umarım sancım falan gelmez.. bir de tam gideceğim gün ntsde sancı falan çıakr da doktor yollamazsa die de korkuyorum evi temizletmedim mersinde doğuracam die :)
düşündükçe içimi sıkıntı basıyor zaten mafoldumben
ya bak kımseyı elestırmek ya da yargılamak ıcın soylemıorum ama bugun dolmusta soyle bı durum oldu: hamıle bı kadın 6-7 aylık, elınde 3-4 yasında bı cocuk, cocuk bıcır bıcır soru sorup duruyo konusuo fln e haklı tabı sıkılıyo cocuk, annesı de cvp vrecek halde degıl artık bıkkın fln gecıstırıo fln, o da haklı hamıle yanı canı burnunda, sonunda bır bagırıpo azarlamaya basladı cocugu ıttı kaktı fln.. sımdı o gergın kadının ıcındekı bebegın ne sucu var? o mınıcık bebegın ne sucu var? tmm kadın da haksız dıyemem dedıgım gıbı canı burnunda yanı.. ama ıkı cocuga da bu ezıyetı yapmaya ne hakkı var kadının :S fazla gecmeden ıkıncıyı dusunenler bence cıdden enıne boyuna dusunmelı.. oyle kardesı olsun dıye yaptım demekle olmuo cıdden :S
biraz daha erken gel dicem onu da istemiyosun galiba neyse sen kötüsünü düşünme şimdi bişeyin gelirsin inş.hiçbişey olmadan :Saruboceq:
son günleirmiz hazal yarın bi gün tüm ilgi küçük adamlarda olacak keyfini çıkar doğrusu benimki ben iyileştim iyileşeli acımıyo artık bana temziliğe yardım falan etmiyo yapma dio bana ama eskden ne güzel yardımda ederdi bu erkeklere iyiyim demeye gelmioo hiç
valla bugün aynı muhabeti kocama yaptım çok zormuş ben ikinciyi istemiyorum diye şimdi şu halimde bu kadar gerginken evde bi çocuk olsaydı şamar oğlanı olurdu dedim yalan da değil kardeşim arıyo telefonu açmıyorum bazen o kadar gergin oluyorum
teşekkürler canım,sede ayrıldınmı izne falan?
evet evimde ne kadar kalırsam o kadar kar benim çin.. orda ne kadar da üstüme düşseler ben yine de sıkılırım kendi evin gibi olmuyor :S
gerçi 36.hafta olacak çok da yakın olmuyor doğum ama belli mi olur
ayyy ne bilimm iim sıkıldı yine eyvahedigeldismile
doğumdan sonra vücudun toparlanması için en az bi 3 yıl ara vermek gerek zaten hazalcım doktorlar falan da dioo
ya bak kımseyı elestırmek ya da yargılamak ıcın soylemıorum ama bugun dolmusta soyle bı durum oldu: hamıle bı kadın 6-7 aylık, elınde 3-4 yasında bı cocuk, cocuk bıcır bıcır soru sorup duruyo konusuo fln e haklı tabı sıkılıyo cocuk, annesı de cvp vrecek halde degıl artık bıkkın fln gecıstırıo fln, o da haklı hamıle yanı canı burnunda, sonunda bır bagırıpo azarlamaya basladı cocugu ıttı kaktı fln.. sımdı o gergın kadının ıcındekı bebegın ne sucu var? o mınıcık bebegın ne sucu var? tmm kadın da haksız dıyemem dedıgım gıbı canı burnunda yanı.. ama ıkı cocuga da bu ezıyetı yapmaya ne hakkı var kadının :S fazla gecmeden ıkıncıyı dusunenler bence cıdden enıne boyuna dusunmelı.. oyle kardesı olsun dıye yaptım demekle olmuo cıdden :S
selam kızlar
benim kızım bi türlü dönmüyo.36. haftadayım ama başı aşağıda değil oturur pozisyonda. oyüzden sezaryen olcam galiba.son günler çok heyecanlı geçiyo.Allah hepimize yardım etsin.
ben de annemı azarlıorum bazen annem yıne cok gergınsın dıyo, anne canım burnumda nasıl gerılmıyım kı dıyorum tmm ben senı anlıom zaten onemlı dııl kızım dıyo.. e koca kadın halden anlıo.. ama mınıcık bı cocugs oyle davranıo olsam resmen psıkolojısı bozulur :S
ee yapcak bısı yok o zmn , hayırlı ugurlu olsun gun alırsın sen bu hafta artık..
bozulur tabi direk nefret eder kardeşinden benim yeğenim yaşıyor şu an bunu yavrum daha 2,5 yaşında 6 aylık kızkardeşi sarıyor falan oyuncak gibi davranıo kardeşine canının acıyacağını düşünemiyor annesi azarlayıp duuryor karışamıyorumda bişeyde denmio çocuk iice zayıfladı moralim bozuluyor valla onu öyle gördükçe
evet miracle ben simdiden esimle konusuyom dogduktan sonra tum ilgiyi cocuga verip beni ihmal etme die yazik oda bana aynisini soyluo yani ben ondan o benden beklio ilgisizligi ama dogum sonrasi neler olacagini anlatiom ona simdiden sonra kusme die e sonucta cocuk uyumucak ben uykusuz kalicam bos zamanlarimdada kendimi dinlendirecem yani esimle pek ilgilenemicem oda hos karsilio tabi sanada yardim edrim dio ama bakalim ne kadar yapabiliecek sonucta ida calisio
is konusunda benimki yardim edio evi o supuruo ben tozu aliom ama dun salonu temizlediimi gorunce yardim etmedi kizdi sende yapma dedi ama ben yine yaptim tabi bundan sonra isim yok artik normal ev temizligi disinda pasa pasa oturup oglumun dogmasini beklicem boshayallersmile
Hazal şu an dogum sırasında bız varız ekım anaları topıgı bosaldı artık bızı okumaya basladılar o yuzden daha hamılelıgın basındakı çömezlerdir onlar buyuk ihtimalle
zaten bizdede cakma kasim analari cogaldi hepsi ekim annesi olucak
valla bizim son ayimiz oldugu icin hamileikle ilgili surekli sikayet edioz asagidakiler korkmasin sonra iyi seylerden soz edelim bari yazik korkmasinlar
yok cnm keske gelebilseler ama insallah 1 2 sene sonra davet etcem onlari annemi ve babami o zaman gelirler insallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?