2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu haftalarda yapilan kilo ölçümlerinde 400-500 gr yanilma payi olabilio.
dr.lara uyuz oluyorum bunu belirtmedikleri insanlari endişelendirdikleri için lmaz:

beeeen normal doğurcaaaaam (inşallah)

bugün bütün gün gezdim yürüdm artık doğurursam doğurayım ddim ama sancı falan yok kemiklerim ağrıdı sadece ben uzanayım ii sohbetler sizleree...

lennn.. bıraz genetık tarafı var bu işlerin bilion demiiii, saglıklı olsun zayıf olsun nolcek senın gıbı dan mı olsun haaaa...

hakkaten, yenı nesıl boyle anacım sezeryan nesli :)) valla oyleyız ama he :S
kardeşim 28 ekim doğumlu.babam 11 kasım doğumlu.akrep erkeği değişken oluyo azcik.

medical parkta doğum yapacaksin belki biliosundur.bebeğe bez veriolar ama sana ped vermiolar.çantana koy mutlaka
hııııcccc bılmıom ne verıolar ayrıcana bebeme de onların verdıgı ne marka oldugu belırsız bezı koymam, götü kıymetli benim oğlumun sempatiksalakcinni hepsını koydum cnm ona bez koydum bana orkıd koydum hepısını koydum :)

annem benide kardeşimide sezeryanla doğurmuş ki boydan boya kesiloar o yıllarda.
çok belli diil dikişleri.
epidurallimi yapican?

ben de cok yorgunum sınemaya fln gıttık bı de ama kocam uyumama ızın vermıo snr sbhın korunde kalkıomusum :)) o yuzden sana ıı geceler mıracleee

bu haftalarda yapilan kilo ölçümlerinde 400-500 gr yanilma payi olabilio.
dr.lara uyuz oluyorum bunu belirtmedikleri insanlari endişelendirdikleri için lmaz:

beeeen normal doğurcaaaaam (inşallah)

söyledi cnm oynamada olabilir kilo almamış olmasıda normal bu haftalarda beklendik bişi dedi ama ben kendimi kötü hissediyorum sanki beslenemiyomuşum gibi
aslında bnm içinde iyi çünkü bende deli gibi normal doğum istiyorum

Kızlar ben birazdan çıkıcam, yarın girebilirmiyim bilmiyorum, eğer giremezsem tekrar görüşünceye dek kendinize ii bakın, ben hastaneden girmeye çalışıcam, ama girmezsem eve gelince yazarım artık, herkese sağlıklı doğumlar, bizim için dua edin tamam mı...

Hepinizi öpüyorum...
opuyorumnanaktan

hiç takma kafana o halde.3,5 devirmesin diye dua ediorum ben.sağliklari yerinde olsun yeter.
kötü hissetme kendini dicem ama gebelik psikolojisi ota boka üzülüyorum sinirleniyorum bende.
geçen gün eşim istifra ediodu hastaydi ben ağlamaya başladim ki asla böle bi insan diilim normalde :bbo:

benim nerem dana naaann :mymeka:
hee annemde dedi ben 3kilo doğmuşum kayganamada sordum kocemde 3 doğmuş demek bizimkide öle olcek boshayallersmile

Nalannnn... Hayırlı kolay doğumlar olsun işalla, Duru'yla olcaksın bi dahaki sefere görüştüüğümüzde, allah sağlık versin ikinize de.. çabucak git doğur gel :))

Allah yardimcin olsun..dualarimiz seninle canımm..sağlikla,sorunsuzca al bebeğini kucağina inşallah..kendine ii bak bol bol dinlen yarin olumunekankayizsmile

şişkoluk konusunda şurda kimse elime su dökemez rica ederim -tatlicadiarzu-

herkes özeldemi yapıcak acaba doğumuu

ben devlet hastanesinde doğurucam ama inan sorduğun soru hakkında hiçbir fikrim yok çünkü ben zaten doktorumun hep özel muayenehanesine gidiyorum ve böyle konuları orda konuşuyoruz ama ilk gidicen dr sana ne der tarih verirmi bilemem

hadi hayırlısı prop yani en geç 1 kasımda doğuruyosun kaydirigubbakcemile3

Bende bir saattir arkadaşımla tel. konuşuyorum, bugün arayan arayana, herkes heycan yapmış, sabırsızlıkla duruyu bekliyorlar...

sorma bende bi tane var kızcaz panik oldu benden beter karşımda oturuyo düşün günde 3 kere arıyo sancın varmı kendini nasıl hissediyosun bugün doğururmusun acaba :roflol: beraber doğurucaz :içelim:

rabbim yardımcınız olsun kuzum :Saruboceq:
sağ sağlim kurtulun inşallah
güzel haberlerinizi bekliyoruz
ayy çok heycanlı yaa şafak 1akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…