2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar.bugün son kontrolüme gittik.38. haftamın içindeyim.bana 4 gün sonraya gün verdi sezeryan için.yani 27 ekim saat 13_30 da.....zaten geceleri uyuyaamıyordum şimdi hepten uyuyamam...
hayirli olsun canim
hakkinda hayirlisi olsun canim saglicakla kavusursun bebegine insallah
masallah canim bebisine tansiyonuna dikkat et canim ölcümlerini yaptirmayi ihmal etme
asoşu aradım açmadı :bbo:

canim propta asoda bugün kontrole gideceklerdi noldu bunlara bende merak ettim acaba dogummu yapiyorlar biran önce gelselerde haber alsakbilmiyorumkismile

anaam evde ilaç falan varsa ver eşine nalancım. bebişi rahat rahat koklayamaz hasta olursaaa..

Her şeyi içiriyorum canım umarım hastalanmaz, eğer öle olursa çok üzülürüm valla, dünden beri vitamin grip hapı her şeyi içirdim, umarım işe yarar...

Son düzenleme:
selam gebeşler nasılsınız

oooohh evim bal dök yala oldu keşke hep böle kalsa
bende hastayım hala geberiyorum bu seferde boğazlarım şiş öksürüyorum antibiyotik içiyorum

doktorumu aradım ister pazartesi ister perşembe alalım ikiside olur dedi bana bıraktı ama dayanabilirsen perşembeye kadar 1 gün 1 gündür bebek için dedi bende perşembeyi seçtim hem bebeğim için hemde kendimde toparlanıyım iyce dedim malum sezeryan dikiş ve öksürük pek anlaşamazlar bide enerjimi arttırıyımki bebişimle daha rahat ilgileniyim bu arada normal gelirsede sevinirim yani ama eşim hiç istemiyo sezeryan taraftarı oda çok feci grip eğer pazartesi deseydim bebişide kucağına alamıycaktı oda iyleşsin diye ortak karar perşembe dedik bakalım hayırlısı

bende durum bu eşimle ablam mahfoldu bugün temizlik yapmaktan ben hiçbişey yapamadım ayaklarım balon gibi arkadaşım kuran okuttu ona bile gidemedim
bide siz napmışsınız geçmişi okuyum,abimler geldi bi onları görüp geliyim tekrar

Hadi hayırlısı olsun semacım, doğru düşünmüşsün o güne kadar baya düzelmiş olursun, inşallah bende pazartesiye kadar düzelirim, poooofffffff, çok kötü oldu bu grip olayı, bana antibiyotik kullandırmadı dr.um, ilaç yasakmış öle dedi, burun damlası da vermedi..

anaaammmm :1shok: okuduğum en kısa geçmişti noldu nerde bu millet toplu doğummu oldu
prop nerde aso nerde diğer kızlar nerde buluşmamı yaptınız yoksam

evet nalancım banada doktorum ilaç verdi ama kötü olursan iç dedi fakat ben gerçekten her yolu denedim ama kötüyüm ciğerlerim yanıyo göze alamadım doğumda zor olur ya inşallah iyileşirsin canım her yolu denedim inan dünde zencefille taze kekik kaynattım yandı boğazım ama tık yok kocamda ateşlendi akşam baya korktum ikimizde başladık ilaca 4-5 gün bari içiyim hem vücutta ne varsa kırsın dedim
zaten günlerdir burun tıkanıklığı mahfetti beni özellikle geceleri şimdi bu öksürük haaaaa unuttun bu gece başlayan ve hala geçmeyen şiddetli diş ağrımı hesaba bile katmıyorum :sinifsinif: neyse umarım çabuk geçer bişeyde kalmaz allah yardımcımız olsun

nalancım gecmıs olsun.
zeynepcim sende nerdeyse tamamlamıssın hazırlıkları. gunu bellı olunca ne guzel ıste

nalancım gecmıs olsun.
zeynepcim sende nerdeyse tamamlamıssın hazırlıkları. gunu bellı olunca ne guzel ıste

evet hayatım öyle de senin de hazırdır herşeyin artık.. sadece sancı beklemiyo musun, tamam işte :)

ayyy bende horluyorum burnunda genzimde tıkalı bide bukadar kilo geçen rüyamda horultumu duydum iyimi bide geçen gündüz uyumuşum ama ben idda ediyorum uyumadım diye kocam iyi uyudunmu dedi bende hiç uyumadım dedim oda hııı horultun nerden duyuluyodu dedi :kedi:

ayy çenem düştü gidiyimde abimlere bakıyım

Biz de merak ettik, bizim çıtır kızlar hala dönmediler, geziolardır herhalde...

