2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar güzel anneler
yasemin ve captanın karısı gözünüz aydın bebişleriniz sağlıkla büyür inş.
bafo da yok dünden beri acaba doğum mu yaptı merak ettim
benimde dün kontrolüm vardı
bebiş 3200 gr olmuş
tansiyonum yüksek çıktı
onun harici herşey yolunda

uykusuz bir gecenin ardından herkeze günaydın belki çook banel olucak ama karnınızdayken bebişleriniz uyumanın keyfini çıkarın çıkınca çok beter oluyolar
Hergün benzer şeyleri duyuyoruz canım merak etme,uyku falan hikaye olacakboshayallersmile

Maşallah bebişeTansiyon niye yüksek çıktı ki

selam gebeşler. hava çok güzel dışarı çıkmak istiyorum. ama tek başıma nereye gitcem yaa.. annem gelse de gezsek biraz.

yok kızlar henuz dogurmadım ama sabahı saah ettım
hılale olanlar bana da oldu zor bır geceydı saaha kadar devam etseydı doktoru arıyacaktım

oy maşallah kocaman olmus ataberk. donmus mu baraysacım bebek

ay bende ıstıyorum artık ama yaa

grip oldum mafoldumben ve sanırım şişmeyede başladım aynada kendimi bir tuhaf gördüm ayaklarımın üzerinede basamıyorum:gitme:

yok kızlar henuz dogurmadım ama sabahı saah ettım
hılale olanlar bana da oldu zor bır geceydı saaha kadar devam etseydı doktoru arıyacaktım

Geçmiş olsun tatlım ya...Keşke nette buluşup dertleşseydik...Bende gecenin o saati herkes uyuyodur diye düşündüm...Kızım beni itip kakıp duruyor sanki ayaklarıyla kaburgalarıma basıp kendini aşağı itiyor gibi...her tekmede ayyyy....offff çekiyorum annem noluyor diyor sonra elini alıp ittiği yere koyunca anlıyor ne olduğunu...Allah yardımcımız olsun son günler baya zor geçiyormuş gerçekten....

grip oldum mafoldumben ve sanırım şişmeyede başladım aynada kendimi bir tuhaf gördüm ayaklarımın üzerinede basamıyorum:gitme:

Kardelencim bende grip oldum yani 3*4 gündür boğazım acıyordu burnum tıkalıydı ve genizakıntısı oluyordu(tabi bunlar yüzünden uykusuz geceler geçiriyordum) bu sabah burnum akmaya başladı ve sesim değişti...Doktoruma söyledim bol sıvı al dedi...ben sıvıyla atlatamayacağımı biliyorum ama ne yapacağız bilmem...çünkü dikişliyken öksürmek, hapşırmak çin işkencesi ya bi tanıdığın başına gelmişti....Bazı arkadaşlara doktorları antibiyotik başladı ama benim doktor başlamadı...Geçmiş olsun canım

Bu arada şişlikler bendede arttı baya bi...3 gün öncesine kadar hiçbişeyim yoktu yani yazın olmuştu ama havalar soğuduğundan beri iyiydim ama şimdi yine ayaklarım balon oldu ve bacaklarım ayaklarım parmak eklemlerimin tümü ellerim ağrıyor...avucumu kapatamıyorum...

sağol canım benim zaten hep iştah problemim vardı bir ara bebeğimde zayıf kaldı tam düzene girdi bu seferde grip oldum iştahımda kapanacak diye çok korkuyorum inşallah kızımın kilosunu etkilemez

slm kızlar... hala beklemedeyız... o kadar çok uykum var ki.. yatmak istemıyorum artık .. bu kadar uyku nasıl oluyor ya.. sabah kalktıgımda saat 12 dı. şimdi kofamaı koysam tekara uyyacagım.. ama bıraz evı toplamam lazım...

selam kızlar. bütün gün netim yoktu. sıkıntıdan patladım.
dergi okuyum dedim, uyku bastırdı.
bende cicilerin bir kısmını ekleyebildim.
birazdan çıkıcam öpüyorum hepinizi pazartesi görüşürüz!

Amanın herkes doğum yapıyor, gerçekten de sona yaklaştık mı? Şu dokuz ay boyunca hiçbir şey anlamadım. Ben de her hafta doktora gitmeye başladım en son gittiğim de bebeğimin boşu 49 cm, kilosu ise 3.250 idi. Bu arada Yasemin de doğum yapmış ama bebeği yoğun bakımdaymış, nedenini bilen var mı? Aklım hep onda. İnşallah en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…