2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet Nalan hakkımızda hayırlısı olsun.. Kocam 1 kasımda sezeryanla dogurcakısn sen dıyo gıcık, zaten basından berı sezeryan ıstedıgı ıcın, ama takmıom artıkın :))

Boşver takma zaten, senin ve bebeğin için hayırlısı nasıl olacaksa öle olsun, inş. arzu ettiğin gibi normal doğurursun...

anladım canım sancı varsa beklemek riskli demek ki hayırlısı olsun hakkımızda...

anladım canım sancı varsa beklemek riskli demek ki hayırlısı olsun hakkımızda...

offf amin cnm.. bılmıom kı dogrusu nedır, doktorun her dedıgıne guvenmek mı lazım, bugun ıkıncı defa gıttım adama yanı tam tanımıom da doktoru, allah buyuk ya.. oyle ya da boyle cok az kaldı, heyecan dorukta :)

Aso gıtcektı doktora gelmemıs heralde ama aradınız mı msj mı attınız cvp verdı mı nolmuş..
Bebeklerını gorenler olmuş onlara da maşallah..

merhaba arkadaslar sızlere sorum olacaktı benım dogumum çok yaklastı normal beklıyoruz suanda ancak bugün doktorumuza gıttık bebek ıyı hersey yolunda ama benım hemoroidim var baya daha öncede hemoroidden amelıyat geçırdım ben doktorumda normal yaparsam ıkınmadan dolayı hemoroıdımın daha çok ılerleyebılecegını ve tekrardan amelıyat olmam gerekebılecegını söyledı senı amelıyat eden doktorun danıs dedı bugün aradık ama ulasamadık kendısıne egerkı oglum pazartesıye kadar durursa tekrar sorucaz tabıkı ancak sızce ne yapmalıyım sezeryanmı olmam daha mantıklı bu durumda bana akıl verın

Biz ne desek yanlış olabilir, onun için en doğru bilgiyi ancak dr.undan alabilirsin, kimsenin sölediğine kulak asma derim ben...

Hayırlı bir doğum diliyorum sana...

merhaba arkadaşlar dün doktordaydık. oğlum 3.250 olmuş.gayet iyi gözüküyordu.ne kadar büyütürsek okadar iyi olur dedi doktorum.1 kasıma kadar bekliyelim dedi. sezeryan olacağı kasin zaten ilk oğlum spinalle sezeryandı . bir de oğluşumun kalbi hassas biliyosunuz onu yormamalıyız.yalnız bende bir de kan pıhtılaşması durumu var herr gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum daha önce anlatmıştım. dolayısıyla bu doğumda spinal ve epidural şansım olamayacakmış bu problemi olanlar bu yöntemleri kullanamıyor.genel anestezi yapılacak.daha önceden doğum yapacağım hastenenin kardiyoloji bölümü de ayarlanacak.yalnız bugünlerde sol kasığım çok ağrıyor.zor yürüyorum.yatarken dönemiyorum. korkuyorum 1 kasımdan önce sancım başlarmı diye umarım oğluşum bekleyebilir.benimle aynı sat olan arkadaşların çoğu bu hafta doğum yapacak çok mu geçe aldık biz diye düşünüyorum. ama doktorumla konuştum bunu. korkma hemen sancın olunca dğuracak değilsin saat kaç olursa olsun ben gelicem yanına öyle bişey olurda diyerek beni rahatlattı. hayırlısı. benden haberler böyle.

işalla hıcbı problem olmadan kavuscaksın ogluna, allah yardım etsın saglıkla gelsın..

burcuuu, çok sevindim ya sancıların sıklaşmasına ve doktorun da çok güzel şeyler söylemiş maşallah maşallaahh.. hadi bu gidişle doğuracaksın yakında.. ben hiçbir sancı hissetmiyorum ya. hurmam da bitti.
çarşamba günkü nst'yi dört gözle bekliyorum artık.. umarım bizim oğlan da gelmeye niyetlidir doktor amerika'ya gitmeden. sağlıklıca doğsunlar inşallah.. amin.

,
bi saattir annemle konuşuyoruz tlf.da.

kendi rahatinimi düşünüomuşsun normal istediğin için :)))
alem adammiş walla :))

eşim çok karşi sezeryana benim gibi.ihtiyacimiz olduğunu ispatlamadiklari sürece izin wermicez öle karar verdik.

canahcım inşallah bebek sağlıklı bir şekilde gelir.. topaç bir oğlan olur. :) maşallah kilosu da gayet iyiymiş.

canah maşallah bebeğine..
mecburi sezeryan olursam bende eğer genel anestezi tercihim olacak.
epidural sezeryan oldu birkaç tanidiğim.hala aklina geldikçe yaşadiklari için ağlayan var yaw.

amin cnm gelsınler artık tez elden dımı gozumuz yollarda kaldı bakarsın sende de sancı cıkar da hıssetmıosundur sadece

ne şanslısın destek olan var yanında :) benımkı de anca sen beceremen sen yapaman gıcık nolcak :))sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…