2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaten başkada yardimci olan kimsem yok...hemde hiç..

benim eşimde bi sorun olmadığı sürece normalden yana bana destek. ama bebeğim döndü mü bilmiyorum 2 kasıma kadar beklıycem öğrenebılmek ıcın(

Fairy yardım dersen bana da yarıdm eden yok :))
Bu gece dogurmamam lazım kızlar fotografcının bu gece ıkı cekımı varmıs :) 2 tane normal dogum baslamıs onlarla ugrasıomuş, ben yarına kdr tutayım barı kendımı :))

Gözünaydın prop doğumun yakınlaşmış... kavuşmana az kalmış bebeğineopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canah inşallah bebeğin en kısa zamanda düzelir ve sizde rahatlarsınız, umarım her şey yolunda gider ve gönlünüzce olur...

oyy prop gözünaydın çok sevindim hadi inş. sezeryana falan gerek kalmadan doğurursun çatır çatır:))

Bende bir saattir arkadaşımla tel. konuşuyorum, bugün arayan arayana, herkes heycan yapmış, sabırsızlıkla duruyu bekliyorlar...

sen başka şehire gelin gelmişsin benimkiler topu topu karşida oturuyo :))
aman neyse moralimi bozmicam şimdi bunlar için.

sen hafta ortasi ben önümüzdeki haftanin sonuna kadar doğurmicaz.içime öle doğuyo :))
daha ileride olabilir tabi bilemiorum

selam kızlar,
Bugün doktora gittik ama geç gidebildik eşimin toplantısı çıktı doktorun işi çıktı vs. Neyse gittik sonunda:) Nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı bu kez.Sonra pelvik muayne ve ultrason işleri.Normal doğum için kesin bir şey söylemeyeceğim dedi .ama normal olursa ne çok zor olur ne de çok kolay dedi.Kemik yapım çok rahat görünmüyormuş ama belli de olmaz dedi. Ben de hiç riske girmek istemediğimi söyledim.Doktorum bana bıraktı ama deseydi çok kolay olcak diye normalden vazgeçmezdim.Bu yüzden sezeryana karar verdim ben.Gün belirle dedi 1 kasımdan sonra olsun dedi.39 haftalıkken alıncak yani 3 kasımda.Pazartesi arayıp günümü doktora bildircem ona göre hastane işleri tahlil vs. halletcez bakalım.Bu hafta doğurmazsın dedi.Bebeğin kafası pelvik muaynede hep kaçtı.kafa yerleşmemiş henüz.

hayirlisi olsun canım..herkes merak etti seni doğurdun mu die :))
tarihin beli olmuş ne hissediosun eyvahedigeldismile

hakkınızda hayırlısı olsun asocum önemli olan senin ve bebeğin sağlığı tabiki riske atmaya değmez 39.haftaya kadar durmasıda çok ii olur

:mymeka: se konusma o zmn topu topu karsıda oturuolarmıs bızımkıler teeeeeeeeee ankarada oksuz yetımız burda öhüüü :)) benım ıcıme 28ı doguodu bılıosun, persembe oluyo, bana uyar :)

tüh yaa.. sağlık olsun.. allah kavuştursun asocum çok az kalmış senin ohh tarih de belli misss...

Hakkınızda hayırlısı olsun asoş, sağlıkla gelsin kızın inş., demek bi dahaki hafta içi senin için heycan başlıyo...:lepi:

bebişlerini görenlere maşşallah
okudukça psikolojim bozulmaya başladı bnm paşam neden 3000 olmadı yaamafoldumben
haftası bizden küçük olanların kilosu daha fazla :uhm:

bu arada herkes sezeryana kayıyo yahu topikte kim normal doğurcak çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

:mymeka: se konusma o zmn topu topu karsıda oturuolarmıs bızımkıler teeeeeeeeee ankarada oksuz yetımız burda öhüüü :)) benım ıcıme 28ı doguodu bılıosun, persembe oluyo, bana uyar :)

kardeşim 28 ekim doğumlu.babam 11 kasım doğumlu.akrep erkeği değişken oluyo azcik.

medical parkta doğum yapacaksin belki biliosundur.bebeğe bez veriolar ama sana ped vermiolar.çantana koy mutlaka

hayirlisi olsun canım..herkes merak etti seni doğurdun mu die :))
tarihin beli olmuş ne hissediosun eyvahedigeldismile

hakkınızda hayırlısı olsun asocum önemli olan senin ve bebeğin sağlığı tabiki riske atmaya değmez 39.haftaya kadar durmasıda çok ii olur

tüh yaa.. sağlık olsun.. allah kavuştursun asocum çok az kalmış senin ohh tarih de belli misss...

Hakkınızda hayırlısı olsun asoş, sağlıkla gelsin kızın inş., demek bi dahaki hafta içi senin için heycan başlıyo...:lepi:

Sağolun kızlar.Az önce arkadaşım geldi.Sezaryenle doğurmuştu kızını.Dikiş yrine baktım inceleidm nasıl iz kalıyor fln doğum sonrası neler oldu neler bitti anlattırdım.İyice de karar verdim sezo olsun hiç girmicem riske.Çok güzel şeyler yaptırmış birazdan koycam resmini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…