2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla benimde ilk aylar tehlikeliydi ne zaman lekelenmelerim kesildi parise vize cikti yani cok kesmedik parise seyahati bu son ay artik ben vizeyi kaldirdim gidemioz
bide ben surekli hemen doguruyim diorum esimde parise gitsek hemen dogurmazmisin dio :roflol: :roflol: bahane ario adam yaa kafamçokkarıştı

Transporter 2 - Taşıyıcı 2 diye bi film indirdik izlioz, yeni bi film değil ama izlememiş olanlara tavsiye ederim, süper bi aksiyon filmi gerçekten...

Son düzenleme:

hahahahaha proppp aksam aksam guldurdun benii :roflol: :roflol:

ay ben guldukce esim ve kardesi tuhaf tuhaf yuzume bakioo siyirdimi zannedeceklerr sırnaşık şey

hazal bazen ben de kopuyorum burdakı bı yazıya kocam da manyak mısın dıyo.. tabı hala eve gelmedıgı ıcın sımdı kopsam ruhu duymaz

valla tatlım ben taa 32.haftada düzeldim bebeğin eşi aşağıdaydı benim ondan sonrada zaten hiç cesaret edemedim ama bu parlak fikir hepsinde var canım işlerine gelio:)))))

hazal bazen ben de kopuyorum burdakı bı yazıya kocam da manyak mısın dıyo.. tabı hala eve gelmedıgı ıcın sımdı kopsam ruhu duymaz

hahahah eve gelmeden bari iyice gul o geldimi normalwe donersin ben kahkaha atamiyom simdi icimde firtinalar kopuoooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla tatlım ben taa 32.haftada düzeldim bebeğin eşi aşağıdaydı benim ondan sonrada zaten hiç cesaret edemedim ama bu parlak fikir hepsinde var canım işlerine gelio:)))))

benimki bide bu haliyle sikayet edio dogum sonrssini beklio ben bide lohusalik donemi var diorum 1 2 hafta kanama olurmus diom o ne ya dio begenmio beyfendii kaydirigubbakcemile3

ay gecen hafta beyaz showu kacirmistim bu aksam izlerim insallah
off esim ve kardesi oyun oynuo kafam agridi valla

bende cikiyim kizlar uzanirim belki biraz iyi geceler ve hos sohbetler sizeee

Son düzenleme:
Bu ara, her akşam izlediğim dizi filmlerde mecburen bana eşlik eden kocamın, balataları yaktığını şu sözlerinden anladım: "Bu akşam Fatmagül'ün Çiftliği mi var?" -itiraf.comdan-

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.

Kaynana ;
- Gelin sen daha yenisin. Birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
Gelin de ;
-Tabi Anne konuşalım demiş..
Kaynana başlamış anlatmaya.
-Aman kızım benim 3 halim vardır, dikkat et.
-Sağıma gül Takmışsam; Neşeli olurum. Her yola gelirim.
-Kulağımın arkasına gül takmışsam Havamda olmam. Çok ısrarcı Olma.
- Eğer ki yakama ya da kulağıma gül takmamışsam sakin ha,
Etrafımda Dolaşma çok sinirli Olurum.

Gelin, kaynana lafını bitirince girmiş lafa;
-Amaaaan Anneee..
Benim öyle 3-5 halim falan yoktur.
Bacak Bacak Üstüne atarım,
Sigaramı yakarım.
Sen gülünü KIÇINA DA taksan
Ben keyfime Bakarım.....:roflol::roflol:

gülelim biraz, sizlerle paylaşmak istedim...

Ben kaçar kızlar, acayip uykum geldi, inşallah bu akşam uyuyabilirim, hepinize ii geceler tatlı sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…