çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallahh
sancılarını hissediyor musun peki ? baya yüksek çıkmış, sık sık mı çıktı sancın ??
istediğin gibi normal doğum olur inşallah sezeryana gerek kalmaz
canım bazısını hıssedıyorum bazısını hısstemıyorum kocam da yarım saat boyunca yanımda durdu beraber bekledık mesela oha cok kotuyum fln dıorum 30 cıkıo, kocam dıo kı nasılsın ıyıyııım dıorum bı bakıorum 60 fln cıkmıs, anlamadım kı :S ama belım cıddı anlamda agrıo ve dınlenmekle fln kesınlıkle gecmıo o bel agrısı artık yapıstı kaldı galıba :S bayag sık cıktı cnm yarım saat ıcınde 6 kere fln cıktı :)) ay cok ıstıyorum hemen dogurmak :)) ama baslayan sancılar gecedebılırmıs snr bellı olmuo dedı doktor
sancıyı biz anlayamıoruz ya ben oğlumda girdim nst dr dio sancın var ben diom yok olsa anlamazmıyım seninde öle olmuşşş inş istediğin zamanda gelir bebişinnn:teytey::teytey:
prop sancının olmasıda güzel canım dilerim istediğin gibi normal doğum yaparsın,benim çıkıcak mı bakalım pazartesi randevum var,bende size bakmak için girdim bugün doktora gidenler ne yaptılar diye misafirim var,çatı kontrolü yapar diyordum ben bu hafta belki benimkide yapmaz o riski göze almaz herhalde 38'de yapar diye düşünüyorum
Evet Nalan hakkımızda hayırlısı olsun.. Kocam 1 kasımda sezeryanla dogurcakısn sen dıyo gıcık, zaten basından berı sezeryan ıstedıgı ıcın, ama takmıom artıkın :))
nie sez. istio canım yaa??
yazdım ama görmediniz sanırım cvp verecek kimse yokmu
Nehirday saol cnm, işalla isteye ısteye dogurcam bu veledı erkenden :) Benım doktor yapmıomuş 39. haftaya gırene kdr sımdı 38e gırdım ıste bugun, 39a gırınce yaparım daha fazla en fazla bı ıkı mm oynıcagı ıcın pzts de doguma alırım musaıt dıılsen dedı :))
1 kasım pazartesi doğum için erken bir tarih değil mi tatlım 38+2 oluyorsun sen zaten normal istiyorsun bence bir hafta daha bekle belki 39+2' de açılma olur ben 8 kasıma kadar bekleyim diyorum sancım açılmam olmazsa hemen sezeryan tarihi verince doktorlar sinir oluyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?