullanacam bu gidişle :S
selam kizlar..
tüm kuaför işlerim bugün sona erdi şükürler olsun..Allahim onlar nasil kaşlardi öle :)))
kapi süsü siparişinide verdik..gelir gelmez fotosunu eklicem..3-4 güne gelirmiş.
tül siparişide verdik.o da haftaya gelecek.
kendimi hiç ii hissetmiorum duygusal olarak...
amann eşinde haklı buzlanma falan olursa nasıl yürüyüş yapcan neyse canım hayırlısı olsun o çıkacağı vakiti bilir zaten
benım kadar kaymak oldun mu bakayım sen de aklinialirimsmile
ay prop bende sabah aksam dua ediorum herkes icin bizm zamanimizda olan olmayan cocuk isteyen herkes icin bol bol dua ediom hayatim boyunca etemdigim dualri ediom valla insallah hepimiz bi avazda dogurur saglikla buyuturuz bebeklerimizi insallah hayirlisi ile
nalancim herseyi hazir oglumun bende hazirim ama bizim oglan daha kalmaya niyetli icerde gerci gunude var daha ama 38. haftaya girdim die hemende ciksin istiom hayirlisi bakalim
bende sürekli wc deyim.
altima işicek gibi oluyorum bi gidiorum 3 damla bumuydu yani diorum.
4.5 saat ve otobüsle :S
eşim izin alamadığı için tek başıma geleceğim
hayırlısı artık..
annem sancım gelirse şöför seni hastaneye bırakır diyo
Hazal ılk hamılelıklerde bır ıkı hafta once gırermıs bısı ıfade etmezmıs yanı bu dogumla ılgılı ama ıkıncı gebelıklerde genelde kanala gırdıgı gıbı dogum balıomuş vıııjjjttt dıye :))
ben çok tuvalete gitmiyorum ama su gibi bi akıntım var ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni
aramızda yabancı yok ne de olsa aklinialirimsmile
bugün çok rahatsız etti beni ohaoldumsmile
he oda hakli kendince dun temizlik yaptim die iyi bi hasladi beni iki haftan var yerinde durmuyosun die bugun disari cikmak icn 40 takla attim sonra izin verdi oda korkuo yazik evde surekli yanimda duruo xbox oynuo surekli SIKILMASIN die bide gozu surekli uzerimde yaa benimde cok hosuma gidi o buu :lepi:
otobüsle tabi biraz daha zor olur arabayla olsaydı istedikçe dururdun ama napıcan artık tatlım hayırlısı olsun sancı falan gelmez inş.yaa yoksa annenin dediği gibi olur artık:))
Beklemekten başka bi şi kalmamış geriye o zaman, yanlış hatırlamıyorsam annenler türkiyede dimi, onlar gelecekler mi doğum için...
suyun filan gelmio dimi?eminsin yani??
ikincimi akannehir prop hatirliosan bi ara konusu gecmistide ben fazla ara vermeden ikinciyi istiom demistim simdi ayni fikirde deilim yani ikinciyi istiomda araya zaman gircek baya ben anca kendime gelirim :bbo:
ay su gunleri bi atlatalimda ikinciye ALLAH kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?