2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolay gelsin canım size oh pırıl pırıl olcak senin de evin ne güzel ne güzel. Yok yaaaaaa yine bir icraat yok.Kasılmaların şiddeti artmaya başladı ama tık yok.Bugün gideyim de göstereyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Güünaydın kııızlar , dün doktordaydık.

Her an bebek gelebilir dedi.Ama amacımız onu 15 gün daha içerde tutmak, o nedenle iş yapmam yasaklandı hatta hatta yere kalem bile düşşe eğilip almıyacaksın dedi doktor. Şunlar şunlar olursa gece gündüz fark etmez hemen arıyorsun dedi.Bol su içmemi önerdi, hamur işi heepten yasak :sinifsinif:

Ağrılarım çok arttı.Mesela şuan 15 dakikadır sabit oturuyorum , ayağa kalkınca yürüyemıyorum adım atarken bacaklarım ayrılacak gibi oluyor.Ben hiperaktifim 15 gün kıpırdamadan nasıl yapacam bilemiyoorum bilmiyorumkismile

Bir sonraki kontrolümüz 30 Ekim Cumartesi sabahı.

meryemcece, hllyvz ve leylii maşallah bebişlerinize. inşallah herşey gönlünüzce olur da sağlıkla alırsınız yavrucuklarınızı kucaklarınıza. darısı tüm topiğin, özellikle aso ve propun başına... gökten üç elma düşşün biri asoya, biri propa, üçüncüsü de isteyenin başına :dance:

Yat uzan dinlen hiç kalkma boşver.1 hafta daha idare etceksin artık.zaten sonra da yatıp dinlenmek için pek vaktin olmayabilir:) kaç kiloymuş bebeğin

Aaaaaaamiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))))

3.040 gr sanırım. tam doktor kilosunu derken eşim bişey sorunca bebişin kilosu gümbürtüye gitti :)

Amin canım teşekkürler

uykusuz bir gecenin ardından herkeze günaydın belki çook banel olucak ama karnınızdayken bebişleriniz uyumanın keyfini çıkarın çıkınca çok beter oluyolar

uykusuz bir gecenin ardından herkeze günaydın belki çook banel olucak ama karnınızdayken bebişleriniz uyumanın keyfini çıkarın çıkınca çok beter oluyolar

Sezencim Allah kolaylık ve sabır versin ama doğum öncesi streside uyutmuyorki ben 3 gecedir 4 den sonra uyuyamıyordum bu akam 1.30 dan sonra hiç uyumadım yani uykusuz geceler başladı bile kasılmalar ağırlık vs...uyuyamıyorum gözlerim yanıyor uykusuzluktan ama...Neyse kokla minik oğlunu benim içinde...kib

Günaydın sezen, uyutmadı mı küçük adam kıyamam kıyamam ona ben:)

saat başı kalkıyo emmek için memeyi ağzına geç alıncada kızıyo tutumuyoo ağla ağla sonra sakinleşiyoo emiyo bu sefer alttan dolduruyo altını temizlerken gene ağlıyoo elim ayağım dolaşıyo anlıycağın

ay kıyamam olsun ya güzeldir yinede yoruluyosundur gerçi ama
sağlıklı olsunlarda biz sıkarız artık dişimizi
zor ve sabır gereken bişey annelikk hele uykunun en tatllı anlarından uyanmak

bende hamileyken doğsada rahatlasam diyodum ama şimdi uykum çok rahat bıraksalar sabaha kadar deliksiz uyurum ama artık 1 sene böyle gider sıkıcaz dişimizi gündüz öyle böyle geçiyoda gece çok zor uykusuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…