2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bazısını hıssedıyorum bazısını hısstemıyorum kocam da yarım saat boyunca yanımda durdu beraber bekledık mesela oha cok kotuyum fln dıorum 30 cıkıo, kocam dıo kı nasılsın ıyıyııım dıorum bı bakıorum 60 fln cıkmıs, anlamadım kı :S ama belım cıddı anlamda agrıo ve dınlenmekle fln kesınlıkle gecmıo o bel agrısı artık yapıstı kaldı galıba :S bayag sık cıktı cnm yarım saat ıcınde 6 kere fln cıktı :)) ay cok ıstıyorum hemen dogurmak :)) ama baslayan sancılar gecedebılırmıs snr bellı olmuo dedı doktor

sancıyı biz anlayamıoruz ya ben oğlumda girdim nst dr dio sancın var ben diom yok olsa anlamazmıyım seninde öle olmuşşş inş istediğin zamanda gelir bebişinnn:teytey::teytey:

sancıyı biz anlayamıoruz ya ben oğlumda girdim nst dr dio sancın var ben diom yok olsa anlamazmıyım seninde öle olmuşşş inş istediğin zamanda gelir bebişinnn:teytey::teytey:

sancım hep varmış en aşağa 30a ındı ama ben ıste aha gırdı demeyı beceremıom galıba :)
aman olsun sancım olsun doğum baslasın oh ohh.. amin valla isteyen herkes dogursun cabucak allah yardımcımız olsun:)

prop sancının olmasıda güzel canım dilerim istediğin gibi normal doğum yaparsın,benim çıkıcak mı bakalım pazartesi randevum var,bende size bakmak için girdim bugün doktora gidenler ne yaptılar diye misafirim var,çatı kontrolü yapar diyordum ben bu hafta belki benimkide yapmaz o riski göze almaz herhalde 38'de yapar diye düşünüyorum

maaşallah maaşallahhhhh inşallah sancılarını hiç hissetmeden açılman olur hurmalar işe yarıyor baksana :)))
yarım saatte 6 kere çok çok iyi.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ne kadar da heyecanlısındır şimdi, her an gelebilir Demir Bebek..
temizlikte tetiklemiştir sancılarını ayakta çok kaldıysan..
günde kaç hurma yiyosun :)) 6 tane yedim daha fazlasını kaldırmıyor midem ay çok tatlı geliyo bana, tatlıyı da pek seviyorum

propcum maşallah bebişine
benden öncemi doğurcan yoksa kiz :))
göbeğimi ölçtüm bugün 2 cm büyümüş :CüvCüv:

yapar bakarsin.benim çarşamba günü randevum çati muayenesi yapicak dr.

bitmeyen şarkiyi bugüne almişlar yaaaa

bu hafta istedim gelmedi bari haftaya cumartesi randevumda gelse zilli kızım :))
babası da 3-4 gün sonra doğar herhalde diyo bakalım ne zaman gelicek

Son düzenleme:
size bişi sorcam ben devlette olmayı düşünüorum 34haftalıkkken dr gidecemşimdiye kadar özele gitmiştim ikinci doğumum bu sezaryan olucam ama 34haftalıkken gün verrirlermi sizce

bugün perdelerimi ütüledim, 2 tane tül kaldı ütülenicek onuda yarın halledicem, eşime astırıcam..
halılarımı vericem yarın, koltuklarımı yıkatabilirim bakmaya gelicekler.. salonu düzene sokucam koltuk altlarını sildircem ablama, virtin filan silincek danteller yerleşcek.. mis gibi olcak evim...
evi tam anlamıyla temizlemeden kızım gelmesin diyorum bi yandanda gelmesini çok istiyorum ahh ahh

Nehirday saol cnm, işalla isteye ısteye dogurcam bu veledı erkenden :) Benım doktor yapmıomuş 39. haftaya gırene kdr sımdı 38e gırdım ıste bugun, 39a gırınce yaparım daha fazla en fazla bı ıkı mm oynıcagı ıcın pzts de doguma alırım musaıt dıılsen dedı :))

Esra o kdr az yemıorum 15-20 tane yıyorum gunde, 6 tane bı ıse yarar mı daha dogrusu hurmalar bı ıse yarıo mu bılmıorum kı :))

Fairy saol cicim, dogururum tabı sınırlerımı bozma benım :) Ayrıcana benım gobegın kuculuo cnm buyumuo ıkı haftadır 8 cm kdr kuculdu :S

Evet Nalan hakkımızda hayırlısı olsun.. Kocam 1 kasımda sezeryanla dogurcakısn sen dıyo gıcık, zaten basından berı sezeryan ıstedıgı ıcın, ama takmıom artıkın :))

103 ölçtüm bugün walla doğurunca kalicak o göbek :)))
ekimi devirmeden doğurmiim istiorum ama Allah bilir..
Hayirlisi olsun hepimiz için inşallah

nie sez. istio canım yaa??

manyak o, ne ıstedıgını bılıo mu :)) sezeryanın bebek ıcın faydalı bısı oldugunu zannedıo :) ben kendı rahatım ıcın normal ıstıomusum bebegımın rahatını dusunmuomusum :)

dayanamayacagımı dusunuo bı de normal doguma ben cok nazıkmısım beceremezmısımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…