Evet Nalan hakkımızda hayırlısı olsun.. Kocam 1 kasımda sezeryanla dogurcakısn sen dıyo gıcık, zaten basından berı sezeryan ıstedıgı ıcın, ama takmıom artıkın :))
Nehirday saol cnm, işalla isteye ısteye dogurcam bu veledı erkenden :) Benım doktor yapmıomuş 39. haftaya gırene kdr sımdı 38e gırdım ıste bugun, 39a gırınce yaparım daha fazla en fazla bı ıkı mm oynıcagı ıcın pzts de doguma alırım musaıt dıılsen dedı :))
1 kasım pazartesi doğum için erken bir tarih değil mi tatlım 38+2 oluyorsun sen zaten normal istiyorsun bence bir hafta daha bekle belki 39+2' de açılma olur ben 8 kasıma kadar bekleyim diyorum sancım açılmam olmazsa hemen sezeryan tarihi verince doktorlar sinir oluyorum :S
bana kalsa 14 kasıma kdr beklerım cnm, bebegı erkenden kesıp almanın nesı dogru dımı :S ama bu sıddette sancılarım olur da benım de catım normal dogurmaya elverıslı olmazsa bebek tehlıkeye gırermıs durdukca.. doktor cok sıkı tembıhledı bugun, hareketlerıne cok dıkkat et dedı, az buz sancı cıkmadı cunku, hareketı azaldıgı an cantanızı alın gelın dedı dırekzaten paranoyak gıbı takıpteydım sımdı ıyıce beter olcam... öle işte..
yazdım ama görmediniz sanırım cvp verecek kimse yokmu
Boşver takma zaten, senin ve bebeğin için hayırlısı nasıl olacaksa öle olsun, inş. arzu ettiğin gibi normal doğurursun...
anladım canım sancı varsa beklemek riskli demek ki hayırlısı olsun hakkımızda...
Aso gıtcektı doktora gelmemıs heralde ama aradınız mı msj mı attınız cvp verdı mı nolmuş..
Bebeklerını gorenler olmuş onlara da maşallah..
Zeynep aradı ama açmamış, gelince haber verir herhalde...
Doğurmuştur belkiiii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
merhaba arkadaslar sızlere sorum olacaktı benım dogumum çok yaklastı normal beklıyoruz suanda ancak bugün doktorumuza gıttık bebek ıyı hersey yolunda ama benım hemoroidim var baya daha öncede hemoroidden amelıyat geçırdım ben doktorumda normal yaparsam ıkınmadan dolayı hemoroıdımın daha çok ılerleyebılecegını ve tekrardan amelıyat olmam gerekebılecegını söyledı senı amelıyat eden doktorun danıs dedı bugün aradık ama ulasamadık kendısıne egerkı oglum pazartesıye kadar durursa tekrar sorucaz tabıkı ancak sızce ne yapmalıyım sezeryanmı olmam daha mantıklı bu durumda bana akıl verın
merhaba arkadaşlar dün doktordaydık. oğlum 3.250 olmuş.gayet iyi gözüküyordu.ne kadar büyütürsek okadar iyi olur dedi doktorum.1 kasıma kadar bekliyelim dedi. sezeryan olacağı kasin zaten ilk oğlum spinalle sezeryandı . bir de oğluşumun kalbi hassas biliyosunuz onu yormamalıyız.yalnız bende bir de kan pıhtılaşması durumu var herr gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum daha önce anlatmıştım. dolayısıyla bu doğumda spinal ve epidural şansım olamayacakmış bu problemi olanlar bu yöntemleri kullanamıyor.genel anestezi yapılacak.daha önceden doğum yapacağım hastenenin kardiyoloji bölümü de ayarlanacak.yalnız bugünlerde sol kasığım çok ağrıyor.zor yürüyorum.yatarken dönemiyorum. korkuyorum 1 kasımdan önce sancım başlarmı diye umarım oğluşum bekleyebilir.benimle aynı sat olan arkadaşların çoğu bu hafta doğum yapacak çok mu geçe aldık biz diye düşünüyorum. ama doktorumla konuştum bunu. korkma hemen sancın olunca dğuracak değilsin saat kaç olursa olsun ben gelicem yanına öyle bişey olurda diyerek beni rahatlattı. hayırlısı. benden haberler böyle.
manyak o, ne ıstedıgını bılıo mu :)) sezeryanın bebek ıcın faydalı bısı oldugunu zannedıo :) ben kendı rahatım ıcın normal ıstıomusum bebegımın rahatını dusunmuomusum :)
dayanamayacagımı dusunuo bı de normal doguma ben cok nazıkmısım beceremezmısımsempatiksalakcinni
amin cnm gelsınler artık tez elden dımı gozumuz yollarda kaldı bakarsın sende de sancı cıkar da hıssetmıosundur sadeceburcuuu, çok sevindim ya sancıların sıklaşmasına ve doktorun da çok güzel şeyler söylemiş maşallah maşallaahh.. hadi bu gidişle doğuracaksın yakında.. ben hiçbir sancı hissetmiyorum ya.hurmam da bitti.
çarşamba günkü nst'yi dört gözle bekliyorum artık.. umarım bizim oğlan da gelmeye niyetlidir doktor amerika'ya gitmeden. sağlıklıca doğsunlar inşallah.. amin.
,
bi saattir annemle konuşuyoruz tlf.da.
kendi rahatinimi düşünüomuşsun normal istediğin için :)))
alem adammiş walla :))
eşim çok karşi sezeryana benim gibi.ihtiyacimiz olduğunu ispatlamadiklari sürece izin wermicez öle karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?