ben :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben devlet hastanesinde doğurucam ama inan sorduğun soru hakkında hiçbir fikrim yok çünkü ben zaten doktorumun hep özel muayenehanesine gidiyorum ve böyle konuları orda konuşuyoruz ama ilk gidicen dr sana ne der tarih verirmi bilemem
hadi hayırlısı prop yani en geç 1 kasımda doğuruyosun kaydirigubbakcemile3
sorma bende bi tane var kızcaz panik oldu benden beter karşımda oturuyo düşün günde 3 kere arıyo sancın varmı kendini nasıl hissediyosun bugün doğururmusun acaba :roflol: beraber doğurucaz :içelim:
selam kızlar,
Bugün doktora gittik ama geç gidebildik eşimin toplantısı çıktı doktorun işi çıktı vs. Neyse gittik sonunda:) Nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı bu kez.Sonra pelvik muayne ve ultrason işleri.Normal doğum için kesin bir şey söylemeyeceğim dedi .ama normal olursa ne çok zor olur ne de çok kolay dedi.Kemik yapım çok rahat görünmüyormuş ama belli de olmaz dedi. Ben de hiç riske girmek istemediğimi söyledim.Doktorum bana bıraktı ama deseydi çok kolay olcak diye normalden vazgeçmezdim.Bu yüzden sezeryana karar verdim ben.Gün belirle dedi 1 kasımdan sonra olsun dedi.39 haftalıkken alıncak yani 3 kasımda.Pazartesi arayıp günümü doktora bildircem ona göre hastane işleri tahlil vs. halletcez bakalım.Bu hafta doğurmazsın dedi.Bebeğin kafası pelvik muaynede hep kaçtı.kafa yerleşmemiş henüz.
ben devlet hastanesinde doğurucam ama inan sorduğun soru hakkında hiçbir fikrim yok çünkü ben zaten doktorumun hep özel muayenehanesine gidiyorum ve böyle konuları orda konuşuyoruz ama ilk gidicen dr sana ne der tarih verirmi bilemem
hadi hayırlısı prop yani en geç 1 kasımda doğuruyosun kaydirigubbakcemile3
sorma bende bi tane var kızcaz panik oldu benden beter karşımda oturuyo düşün günde 3 kere arıyo sancın varmı kendini nasıl hissediyosun bugün doğururmusun acaba :roflol: beraber doğurucaz :içelim:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/373737-2010-kasim-bebeklerinin-cicileri-85.html
Kızımın mamalarına baaakınnn:))))) Keki yemek zorundayız bozulmasın diye uf
Kızlar ben birazdan çıkıcam, yarın girebilirmiyim bilmiyorum, eğer giremezsem tekrar görüşünceye dek kendinize ii bakın, ben hastaneden girmeye çalışıcam, ama girmezsem eve gelince yazarım artık, herkese sağlıklı doğumlar, bizim için dua edin tamam mı...
Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
Biliyorum canım arkadaşımın ortağı bu işi yapıyorkaydirigubbakcemile3bayiliorum o keklere benim içinde ye :))
sipariş edersin yatiş yaparken hastaneye getiriolar.
Hayırlı doğumlar nalan şimdiden. güzel haberlerini bekliyoruz:))
Nalannnn... Hayırlı kolay doğumlar olsun işalla, Duru'yla olcaksın bi dahaki sefere görüştüüğümüzde, allah sağlık versin ikinize de.. çabucak git doğur gel :))
Allah yardimcin olsun..dualarimiz seninle canımm..sağlikla,sorunsuzca al bebeğini kucağina inşallah..kendine ii bak bol bol dinlen yarin olumunekankayizsmile
rabbim yardımcınız olsun kuzum :Saruboceq:
sağ sağlim kurtulun inşallah
güzel haberlerinizi bekliyoruz
ayy çok heycanlı yaa şafak 1akannehir
saol yavrım da yok çatım darsa oyle olcak, yoksa 14une kdr yolu var
burda aynı yerde doğum yapanlar var 35haftada gün vermişler bende eşim evdeyken gidim diorum ama inş banada gün verirlerrdelikafadulden
ah canım hadi bakalım akşam girersin belki heyecanını paylaşırız ama göremezsem seni hayırlı doğumlar allah yardımcın olsun bizi habersiz bırakma
öptüm bende opuyorumnanaktan
aslinda parise gitmek doğumu kolaylaştirio
anladım inşallah oda iyi çıkar peki bişi merak ettim şimdi çatına bakmadıya bugün doğum başladı diyelim suyun geldi açılma nişan filan e ya çatın darsa nolcak
bende baktırmadımya e sezoyuda perşembeye karar verdik ama bu arada normal başlarsa hiç bilmiyoz çatım nasıl hep aklıma geliyo nolur o anda sezoyamı çekerler acaba bilmiyorumkismile
eğer kesin sezeryansa verir bence bir muayene yapıp çünkü bebeğin gelişimi kilosuda önemli ama devlette direk takmazlar öle şeyleri biraz sallapatilik var ben doktorumun totosundan ayrılamadığım için devlette yapıcam anlaşmalı olduğu hastanede var ama küvez ihtiyacında şutu çekiyorlarmış devlete boşver dedim tohtorum başımda olsun
bence eğer bana sorarsan seni sezeryan yapmasını istediğin karar verdiğin devlet doktoru kimse 1 kere olsun muayenehanesine git detaylı konuş derim ki bence geç bile kalmışsın
yaaaaaa :jeyyar: ama bize baştan beri yasaktı 9 aydır vize çıkmadı bu satten sonra ııı ıhh mirmirmirmir 40 ım çıksın inşallah şööööle bi paris londra yaparık şakkıdı
özeli yok sadece temiz bi hastane olduğu için tercih ediorum bende dedim bi gidim görüm eger beğenmezsem özele gidicemm ikinci sezaryanım ya büyük ihtimal verirler herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?