2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

katılıyorum canım.

herkesin kendi kararı sonuçta. eğitimle alakası olduğunu düşünmüyorum bu konuda karar vermenin. O canı veren Allah ne şekilde verirse versin onu aldırmak asla bize düşmüyor. verende alanda Allah. Ben aksine duygularımı kullandığım için yaptırmamayı düşünüyorum. duygusuzluk yada bencilllik değil bunun adı!!!

sana soralım ikili test yaptırdınmı

evet canım yaptırdım 2 li ve 4 lü tarama testi yaptırdım 2 li test güzel çıkınca doktorum 3lüye gerek duymadı 4 lü testi yaptırdık doktorum son bi kez baktıralım dedi hem orda baktırmak çok eğlenceli hem bebeğinizi net görebiliyorsunuz hem fotosunu ve dvd sini alabiliyorsunuz biz almıştık her ikisinide doktorum bana 2 li taramadım çok önemli olduğunu söyledi ilk teşhis çünkü tedavi gerekirse mutlaka bi çözümü vardır ilkin bence gidin bayanlar ihmal etmeyin.hatta istanbulda olanlar benim doktorum beni şişlide bi özel muaynaneye gönderdi çok iyi bi doktor çok memnun kaldık çok güzel ilgilendiler bizimle yakın olanlara orayı tavsiye ve tarif edebilirim isterseniz

ben yaptırmıcam asla demedim yaptıradabilirim ama sonuç kötüde cıksa aldırmam rabbime dua etmekten başka bişey yapmam sonuçta duanın gücüne inanıyorumm ben cok zor şartlarda hamile kaldım benim doğal yolla hamilelik şansım yüzde 2 ydi ben inanıyorum rabbimin dediği teknolaji herşey bitarafa

Ha bu arada madem bılmıosunuz demın soruldu o zamandan sonra nasıl alınacak kı dıye, eger test sonucunda olasılık yuksek cıkarsa amınıyosentez uygulanıyo ve onun sonucu % 90 gıbı kesın onun sonucunda sakatlık ortaya cıkarsa hastaneden heyet kararı çıkartılıo, kurul kararıyla bır operasyon yapılıo, yanı annenın ben aldırmak ıstıyorum demesı yetmıo o ydan snr.

bende ikili test yaptırmayı düşünmüyorum ama doktorum isterse yaptırırım zaten sonuçlar %80 doğru olabiliyormuş kesinlikle sakat derse bile asla yapamam nasıl kıyıcaz benim hemşire bi arkadaşım var kürtaj olmuş birinin bebeğinin fotosunu çekmiş 3 aylık normal bi bebekten hiç farkı yoktu herşeyi oluşmuştu ya

sağol canımcım ya sabah sabah yardımcı oldun bizee

Bilinçli ve sağlıklı bir beynin yapması gerekeni yapıosun tebrik ediyorum canım. Ben de elbette ki yaptırıcam, bebeğimin sağlıklı olmasını herşeyden çok istiyorum.

bu testi yaptırınca % 100 sağlık olmuyo bebeklerimiz sadece testt herkes ister sağlıklı evladı olsun ama teste güvenmek ne kadar doğru

kızlar bu hafta cetvellerinizi son regle göre mi yaptınız?
yoksa ultrasıondaki haftaya göre mi yaptınız?

bende yaptırmayı düşünüyorum ama sorun çıkarsada aldırmam zaten 13 14 haftalık olucakk çaresine bakarım tıp bu kadar ilerlemişken

bu testi yaptırınca % 100 sağlık olmuyo bebeklerimiz sadece testt herkes ister sağlıklı evladı olsun ama teste güvenmek ne kadar doğru

Dediğim gibi doktora dıger konularda ne kadar guvenıosan teste de guvenmek o kdr dogru, işte verdıgı ılacı da ıcmeyı reddedıosan eger allaha bıraktım sonunu dıye soyledıgın seyın bır mantıgı olur tabı ama. Neyse herkesın tercıhı, herkes kendı tercıhlerı ve sonuclarıyla yasamayı ogrenır enınde sonunda..

bende yaptırmayı düşünüyorum ama sorun çıkarsada aldırmam zaten 13 14 haftalık olucakk çaresine bakarım tıp bu kadar ilerlemişken

Iste sezencım zaten tedavı edıolar once eger tedavı edılebılır bısıse, dıılse sen tek basına karar veremıosun kurul kararı gerekıo ıste aldırmak ıcın, o aydan snr cok buyumus oluo oyle normal kurtaj olmuo.

evet bende önce allahtan sonra tıptan çare ararım inş.hepimizin iyi çıkarda sonuçları sorunsuz devam ederiz bu yolda

%100 sağlıklı denilen bebeğin down sendromlu doğduğuna bi yakınımızda şahit oldum ben
risk var denilen bebeğinde sağlıklı doğduğuna eltimde şahit oldum
bu testler malesef %100 doğru değil
herkesin kendi kararı ben yaptırıcam ama sonuç kötü çıkarsa ne yaparım bilmem
amınıyosentez dediğiniz şey %90 doğru sonuç veriyo olabilir ama onu yaptırdıktan sonra o kadar büyümüş bebeğinizin düşme olasılığıda çok yüksek

ayrıca down sendorumunun hiç bi şekilde tedavisi yoktur

evet bende burda okudum 9 ay sorunlu denipte sağlıklı doğanları yada sorunsuz denipte sakat doğanları ama tedbir bizden takdir allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…