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...

nalancım gecmıs olsun.

Saol bafocum...opuyorumnanaktan

Sen ne alemdesin, kızın nasıl...

selam kızlar, nalancım teşekkürler verdiğin fkir için fırın poşetinde yaptım tavuğumu..

asoyla propu ben de merak ettim özellikle hbr almak için girdim nete, eşimdeydi pc..

hayırlı haberlerle gelirler inşallah...

benimde dün arkadaşım geldi işte, gece 2ye kadar oturduk bugün de 4-5 gibi gitti..

dün paristen bahsetmişsiniz biz hala devam ediyoruz bari doğumda işe yarasa :)))))

Ay ilahi bunların hepsi aynı demek, kendileri yaparken ii biz yapınca tuhaf karşılıyorlar...

Ellerine sağlık canım, ben öle yapıyorum arada, hem pamuk gibi oluyo, hemde tertemiz poşetin içinde pişiyo mis gibi...

Helal sana paris turları devam edio demek, biz parisin yolunu unuttuk valla...

Ellerine sağlık canım, ben öle yapıyorum arada, hem pamuk gibi oluyo, hemde tertemiz poşetin içinde pişiyo mis gibi...

Helal sana paris turları devam edio demek, biz parisin yolunu unuttuk valla...

sağol canım çok güzel oluyor knorr un tavuk sosu vardı sarımsaklı baharatlı onu kullandım ayrı bir lezzet katmıştı..

eşim unutturmaya çalışsa da ben unutturmuyorum ona parisi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:

Selam kızlar...

Sbh doktora gittik malum, doğum sancılarım başlamış 70-90 arası sancı cıktı nstde :) Dua edıyorum kı sıklaşsınlar, doktor bu gece de dogurabılırsın 10 gun sonra da dedı :) Çarsamba tekrar nstye baglancam aynı sıddette sancı cıkarsa mutlaka gel dogumu başlatırız dedı...Hurmaya dvm edıyorum ve dua edıyorum kı bugun dogurayım keşke :) Heyecan yaptım bayag sankı kesın bellıymıs gıbı dogacagı bugun olsa ne super olur ya valla :))

Catı muayenesı fln yapmadı haftya cumartesıye kdr dogurmamıs olursam cmts yapcakmış, eger muayene sonucunda çatım dar gelırse 1 kasım gunu sezeryana alcakmış :S allah korusun dıyorum baska bısı demıyorum...

Eger oğlum 14 kasıma kdr dogmazsa 14 kasımda sunı sancı verılıp baslatılcak dogum cunku sonrası bebek ıcın rısklı olmus oluyo 41. hafta oluo, 9 gun de bayram tatılı olcagı ıcın 14unde dogurmam gerek...Ama doktor bu bebek yolcu durmaz o zamana kdr dedı, hayırlısı olsun...

Oğlum 3000 kılo ve 50 cm cıktı yıne acıldekı gıbı, doktor kesın 3000 ı gecmıs olcak boyu da kac olursa artık dedı Akcıgerlerını fln ınceledı zaten perınatolog doktor, su anda dogsa cok saglıklı olur dedı bı problem cıkmaz dedı, emme reflekslerı fln cok ıyı gelısmıs ıkı parmagını bırden emıyodu ayıcık

Galiba bu kdr :))

çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallahh
sancılarını hissediyor musun peki ? baya yüksek çıkmış, sık sık mı çıktı sancın ??
istediğin gibi normal doğum olur inşallah sezeryana gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…