biz kaç aydır yani nerdeyse hamile kaldım kalalı hiç parise gimedik ya kanamam falan oluyodu benim şimdi 4 gözle hamileliğin bimesini bekliyor yani hiçbişey eskiis gibi olmucak ama dedim o gün nasıl yani falan oldu e dedim çocuğun yorgunluğu gerginliği olacak bende hem dedim önceliğimiz artık o bi ağlasa fırlayıp onun yanına gitcem dedim böylebi garip oldu bunları ben söyleyince düşündü galiba yani böyle olacağını tabiki o da biliyoda hamilelik geçince hersey çocuk öncesi gibi kaldığı yerden devam etmeyeceğini daha düşünmedi galiba
ya yaaa.. hayat cok guzel, hamılelık cok kolay, 9 ay su gıbı akıp gecıo, agrı sancı mıde bulantısı fln yok, bok gıbı para fln gıtmıo.. hamılelık mukemmel herkes hamıle kalsın oley oley oley:roflol::roflol:
İnşallah nasip kısmet olur da gelebilirler cnm...
valla benimde ilk aylar tehlikeliydi ne zaman lekelenmelerim kesildi parise vize cikti yani cok kesmedik parise seyahati bu son ay artik ben vizeyi kaldirdim gidemioz
bide ben surekli hemen doguruyim diorum esimde parise gitsek hemen dogurmazmisin dio :roflol: :roflol: bahane ario adam yaa kafamçokkarıştı
hazal bazen ben de kopuyorum burdakı bı yazıya kocam da manyak mısın dıyo.. tabı hala eve gelmedıgı ıcın sımdı kopsam ruhu duymaz
valla tatlım ben taa 32.haftada düzeldim bebeğin eşi aşağıdaydı benim ondan sonrada zaten hiç cesaret edemedim ama bu parlak fikir hepsinde var canım işlerine gelio:)))))
benimki bide bu haliyle sikayet edio dogum sonrssini beklio ben bide lohusalik donemi var diorum 1 2 hafta kanama olurmus diom o ne ya dio begenmio beyfendii kaydirigubbakcemile3
6 hafta geçecekmiş hazal yani işte kırkımız çıkacak valla ben diorum yılbaşı anca diye
ay gecen hafta beyaz showu kacirmistim bu aksam izlerim insallah
off esim ve kardesi oyun oynuo kafam agridi valla
bende cikiyim kizlar uzanirim belki biraz iyi geceler ve hos sohbetler sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?