Doktoruna kızma doktorun da bilemez ki sonuçta.Normal olabilirsin der normal doğuma girersin yapamazsın kordon dolanır açılma olmaz yeterince vs.çatı muaynesi yapılınca bile yüzde yüz bilemeyiz mümkün diil diyor doktor.Stres yapma fazla rahat ol sen.Kızlar dün doktora gittim sadece NST çekti ve herşey normal dedi.ultrasonla falan bakmadı çarşamba tekrar gel ultrasonla bakacağım dedi...Doğum ne zamana dedim belli olmaz belkide eve gider 2 saate kadar sancılanır doğuma gelirsin dedi...Normal doğurup doğuramayacağım hakkında hala bişey söylemedi yani ben nasıl doğuracağımı doğuma gidince öğreneceğim galiba....Çatlak benim doktorum yaaaa
Bu gece 01.47 de uyandım ve birdaha hiç uyuyamadım...annemde kalktı benimle birlikte sancılar girdi kasığıma galiba doğurcam dedim...ama bıçak gibiydi sancılar...sonra uzandım biraz ayaklarım ve bacaklarım ağrıdığı için fakat ara sıra sancılar girip durdu...saate baktım düzenli falan değildi ama baya korktum yaaa
Annemle hemen pikelerimi ütükleyip lohusa yatağımı hazırladık...Bebeğimin dönencesini taktım beşiğine yani sancıdan şaşırdım ne yapacağımı saçma sapan işlerle uğraştım..
KPSS giriş belgem geldi ve doğacaksa doğsa şu kız da sınava kadar toparlansam biraz yada beklese birza daha...Ama ben artık bekleyeceğinden ümidi kestim...Birde çok hareketliydi kızım bu gece halada öyle kaburgalarımı bastırıyor dönüp dolanıp duruyor içimde 1 dakka durmadan...
Bugün evi biraz temizliycez annemle...ve sancım tutmazsa deneme sınavına gideceğim dershaneye...
bugün Kızımın odasını ekleyeyimde sizde görün teyzeleri...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz ve bizleri sağlıkla kurtarsın inşallah...Hoşçakalın kızlar...
Aşağıdaki güzeller napıyosunuz
Günaydın:) naber nasılsınyukarıdaki güzellerin yazdıklarını okuyoruz.
günaydın bu arada.
Gunaydın guzel anneler nasılsınız
Burcu Aso dogurmamıssınız ay her an sızden haber gelıcek dıye arar ara da olsanete gelıp bakıyorum
Bu arada dr um dogumu kadıkoy şifada yapıcak anadolu yakası olmasına cok sevındım
Fınfık artık ızne cıktın dımı dun son gundu galıba hadı hayırlısı olsun
Fınfık napıyosun oralarda bakiyim sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?