2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amann eşinde haklı buzlanma falan olursa nasıl yürüyüş yapcan neyse canım hayırlısı olsun o çıkacağı vakiti bilir zaten

hayırlsı olsun canım zaten çok yorucu bi yol değil dümdüz yol ama tabi doktora görünüp çık yola

4.5 saat ve otobüsle :S
eşim izin alamadığı için tek başıma geleceğim
hayırlısı artık..
annem sancım gelirse şöför seni hastaneye bırakır diyo

ay ne cıkması akannehir gecen hafta gıttıgımde kafasını gorebılemk ıcın donumu ındırdı doktor ultrasonla bakabılmek ıcın o kdr kanaldaydı ama hıcbı etkısı olmuo bunun ne yazık kı

e ebn bosuna kanala girmesini beklemiyim yani tuh yaa bende ondan medet umuyodum :bbo:

selam kizlar..
tüm kuaför işlerim bugün sona erdi şükürler olsun..Allahim onlar nasil kaşlardi öle :)))
kapi süsü siparişinide verdik..gelir gelmez fotosunu eklicem..3-4 güne gelirmiş.
tül siparişide verdik.o da haftaya gelecek.

kendimi hiç ii hissetmiorum duygusal olarak...

Hazal ılk hamılelıklerde bır ıkı hafta once gırermıs bısı ıfade etmezmıs yanı bu dogumla ılgılı ama ıkıncı gebelıklerde genelde kanala gırdıgı gıbı dogum balıomuş vıııjjjttt dıye :))

benım kadar kaymak oldun mu bakayım sen de aklinialirimsmile

amann eşinde haklı buzlanma falan olursa nasıl yürüyüş yapcan neyse canım hayırlısı olsun o çıkacağı vakiti bilir zaten

he oda hakli kendince dun temizlik yaptim die iyi bi hasladi beni iki haftan var yerinde durmuyosun die bugun disari cikmak icn 40 takla attim sonra izin verdi oda korkuo yazik evde surekli yanimda duruo xbox oynuo surekli SIKILMASIN die bide gozu surekli uzerimde yaa benimde cok hosuma gidi o buu :lepi:

Beklemekten başka bi şi kalmamış geriye o zaman, yanlış hatırlamıyorsam annenler türkiyede dimi, onlar gelecekler mi doğum için...

bende sürekli wc deyim.
altima işicek gibi oluyorum bi gidiorum 3 damla bumuydu yani diorum.

ben çok tuvalete gitmiyorum ama su gibi bi akıntım var ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni
aramızda yabancı yok ne de olsa aklinialirimsmile
bugün çok rahatsız etti beni ohaoldumsmile

4.5 saat ve otobüsle :S
eşim izin alamadığı için tek başıma geleceğim
hayırlısı artık..
annem sancım gelirse şöför seni hastaneye bırakır diyo

otobüsle tabi biraz daha zor olur arabayla olsaydı istedikçe dururdun ama napıcan artık tatlım hayırlısı olsun sancı falan gelmez inş.yaa yoksa annenin dediği gibi olur artık:))

ikincimi akannehir prop hatirliosan bi ara konusu gecmistide ben fazla ara vermeden ikinciyi istiom demistim simdi ayni fikirde deilim yani ikinciyi istiomda araya zaman gircek baya ben anca kendime gelirim :bbo:

ay su gunleri bi atlatalimda ikinciye ALLAH kerim

ben çok tuvalete gitmiyorum ama su gibi bi akıntım var ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni
aramızda yabancı yok ne de olsa aklinialirimsmile
bugün çok rahatsız etti beni ohaoldumsmile

suyun filan gelmio dimi?eminsin yani??

son günleirmiz hazal yarın bi gün tüm ilgi küçük adamlarda olacak keyfini çıkar doğrusu benimki ben iyileştim iyileşeli acımıyo artık bana temziliğe yardım falan etmiyo yapma dio bana ama eskden ne güzel yardımda ederdi bu erkeklere iyiyim demeye gelmioo hiç

otobüsle tabi biraz daha zor olur arabayla olsaydı istedikçe dururdun ama napıcan artık tatlım hayırlısı olsun sancı falan gelmez inş.yaa yoksa annenin dediği gibi olur artık:))

umarım sancım falan gelmez.. bir de tam gideceğim gün ntsde sancı falan çıakr da doktor yollamazsa die de korkuyorum evi temizletmedim mersinde doğuracam die :)
düşündükçe içimi sıkıntı basıyor zaten mafoldumben

Beklemekten başka bi şi kalmamış geriye o zaman, yanlış hatırlamıyorsam annenler türkiyede dimi, onlar gelecekler mi doğum için...

yok cnm keske gelebilseler ama insallah 1 2 sene sonra davet etcem onlari annemi ve babami o zaman gelirler insallah :Saruboceq:

ya bak kımseyı elestırmek ya da yargılamak ıcın soylemıorum ama bugun dolmusta soyle bı durum oldu: hamıle bı kadın 6-7 aylık, elınde 3-4 yasında bı cocuk, cocuk bıcır bıcır soru sorup duruyo konusuo fln e haklı tabı sıkılıyo cocuk, annesı de cvp vrecek halde degıl artık bıkkın fln gecıstırıo fln, o da haklı hamıle yanı canı burnunda, sonunda bır bagırıpo azarlamaya basladı cocugu ıttı kaktı fln.. sımdı o gergın kadının ıcındekı bebegın ne sucu var? o mınıcık bebegın ne sucu var? tmm kadın da haksız dıyemem dedıgım gıbı canı burnunda yanı.. ama ıkı cocuga da bu ezıyetı yapmaya ne hakkı var kadının :S fazla gecmeden ıkıncıyı dusunenler bence cıdden enıne boyuna dusunmelı.. oyle kardesı olsun dıye yaptım demekle olmuo cıdden :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…