Yat uzan dinlen hiç kalkma boşver.1 hafta daha idare etceksin artık.zaten sonra da yatıp dinlenmek için pek vaktin olmayabilir:) kaç kiloymuş bebeğinGüünaydın kııızlar , dün doktordaydık.
Her an bebek gelebilir dedi.Ama amacımız onu 15 gün daha içerde tutmak, o nedenle iş yapmam yasaklandı hatta hatta yere kalem bile düşşe eğilip almıyacaksın dedi doktor. Şunlar şunlar olursa gece gündüz fark etmez hemen arıyorsun dedi.Bol su içmemi önerdi, hamur işi heepten yasak :sinifsinif:
Ağrılarım çok arttı.Mesela şuan 15 dakikadır sabit oturuyorum , ayağa kalkınca yürüyemıyorum adım atarken bacaklarım ayrılacak gibi oluyor.Ben hiperaktifim 15 gün kıpırdamadan nasıl yapacam bilemiyoorum bilmiyorumkismile
Bir sonraki kontrolümüz 30 Ekim Cumartesi sabahı.
Aaaaaaamiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))))meryemcece, hllyvz ve leylii maşallah bebişlerinize. inşallah herşey gönlünüzce olur da sağlıkla alırsınız yavrucuklarınızı kucaklarınıza. darısı tüm topiğin, özellikle aso ve propun başına... gökten üç elma düşşün biri asoya, biri propa, üçüncüsü de isteyenin başına :dance:
:) vermedi mi ultrason kağıdını orda yazar zaten.Bakalım bizimki ne durumda bir gitseydim doktora :)3.040 gr sanırım. tam doktor kilosunu derken eşim bişey sorunca bebişin kilosu gümbürtüye gitti :)
meryemcece, hllyvz ve leylii maşallah bebişlerinize. inşallah herşey gönlünüzce olur da sağlıkla alırsınız yavrucuklarınızı kucaklarınıza. darısı tüm topiğin, özellikle aso ve propun başına... gökten üç elma düşşün biri asoya, biri propa, üçüncüsü de isteyenin başına :dance:
Günaydın Gripingünaydın herkese
uykusuz bir gecenin ardından herkeze günaydın belki çook banel olucak ama karnınızdayken bebişleriniz uyumanın keyfini çıkarın çıkınca çok beter oluyolar
uykusuz bir gecenin ardından herkeze günaydın belki çook banel olucak ama karnınızdayken bebişleriniz uyumanın keyfini çıkarın çıkınca çok beter oluyolar
Günaydın sezen, uyutmadı mı küçük adam kıyamam kıyamam ona ben:)
zor ve sabır gereken bişey annelikk hele uykunun en tatllı anlarından uyanmakay kıyamamolsun ya güzeldir yinede yoruluyosundur gerçi ama
sağlıklı olsunlarda biz sıkarız artık dişimizi
Sezencim Allah kolaylık ve sabır versin ama doğum öncesi streside uyutmuyorki ben 3 gecedir 4 den sonra uyuyamıyordum bu akam 1.30 dan sonra hiç uyumadım yani uykusuz geceler başladı bile kasılmalar ağırlık vs...uyuyamıyorum gözlerim yanıyor uykusuzluktan ama...Neyse kokla minik oğlunu benim içinde...kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?