propp kocam koptu senin bedelli hamilelik isteğine facebook ta görmüş:))))
bebişlerini görenlere maşşallah
okudukça psikolojim bozulmaya başladı bnm paşam neden 3000 olmadı yaamafoldumben
haftası bizden küçük olanların kilosu daha fazla :uhm:
bu arada herkes sezeryana kayıyo yahu topikte kim normal doğurcak çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
lennn.. bıraz genetık tarafı var bu işlerin bilion demiiii, saglıklı olsun zayıf olsun nolcek senın gıbı dan mı olsun haaaa...bebişlerini görenlere maşşallah
okudukça psikolojim bozulmaya başladı bnm paşam neden 3000 olmadı yaamafoldumben
haftası bizden küçük olanların kilosu daha fazla :uhm:
bu arada herkes sezeryana kayıyo yahu topikte kim normal doğurcak çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
hııııcccc bılmıom ne verıolar ayrıcana bebeme de onların verdıgı ne marka oldugu belırsız bezı koymam, götü kıymetli benim oğlumun sempatiksalakcinni hepsını koydum cnm ona bez koydum bana orkıd koydum hepısını koydum :)kardeşim 28 ekim doğumlu.babam 11 kasım doğumlu.akrep erkeği değişken oluyo azcik.
medical parkta doğum yapacaksin belki biliosundur.bebeğe bez veriolar ama sana ped vermiolar.çantana koy mutlaka
Sağolun kızlar.Az önce arkadaşım geldi.Sezaryenle doğurmuştu kızını.Dikiş yrine baktım inceleidm nasıl iz kalıyor fln doğum sonrası neler oldu neler bitti anlattırdım.İyice de karar verdim sezo olsun hiç girmicem riske.Çok güzel şeyler yaptırmış birazdan koycam resmini:)
bu haftalarda yapilan kilo ölçümlerinde 400-500 gr yanilma payi olabilio.
dr.lara uyuz oluyorum bunu belirtmedikleri insanlari endişelendirdikleri içinlmaz:
beeeen normal doğurcaaaaam (inşallah)
söyledi cnm oynamada olabilir kilo almamış olmasıda normal bu haftalarda beklendik bişi dedi ama ben kendimi kötü hissediyorum sanki beslenemiyomuşum gibi
aslında bnm içinde iyi çünkü bende deli gibi normal doğum istiyorum
lennn.. bıraz genetık tarafı var bu işlerin bilion demiiii, saglıklı olsun zayıf olsun nolcek senın gıbı dan mı olsun haaaa...
hakkaten, yenı nesıl boyle anacım sezeryan nesli :)) valla oyleyız ama he :S
Kızlar ben birazdan çıkıcam, yarın girebilirmiyim bilmiyorum, eğer giremezsem tekrar görüşünceye dek kendinize ii bakın, ben hastaneden girmeye çalışıcam, ama girmezsem eve gelince yazarım artık, herkese sağlıklı doğumlar, bizim için dua edin tamam mı...
Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
Kızlar ben birazdan çıkıcam, yarın girebilirmiyim bilmiyorum, eğer giremezsem tekrar görüşünceye dek kendinize ii bakın, ben hastaneden girmeye çalışıcam, ama girmezsem eve gelince yazarım artık, herkese sağlıklı doğumlar, bizim için dua edin tamam mı...
şşşhhh bu face den ekleyen kım benı :S cabuk benım desin..
herkes özeldemi yapıcak acaba doğumuu
offf amin cnm.. bılmıom kı dogrusu nedır, doktorun her dedıgıne guvenmek mı lazım, bugun ıkıncı defa gıttım adama yanı tam tanımıom da doktoru, allah buyuk ya.. oyle ya da boyle cok az kaldı, heyecan dorukta :)
Bende bir saattir arkadaşımla tel. konuşuyorum, bugün arayan arayana, herkes heycan yapmış, sabırsızlıkla duruyu bekliyorlar...
Evet epiduralli yapıcam.Az önce arkadaşımınkine baktım küçücük hiç belli değil.annem benide kardeşimide sezeryanla doğurmuş ki boydan boya kesiloar o yıllarda.
çok belli diil dikişleri.
epidurallimi yapican?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?