2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burda aynı yerde doğum yapanlar var 35haftada gün vermişler bende eşim evdeyken gidim diorum ama inş banada gün verirlerrdelikafadulden

ayy hadi geçmiş olsun atlatmışsın ve doğum tarihin hayırlı olsun asocum alkisalkisalkis

saol yavrım da yok çatım darsa oyle olcak, yoksa 14une kdr yolu var

ah canım hadi bakalım akşam girersin belki heyecanını paylaşırız ama göremezsem seni hayırlı doğumlar allah yardımcın olsun bizi habersiz bırakma

öptüm bende opuyorumnanaktan

Hayırlı doğumlar nalan şimdiden. güzel haberlerini bekliyoruz:))

Nalannnn... Hayırlı kolay doğumlar olsun işalla, Duru'yla olcaksın bi dahaki sefere görüştüüğümüzde, allah sağlık versin ikinize de.. çabucak git doğur gel :))

Allah yardimcin olsun..dualarimiz seninle canımm..sağlikla,sorunsuzca al bebeğini kucağina inşallah..kendine ii bak bol bol dinlen yarin olumunekankayizsmile

rabbim yardımcınız olsun kuzum :Saruboceq:
sağ sağlim kurtulun inşallah
güzel haberlerinizi bekliyoruz
ayy çok heycanlı yaa şafak 1akannehir

Çoooookkkk teşekkür ederim kızlar darısı sizlerin başına inşallah, doğuma girdiğimde hepiniz için dua edicem, özellikle normal doğum isteyen arkadaşlarım için, bi de bebek isteyen bi arkadaşım var onun için, bayılmadan önce bütün dualrımı okumam lazım...:Saruboceq:

sorma bende bi tane var kızcaz panik oldu benden beter karşımda oturuyo düşün günde 3 kere arıyo sancın varmı kendini nasıl hissediyosun bugün doğururmusun acaba :roflol: beraber doğurucaz :içelim:

Çok seviyo seni demek ki, heycan yapmış kızcağız baksana...

saol yavrım da yok çatım darsa oyle olcak, yoksa 14une kdr yolu var

anladım inşallah oda iyi çıkar peki bişi merak ettim şimdi çatına bakmadıya bugün doğum başladı diyelim suyun geldi açılma nişan filan e ya çatın darsa nolcak
bende baktırmadımya e sezoyuda perşembeye karar verdik ama bu arada normal başlarsa hiç bilmiyoz çatım nasıl hep aklıma geliyo nolur o anda sezoyamı çekerler acaba bilmiyorumkismile

burda aynı yerde doğum yapanlar var 35haftada gün vermişler bende eşim evdeyken gidim diorum ama inş banada gün verirlerrdelikafadulden

eğer kesin sezeryansa verir bence bir muayene yapıp çünkü bebeğin gelişimi kilosuda önemli ama devlette direk takmazlar öle şeyleri biraz sallapatilik var ben doktorumun totosundan ayrılamadığım için devlette yapıcam anlaşmalı olduğu hastanede var ama küvez ihtiyacında şutu çekiyorlarmış devlete boşver dedim tohtorum başımda olsun

bence eğer bana sorarsan seni sezeryan yapmasını istediğin karar verdiğin devlet doktoru kimse 1 kere olsun muayenehanesine git detaylı konuş derim ki bence geç bile kalmışsın

ah canım hadi bakalım akşam girersin belki heyecanını paylaşırız ama göremezsem seni hayırlı doğumlar allah yardımcın olsun bizi habersiz bırakma

öptüm bende opuyorumnanaktan

Görüşemezsek sana da hayırlı doğumlar semacım, ben yarın akşam yine girmeye çalışıcam ama giremezsem, ya da girdiğimde arkadaşlar olmaz belki diye bu akşamdan vedalaşim dedim...

Çok Öptüm..

cnm asıl olması gereken odur ya zaten avrupada fln hep son anda sezeryan yapılıo.. boyle bı durumda planlı sezeryan olmıcak da mecbur kalındıgı ıcın saglık nedenıyle yapılmıs olcak

özeli yok sadece temiz bi hastane olduğu için tercih ediorum bende dedim bi gidim görüm eger beğenmezsem özele gidicemm ikinci sezaryanım ya büyük ihtimal verirler herlde

yani doktorun yasaklamadiği özel durumlar olmadiği sürece :kedi:

anladım yani sancı yada açılma ile gidicem ben orda bi muayene aa çatın dar sezoya alıyoruz seni.doğrudur valla ne diyem

ama beni şaşırtan ne biliyonmu bizim garantici doktorlar şu olmaz bu olmazsa sezeryan diyoya hemen niye çatıyı son dakkaya bırakıyo baksada 39 da en azından eğer darsa normal doğuma müsait değil diyosa boşuna heveslenmese kimse normal doğurcam diye oda bi şok sonuçta son dakkada anlamıyorum üşeniyolar heralde biraz muayene yapmaya

Ay geçmişe şöyle göz atayım dedim ama üstten geçtim

Götüm çıktı resmen bugün öldüm öldüm yorgunluktan :bbo:

Propp hadi yavrum hayırlısı olsun hakkında inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey benim içimde Demirin normal yolla geleceği hissiyati var..zemuszemus

Asocum gözün aydın canım nihayetinde karar verildi hakkında hayırlısı olsun bende seninle aynı fikirdeyim normal taraftarıyım en başından beri ancak kafama takılan iğne ucu kadar bir durum olursa hiiçç kasmam kendimi direkt sezoya valla aklinialirimsmile

Nalancım canımm Allah yardımcın olsun çoookkkk kolay geçsin ağrın sızın olmasın Durucuğunu hemen emzir inşallahhhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…