2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biraz daha erken gel dicem onu da istemiyosun galiba neyse sen kötüsünü düşünme şimdi bişeyin gelirsin inş.hiçbişey olmadan :Saruboceq:

valla bugün aynı muhabeti kocama yaptım çok zormuş ben ikinciyi istemiyorum diye şimdi şu halimde bu kadar gerginken evde bi çocuk olsaydı şamar oğlanı olurdu dedim yalan da değil kardeşim arıyo telefonu açmıyorum bazen o kadar gergin oluyorum

biraz daha erken gel dicem onu da istemiyosun galiba neyse sen kötüsünü düşünme şimdi bişeyin gelirsin inş.hiçbişey olmadan :Saruboceq:

evet evimde ne kadar kalırsam o kadar kar benim çin.. orda ne kadar da üstüme düşseler ben yine de sıkılırım kendi evin gibi olmuyor :S
gerçi 36.hafta olacak çok da yakın olmuyor doğum ama belli mi olur
ayyy ne bilimm iim sıkıldı yine eyvahedigeldismile

evet miracle ben simdiden esimle konusuyom dogduktan sonra tum ilgiyi cocuga verip beni ihmal etme die yazik oda bana aynisini soyluo yani ben ondan o benden beklio ilgisizligi ama dogum sonrasi neler olacagini anlatiom ona simdiden sonra kusme die e sonucta cocuk uyumucak ben uykusuz kalicam bos zamanlarimdada kendimi dinlendirecem yani esimle pek ilgilenemicem oda hos karsilio tabi sanada yardim edrim dio ama bakalim ne kadar yapabiliecek sonucta ida calisio

is konusunda benimki yardim edio evi o supuruo ben tozu aliom ama dun salonu temizlediimi gorunce yardim etmedi kizdi sende yapma dedi ama ben yine yaptim tabi bundan sonra isim yok artik normal ev temizligi disinda pasa pasa oturup oglumun dogmasini beklicem boshayallersmile

selam kızlar
benim kızım bi türlü dönmüyo.36. haftadayım ama başı aşağıda değil oturur pozisyonda. oyüzden sezaryen olcam galiba.son günler çok heyecanlı geçiyo.Allah hepimize yardım etsin.

ben de annemı azarlıorum bazen annem yıne cok gergınsın dıyo, anne canım burnumda nasıl gerılmıyım kı dıyorum tmm ben senı anlıom zaten onemlı dııl kızım dıyo.. e koca kadın halden anlıo.. ama mınıcık bı cocugs oyle davranıo olsam resmen psıkolojısı bozulur :S

haklsıısn canım ya insanın kendi evi giib olmuyor ama napıcan işte sıkma canını sıkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle gelirsin doğumunu beklersin artık baksınlar sana mis gibi dinlenirsin iice

doğumdan sonra vücudun toparlanması için en az bi 3 yıl ara vermek gerek zaten hazalcım doktorlar falan da dioo

benim toparlanmam 3 seneyide gecer galibaa

evet cnm ikinciyi gec getirmeyi dusunuorum ALLAH kismet ederse bide ben burda yalnizim yusuf iki yada uc yasinda oldumu ikinciyi getiririm diodum tabi ilk aylarda hmilelik cok guzeldi toz pembe gelio insana hersey ama simdi gec getiririm diorum hayirlisi ile ALLAH kismet edrerse.. ikinciyide hemen dusunenler kendi tercihleri kendilerine guveniolarsa getiriler bisi diyemeyiz

selam kızlar
benim kızım bi türlü dönmüyo.36. haftadayım ama başı aşağıda değil oturur pozisyonda. oyüzden sezaryen olcam galiba.son günler çok heyecanlı geçiyo.Allah hepimize yardım etsin.

ee yapcak bısı yok o zmn , hayırlı ugurlu olsun gun alırsın sen bu hafta artık..

bozulur tabi direk nefret eder kardeşinden benim yeğenim yaşıyor şu an bunu yavrum daha 2,5 yaşında 6 aylık kızkardeşi sarıyor falan oyuncak gibi davranıo kardeşine canının acıyacağını düşünemiyor annesi azarlayıp duuryor karışamıyorumda bişeyde denmio çocuk iice zayıfladı moralim bozuluyor valla onu öyle gördükçe

Hazal şu an dogum sırasında bız varız ekım anaları topıgı bosaldı artık bızı okumaya basladılar o yuzden daha hamılelıgın basındakı çömezlerdir onlar buyuk ihtimalle

ah cnm ya kiyamam benim ablamin iki oglunun yas arasida fazla deil onlarda evde olduklari zaman didisir dururlar biri ikisinde yaslari kucuk biri buyuk olsa anlicak oburunu
hem anne hemde cocuklar yipranio maalesef

Son düzenleme:

biz kaç aydır yani nerdeyse hamile kaldım kalalı hiç parise gimedik ya kanamam falan oluyodu benim şimdi 4 gözle hamileliğin bimesini bekliyor yani hiçbişey eskiis gibi olmucak ama dedim o gün nasıl yani falan oldu e dedim çocuğun yorgunluğu gerginliği olacak bende hem dedim önceliğimiz artık o bi ağlasa fırlayıp onun yanına gitcem dedim böylebi garip oldu bunları ben söyleyince düşündü galiba yani böyle olacağını tabiki o da biliyoda hamilelik geçince hersey çocuk öncesi gibi kaldığı yerden devam etmeyeceğini daha düşünmedi galiba

Hazal şu an dogum sırasında bız varız ekım anaları topıgı bosaldı artık bızı okumaya basladılar o yuzden daha hamılelıgın basındakı çömezlerdir onlar buyuk ihtimalle

zaten bizdede cakma kasim analari cogaldi hepsi ekim annesi olucak

valla bizim son ayimiz oldugu icin hamileikle ilgili surekli sikayet edioz asagidakiler korkmasin sonra iyi seylerden soz edelim bari yazik korkmasinlar

zaten bizdede cakma kasim analari cogaldi hepsi ekim annesi olucak

valla bizim son ayimiz oldugu icin hamileikle ilgili surekli sikayet edioz asagidakiler korkmasin sonra iyi seylerden soz edelim bari yazik korkmasinlar

ya yaaa.. hayat cok guzel, hamılelık cok kolay, 9 ay su gıbı akıp gecıo, agrı sancı mıde bulantısı fln yok, bok gıbı para fln gıtmıo.. hamılelık mukemmel herkes hamıle kalsın oley oley oley:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…