amin cnm gelsınler artık tez elden dımı gozumuz yollarda kaldı bakarsın sende de sancı cıkar da hıssetmıosundur sadece
ne şanslısın destek olan var yanında :) benımkı de anca sen beceremen sen yapaman gıcık nolcak :))sempatiksalakcinni
Selam kızlar...
Sbh doktora gittik malum, doğum sancılarım başlamış 70-90 arası sancı cıktı nstde :) Dua edıyorum kı sıklaşsınlar, doktor bu gece de dogurabılırsın 10 gun sonra da dedı :) Çarsamba tekrar nstye baglancam aynı sıddette sancı cıkarsa mutlaka gel dogumu başlatırız dedı...Hurmaya dvm edıyorum ve dua edıyorum kı bugun dogurayım keşke :) Heyecan yaptım bayag sankı kesın bellıymıs gıbı dogacagı bugun olsa ne super olur ya valla :))
Catı muayenesı fln yapmadı haftya cumartesıye kdr dogurmamıs olursam cmts yapcakmış, eger muayene sonucunda çatım dar gelırse 1 kasım gunu sezeryana alcakmış :S allah korusun dıyorum baska bısı demıyorum...
Eger oğlum 14 kasıma kdr dogmazsa 14 kasımda sunı sancı verılıp baslatılcak dogum cunku sonrası bebek ıcın rısklı olmus oluyo 41. hafta oluo, 9 gun de bayram tatılı olcagı ıcın 14unde dogurmam gerek...Ama doktor bu bebek yolcu durmaz o zamana kdr dedı, hayırlısı olsun...
Oğlum 3000 kılo ve 50 cm cıktı yıne acıldekı gıbı, doktor kesın 3000 ı gecmıs olcak boyu da kac olursa artık dedıAkcıgerlerını fln ınceledı zaten perınatolog doktor, su anda dogsa cok saglıklı olur dedı bı problem cıkmaz dedı, emme reflekslerı fln cok ıyı gelısmıs ıkı parmagını bırden emıyodu ayıcık
Galiba bu kdr :))
Fairy yardım dersen bana da yarıdm eden yok :))
Bu gece dogurmamam lazım kızlar fotografcının bu gece ıkı cekımı varmıs :) 2 tane normal dogum baslamıs onlarla ugrasıomuş, ben yarına kdr tutayım barı kendımı :))
selam kızlar,
Bugün doktora gittik ama geç gidebildik eşimin toplantısı çıktı doktorun işi çıktı vs. Neyse gittik sonunda:) Nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı bu kez.Sonra pelvik muayne ve ultrason işleri.Normal doğum için kesin bir şey söylemeyeceğim dedi .ama normal olursa ne çok zor olur ne de çok kolay dedi.Kemik yapım çok rahat görünmüyormuş ama belli de olmaz dedi. Ben de hiç riske girmek istemediğimi söyledim.Doktorum bana bıraktı ama deseydi çok kolay olcak diye normalden vazgeçmezdim.Bu yüzden sezeryana karar verdim ben.Gün belirle dedi 1 kasımdan sonra olsun dedi.39 haftalıkken alıncak yani 3 kasımda.Pazartesi arayıp günümü doktora bildircem ona göre hastane işleri tahlil vs. halletcez bakalım.Bu hafta doğurmazsın dedi.Bebeğin kafası pelvik muaynede hep kaçtı.kafa yerleşmemiş henüz.
oyy prop gözünaydın çok sevindim hadi inş. sezeryana falan gerek kalmadan doğurursun çatır çatır:))
selam kızlar,
Bugün doktora gittik ama geç gidebildik eşimin toplantısı çıktı doktorun işi çıktı vs. Neyse gittik sonunda:) Nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı bu kez.Sonra pelvik muayne ve ultrason işleri.Normal doğum için kesin bir şey söylemeyeceğim dedi .ama normal olursa ne çok zor olur ne de çok kolay dedi.Kemik yapım çok rahat görünmüyormuş ama belli de olmaz dedi. Ben de hiç riske girmek istemediğimi söyledim.Doktorum bana bıraktı ama deseydi çok kolay olcak diye normalden vazgeçmezdim.Bu yüzden sezeryana karar verdim ben.Gün belirle dedi 1 kasımdan sonra olsun dedi.39 haftalıkken alıncak yani 3 kasımda.Pazartesi arayıp günümü doktora bildircem ona göre hastane işleri tahlil vs. halletcez bakalım.Bu hafta doğurmazsın dedi.Bebeğin kafası pelvik muaynede hep kaçtı.kafa yerleşmemiş henüz.
sen başka şehire gelin gelmişsin benimkiler topu topu karşida oturuyo :))
aman neyse moralimi bozmicam şimdi bunlar için.
sen hafta ortasi ben önümüzdeki haftanin sonuna kadar doğurmicaz.içime öle doğuyo :))
daha ileride olabilir tabi bilemiorum
selam kızlar,
selam kızlar,
:mymeka: se konusma o zmn topu topu karsıda oturuolarmıs bızımkıler teeeeeeeeee ankarada oksuz yetımız burda öhüüü :)) benım ıcıme 28ı doguodu bılıosun, persembe oluyo, bana uyar :)
hayirlisi olsun canım..herkes merak etti seni doğurdun mu die :))
tarihin beli olmuş ne hissediosun eyvahedigeldismile
hakkınızda hayırlısı olsun asocum önemli olan senin ve bebeğin sağlığı tabiki riske atmaya değmez 39.haftaya kadar durmasıda çok ii olur
tüh yaa.. sağlık olsun.. allah kavuştursun asocum çok az kalmış senin ohh tarih de belli misss...
Hakkınızda hayırlısı olsun asoş, sağlıkla gelsin kızın inş., demek bi dahaki hafta içi senin için heycan başlıyo...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?