2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında çok kiloluktan olmuyor, yasemin de benim gibi şeker hastası idi acaba ondan dolayı mı kaynaklandı bak şimdi içime kurt düştü(

Hergün benzer şeyleri duyuyoruz canım merak etme,uyku falan hikaye olacakboshayallersmile

Maşallah bebişeTansiyon niye yüksek çıktı ki

canım bilmiyorum neden çıkıyor
sabahta yüksek çıktı
acil doktora gittik
orada da yüksek çıktı dinlen tekrar ölçelim dedi
dinlendim 13 çıktı
sürekli dinlenmemi önerdi

oy maşallah kocaman olmus ataberk. donmus mu baraysacım bebek
yok tatlım halen dönmedi ama dr umuzda daha zaman var dedi

bugun kımscıkler yazmamış :s herkes doğurdumu yoksaa :))
bugun kuaföre gittim kaşımı aldırdım fön çektirdim . canım istedi değişiklik olsun dedim :))
bayada gezdik çarşıda çok yorulmuşum 2 gündür iyi yürüdüm valla.
yemeğim yok . size sorayım diye bakayım dedım ama kımsecıklr yok .
eşimi arayım bari ne yiyelim diye pöfff

selam bayanlar
yoğun bir günnn geçirdim geçiriyorum. gece kızkardeşim geldi, sabah tam eşimle evden çıkıcaz kayınvalidem geldi, onu annemle bıraktık çıktık artık. son eskiklerimizi de tamamladık ama yarın yine çıkmamız lazım eksik bitmezzz...

bütün gün gezdim yemekte yapmadım .. ama hiç bişey yapmak istemedm nedense.
ne yicez bilmem kaydirigubbakcemile3

valla öyle yaren

nalancım sen ne yaptın kuzum biraz iyi oldun mu?

asoş ne yaptı acaba ya merak ettim :S

ben de bugün ağdaya gittim parıldak oldum

iyiyiz nalan bugun kımsecikler yok . sen napıyosun ?

iyiyim valla ıvır kıvır işlerle uğraşıyoruz bugün, ustaları beklemekle geçti günümüz diyebilirim, neyse ki sifonu tamir ettirdik ama zil işi kaldı, elektrikçinin yapabileceği bi iş değilmiş servisini çağırıp yaptırmak gerekiyormuş, özel bi kamera sistemi takılı biz bunu açamıyoruz falan filan dedi usta...Servisi aradık hafta sonu çalışmıyormuş, artık hafta içi bi gün ilgileniriz..

Filmler indirmiştik onları seyrediyoruz, birazdan son çamaşırları yıkayayım diyorum yarına kalmasın, yarın da alışverişe felan gideriz, akşam da yemeğe gitcez eşimle, bizde son durumlar böle...

Eksik biter mi hiç, bi bulaşık bi çamaşır bi de eksikler asla bitmiyo valla...

Size kolay gelsin canım..

valla öyle yaren

nalancım sen ne yaptın kuzum biraz iyi oldun mu?

asoş ne yaptı acaba ya merak ettim :S

ben de bugün ağdaya gittim parıldak oldum

Yok zeynep maalesef hala düzelemedim, öksürük ve burun tıkanıklığı tam gaz devam edio, dün akşam biraz uyuyabilmişim o bile ii geldi, belki bu akşam da uyursam biraz daha düzelirim...

asoş da prop da yok, ikiside doğurdu mu acaba ne...

sağol canım size de afiyet olsun son başbaşa yemeğiniz ha :)
nasılsın iyi olabilidin mi biraz hayatım?

Evet uzun bi süre için başbaşa son yemeğimiz olacak, bi daha ne zaman elimizi kolumuzu sallayarak çıkar gideriz yemeğe belli değil, yarın şöle bi güzel tadını çıkartalım bakalım...

of ya canım bir türlü düzelemedin çok üzülüyorum valla inşallah yarın sağlıklı bir şekilde uyanırsın. unutma yarın son yalnız günümüz :)

asoş kontrole gidicekti nabtı bilmiyorum, propu ben de merak ettim :S

Evet biliyorum ve yarının tadını çıkartmak istiyorum, son günlerimi böle düşünmemiştim...

Eşimde hasta olacak galiba, boğazım acıyo diyo, inşallah o da grip olmaz ya, baya bi vitamin takviyesi felan yaptım ama olacağı varsa ne yapsan fayda etmio işte...

Prop da dr. a gidecekti, yanlış mı hatırlıyorum acaba...

anaam evde ilaç falan varsa ver eşine nalancım. bebişi rahat rahat koklayamaz hasta olursaaa..

yaa gece horlamışım eşim öyle dedi
1 hafta üzerine 2 gündür anca rahat uyuyorum onda da horlamaya başlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…