- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
ya nasıl olursa olsun nasıl kıyılır ben aladıramam o zaman doğar doğmaz özürlü cocukları öldürsünler Rabbim öyle nasip etmiş hem testlerde sağlıklı cıksada rahatsız doğsa ne olcak yada testleri kötü cıkıpta iyi olan bir sürü bebek var ya alındığında anlaşılmsaaa ben senin gibi düşünemiyorum canımmm
pastırma yemek sakıncalı mı biliyor musunuz?
ben yaptıracam kesin ve net kararımmm
herkes fikrini söylüyo cnmm ikilitest zamanımız yaklaşıyoGünaydın kızlara.s.
İkili test tartışmaları var sanırım.Ben de yaptırıcağım
sana soralım ikili test yaptırdınmı
sağol canımcım ya sabah sabah yardımcı oldun bizeeevet canım yaptırdım 2 li ve 4 lü tarama testi yaptırdım 2 li test güzel çıkınca doktorum 3lüye gerek duymadı 4 lü testi yaptırdık doktorum son bi kez baktıralım dedi hem orda baktırmak çok eğlenceli hem bebeğinizi net görebiliyorsunuz hem fotosunu ve dvd sini alabiliyorsunuz biz almıştık her ikisinide doktorum bana 2 li taramadım çok önemli olduğunu söyledi ilk teşhis çünkü tedavi gerekirse mutlaka bi çözümü vardır ilkin bence gidin bayanlar ihmal etmeyin.hatta istanbulda olanlar benim doktorum beni şişlide bi özel muaynaneye gönderdi çok iyi bi doktor çok memnun kaldık çok güzel ilgilendiler bizimle yakın olanlara orayı tavsiye ve tarif edebilirim isterseniz
Bilinçli ve sağlıklı bir beynin yapması gerekeni yapıosun tebrik ediyorum canım. Ben de elbette ki yaptırıcam, bebeğimin sağlıklı olmasını herşeyden çok istiyorum.
bende yaptırmayı düşünüyorum ama sorun çıkarsada aldırmam zaten 13 14 haftalık olucakk çaresine bakarım tıp bu kadar ilerlemişkenben yaptırmıcam asla demedim yaptıradabilirim ama sonuç kötüde cıksa aldırmam rabbime dua etmekten başka bişey yapmam sonuçta duanın gücüne inanıyorumm ben cok zor şartlarda hamile kaldım benim doğal yolla hamilelik şansım yüzde 2 ydi ben inanıyorum rabbimin dediği teknolaji herşey bitarafa
bu testi yaptırınca % 100 sağlık olmuyo bebeklerimiz sadece testt herkes ister sağlıklı evladı olsun ama teste güvenmek ne kadar doğru
bende yaptırmayı düşünüyorum ama sorun çıkarsada aldırmam zaten 13 14 haftalık olucakk çaresine bakarım tıp bu kadar ilerlemişken
benim son regliye göre 9+4 çıkıyo ultrasonda 9+3 çıktı 1 gün farketti ben değiştirmedim çizelgemi regliye göre kaldıkızlar bu hafta cetvellerinizi son regle göre mi yaptınız?
yoksa ultrasıondaki haftaya göre mi yaptınız?
evet bende önce allahtan sonra tıptan çare ararım inş.hepimizin iyi çıkarda sonuçları sorunsuz devam ederiz bu yoldaIste sezencım zaten tedavı edıolar once eger tedavı edılebılır bısıse, dıılse sen tek basına karar veremıosun kurul kararı gerekıo ıste aldırmak ıcın, o aydan snr cok buyumus oluo oyle normal kurtaj olmuo.
evet bende burda okudum 9 ay sorunlu denipte sağlıklı doğanları yada sorunsuz denipte sakat doğanları ama tedbir bizden takdir allahtan%100 sağlıklı denilen bebeğin down sendromlu doğduğuna bi yakınımızda şahit oldum ben
risk var denilen bebeğinde sağlıklı doğduğuna eltimde şahit oldum
bu testler malesef %100 doğru değil
herkesin kendi kararı ben yaptırıcam ama sonuç kötü çıkarsa ne yaparım bilmem
amınıyosentez dediğiniz şey %90 doğru sonuç veriyo olabilir ama onu yaptırdıktan sonra o kadar büyümüş bebeğinizin düşme olasılığıda çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?