- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Hergün benzer şeyleri duyuyoruz canım merak etme,uyku falan hikaye olacakboshayallersmileuykusuz bir gecenin ardından herkeze günaydın belki çook banel olucak ama karnınızdayken bebişleriniz uyumanın keyfini çıkarın çıkınca çok beter oluyolar
merhabalar güzel anneler
yasemin ve captanın karısı gözünüz aydın bebişleriniz sağlıkla büyür inş.
bafo da yok dünden beri acaba doğum mu yaptı merak ettim
benimde dün kontrolüm vardı
bebiş 3200 gr olmuş
tansiyonum yüksek çıktı
onun harici herşey yolunda
merhabalar güzel anneler
yasemin ve captanın karısı gözünüz aydın bebişleriniz sağlıkla büyür inş.
bafo da yok dünden beri acaba doğum mu yaptı merak ettim
benimde dün kontrolüm vardı
bebiş 3200 gr olmuş
tansiyonum yüksek çıktı
onun harici herşey yolunda
saat başı kalkıyo emmek için memeyi ağzına geç alıncada kızıyo tutumuyoo ağla ağla sonra sakinleşiyoo emiyo bu sefer alttan dolduruyo altını temizlerken gene ağlıyoo elim ayağım dolaşıyo anlıycağın
canım pzrtesiydi dimi senin doğumun?
yok kızlar henuz dogurmadım ama sabahı saah ettım
hılale olanlar bana da oldu zor bır geceydı saaha kadar devam etseydı doktoru arıyacaktım
grip oldum mafoldumben ve sanırım şişmeyede başladım aynada kendimi bir tuhaf gördüm ayaklarımın üzerinede basamıyorum:gitme:
Geçmiş olsun tatlım ya...Keşke nette buluşup dertleşseydik...Bende gecenin o saati herkes uyuyodur diye düşündüm...Kızım beni itip kakıp duruyor sanki ayaklarıyla kaburgalarıma basıp kendini aşağı itiyor gibi...her tekmede ayyyy....offff çekiyorum annem noluyor diyor sonra elini alıp ittiği yere koyunca anlıyor ne olduğunu...Allah yardımcımız olsun son günler baya zor geçiyormuş gerçekten....
Kardelencim bende grip oldum yani 3*4 gündür boğazım acıyordu burnum tıkalıydı ve genizakıntısı oluyordu(tabi bunlar yüzünden uykusuz geceler geçiriyordum) bu sabah burnum akmaya başladı ve sesim değişti...Doktoruma söyledim bol sıvı al dedi...ben sıvıyla atlatamayacağımı biliyorum ama ne yapacağız bilmem...çünkü dikişliyken öksürmek, hapşırmak çin işkencesi ya bi tanıdığın başına gelmişti....Bazı arkadaşlara doktorları antibiyotik başladı ama benim doktor başlamadı...Geçmiş olsun canım
Bu arada şişlikler bendede arttı baya bi...3 gün öncesine kadar hiçbişeyim yoktu yani yazın olmuştu ama havalar soğuduğundan beri iyiydim ama şimdi yine ayaklarım balon oldu ve bacaklarım ayaklarım parmak eklemlerimin tümü ellerim ağrıyor...avucumu kapatamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?