2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar nasilsiniz doguran yok galiba propta dogurmamis canim arkadasim beni bekliyor sagolsunolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.bugün son kontrolüme gittik.38. haftamın içindeyim.bana 4 gün sonraya gün verdi sezeryan için.yani 27 ekim saat 13_30 da.....zaten geceleri uyuyaamıyordum şimdi hepten uyuyamam...

Günaydın kızlar,
Haftasonu ya kimsecikler uyanmamış oh valla.Ben dün gece de doğurmadım bugün için de pek umudum yok Saat 3te kontrolüm var bakalım neler oluyor içerilerde:)

Günaydın Asocum...kusura bakma geçmişe bakıyordum geç gördüm

Kızlar dün doktora gittim sadece NST çekti ve herşey normal dedi.ultrasonla falan bakmadı çarşamba tekrar gel ultrasonla bakacağım dedi...Doğum ne zamana dedim belli olmaz belkide eve gider 2 saate kadar sancılanır doğuma gelirsin dedi...Normal doğurup doğuramayacağım hakkında hala bişey söylemedi yani ben nasıl doğuracağımı doğuma gidince öğreneceğim galiba....Çatlak benim doktorum yaaaa

Bu gece 01.47 de uyandım ve birdaha hiç uyuyamadım...annemde kalktı benimle birlikte sancılar girdi kasığıma galiba doğurcam dedim...ama bıçak gibiydi sancılar...sonra uzandım biraz ayaklarım ve bacaklarım ağrıdığı için fakat ara sıra sancılar girip durdu...saate baktım düzenli falan değildi ama baya korktum yaaa

Annemle hemen pikelerimi ütükleyip lohusa yatağımı hazırladık...Bebeğimin dönencesini taktım beşiğine yani sancıdan şaşırdım ne yapacağımı saçma sapan işlerle uğraştım..

KPSS giriş belgem geldi ve doğacaksa doğsa şu kız da sınava kadar toparlansam biraz yada beklese birza daha...Ama ben artık bekleyeceğinden ümidi kestim...Birde çok hareketliydi kızım bu gece halada öyle kaburgalarımı bastırıyor dönüp dolanıp duruyor içimde 1 dakka durmadan...

Bugün evi biraz temizliycez annemle...ve sancım tutmazsa deneme sınavına gideceğim dershaneye...

bugün Kızımın odasını ekleyeyimde sizde görün teyzeleri...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz ve bizleri sağlıkla kurtarsın inşallah...Hoşçakalın kızlar...

Doktoruna kızma doktorun da bilemez ki sonuçta.Normal olabilirsin der normal doğuma girersin yapamazsın kordon dolanır açılma olmaz yeterince vs.çatı muaynesi yapılınca bile yüzde yüz bilemeyiz mümkün diil diyor doktor.Stres yapma fazla rahat ol sen.

Gunaydın guzel anneler nasılsınız
Burcu Aso dogurmamıssınız ay her an sızden haber gelıcek dıye arar ara da olsanete gelıp bakıyorum
Bu arada dr um dogumu kadıkoy şifada yapıcak anadolu yakası olmasına cok sevındım
Fınfık artık ızne cıktın dımı dun son gundu galıba hadı hayırlısı olsun

iyiyim sağol. ben de doğurmadım daha :roflol: bugün doktor randevumuz vardı ama eşimin toplantısı çıktı, randevu pazartesiye kaldı. kızımı görmek için iki gün daha beklemek zorundayım. gerçi nst için çağırdı ama gitmişken ultrasona da alır herhalde.

Ay hiç sevmediğim şey beklediğim bir randevunun ertelenmesi:S Ben bugün gitcem inşallah.Kocamın işi çıkarsa çıksın gitcem yine de 2 haftadır deli gibi bugünü bekledim:)

senden 1 hafta öndeyim önce ben doğurcam işte banane bananekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

doğur doğur hatta bugün doğur. benim hiiiiç acelem yok. keşke tek başıma gidebileceğim kadar yakın olsa hastane ama çooook uzak. maalesef eşimle gitmek zorundayım

Günaydın Masal evet izne çıktım sonunda: )

Fınfık napıyosun oralarda bakiyim sen:)

Asocum evde temizlik var bugün ara ara gelip bakıyorum geçmişi okumaya çalışıyordum gördüğüm kadarıyla bugünde icraat yok sende sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…