hayirli olsun canimslm arkadaşlar.bugün son kontrolüme gittik.38. haftamın içindeyim.bana 4 gün sonraya gün verdi sezeryan için.yani 27 ekim saat 13_30 da.....zaten geceleri uyuyaamıyordum şimdi hepten uyuyamam...
hakkinda hayirlisi olsun canim saglicakla kavusursun bebegine insallahGüünaydın kııızlar , dün doktordaydık.
Her an bebek gelebilir dedi.Ama amacımız onu 15 gün daha içerde tutmak, o nedenle iş yapmam yasaklandı hatta hatta yere kalem bile düşşe eğilip almıyacaksın dedi doktor. Şunlar şunlar olursa gece gündüz fark etmez hemen arıyorsun dedi.Bol su içmemi önerdi, hamur işi heepten yasak :sinifsinif:
Ağrılarım çok arttı.Mesela şuan 15 dakikadır sabit oturuyorum , ayağa kalkınca yürüyemıyorum adım atarken bacaklarım ayrılacak gibi oluyor.Ben hiperaktifim 15 gün kıpırdamadan nasıl yapacam bilemiyoorum bilmiyorumkismile
Bir sonraki kontrolümüz 30 Ekim Cumartesi sabahı.
masallah canim bebisine tansiyonuna dikkat et canim ölcümlerini yaptirmayi ihmal etmemerhabalar güzel anneler
yasemin ve captanın karısı gözünüz aydın bebişleriniz sağlıkla büyür inş.
bafo da yok dünden beri acaba doğum mu yaptı merak ettim
benimde dün kontrolüm vardı
bebiş 3200 gr olmuş
tansiyonum yüksek çıktı
onun harici herşey yolunda
asoşu aradım açmadı :bbo:
anaam evde ilaç falan varsa ver eşine nalancım. bebişi rahat rahat koklayamaz hasta olursaaa..
Ben de horluyorum nolmuş yane...Hep onlar mı horlayacak biraz da biz horlayalım...
he valla kız ben de aynı fikirdeyim vereliniortak sefamız olsun oh ohhh :lepi:
nalancım gecmıs olsun.
zeynepcim sende nerdeyse tamamlamıssın hazırlıkları. gunu bellı olunca ne guzel ıste
anaaammmm :1shok: okuduğum en kısa geçmişti noldu nerde bu millet toplu doğummu oldu
prop nerde aso nerde diğer kızlar nerde buluşmamı yaptınız yoksam
evet nalancım banada doktorum ilaç verdi ama kötü olursan iç dedi fakat ben gerçekten her yolu denedim ama kötüyüm ciğerlerim yanıyo göze alamadım doğumda zor olur ya inşallah iyileşirsin canım her yolu denedim inan dünde zencefille taze kekik kaynattım yandı boğazım ama tık yok kocamda ateşlendi akşam baya korktum ikimizde başladık ilaca 4-5 gün bari içiyim hem vücutta ne varsa kırsın dedim
zaten günlerdir burun tıkanıklığı mahfetti beni özellikle geceleri şimdi bu öksürük haaaaa unuttun bu gece başlayan ve hala geçmeyen şiddetli diş ağrımı hesaba bile katmıyorum :sinifsinif: neyse umarım çabuk geçer bişeyde kalmaz allah yardımcımız olsun
nalancım gecmıs olsun.
zeynepcim sende nerdeyse tamamlamıssın hazırlıkları. gunu bellı olunca ne guzel ıste
ayyy bende horluyorum burnunda genzimde tıkalı bide bukadar kilo geçen rüyamda horultumu duydum iyimibide geçen gündüz uyumuşum ama ben idda ediyorum uyumadım diye kocam iyi uyudunmu dedi bende hiç uyumadım dedim oda hııı horultun nerden duyuluyodu dedi :kedi:
ayy çenem düştü gidiyimde abimlere bakıyım
selam kızlar, nalancım teşekkürler verdiğin fkir için fırın poşetinde yaptım tavuğumu..
asoyla propu ben de merak ettim özellikle hbr almak için girdim nete, eşimdeydi pc..
hayırlı haberlerle gelirler inşallah...
benimde dün arkadaşım geldi işte, gece 2ye kadar oturduk bugün de 4-5 gibi gitti..
dün paristen bahsetmişsiniz biz hala devam ediyoruz bari doğumda işe yarasa :)))))
Ellerine sağlık canım, ben öle yapıyorum arada, hem pamuk gibi oluyo, hemde tertemiz poşetin içinde pişiyo mis gibi...
Helal sana paris turları devam edio demek, biz parisin yolunu unuttuk valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?