anladım yani sancı yada açılma ile gidicem ben orda bi muayene aa çatın dar sezoya alıyoruz seni.doğrudur valla ne diyem
ama beni şaşırtan ne biliyonmu bizim garantici doktorlar şu olmaz bu olmazsa sezeryan diyoya hemen niye çatıyı son dakkaya bırakıyo baksada 39 da en azından eğer darsa normal doğuma müsait değil diyosa boşuna heveslenmese kimse normal doğurcam diye oda bi şok sonuçta son dakkada anlamıyorum üşeniyolar heralde biraz muayene yapmaya
anladım yani sancı yada açılma ile gidicem ben orda bi muayene aa çatın dar sezoya alıyoruz seni.doğrudur valla ne diyem
ama beni şaşırtan ne biliyonmu bizim garantici doktorlar şu olmaz bu olmazsa sezeryan diyoya hemen niye çatıyı son dakkaya bırakıyo baksada 39 da en azından eğer darsa normal doğuma müsait değil diyosa boşuna heveslenmese kimse normal doğurcam diye oda bi şok sonuçta son dakkada anlamıyorum üşeniyolar heralde biraz muayene yapmaya
Ay geçmişe şöyle göz atayım dedim ama üstten geçtim
Götüm çıktı resmen bugün öldüm öldüm yorgunluktan :bbo:
Propp hadi yavrum hayırlısı olsun hakkında inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey benim içimde Demirin normal yolla geleceği hissiyati var..zemuszemus
Asocum gözün aydın canım nihayetinde karar verildi hakkında hayırlısı olsun bende seninle aynı fikirdeyim normal taraftarıyım en başından beri ancak kafama takılan iğne ucu kadar bir durum olursa hiiçç kasmam kendimi direkt sezoya valla aklinialirimsmile
Nalancım canımm Allah yardımcın olsun çoookkkk kolay geçsin ağrın sızın olmasın Durucuğunu hemen emzir inşallahhhopuyorumnanaktan
yoo tam tersıne en son anda bakılması gereken catıya 37de bakıp sen normal doguramazsın dıye mılletı kandırıolar...
propcum nerdeydin aklim sende kaldi diye diye sancini baslattin hakkinda hayirlisi olsun demircik saglicakla gelsin dünyaya insallahopuyorumnanaktan
asocum sende karar vermissin sezoya hayirlisi olsun gününde belli olmus gözün aydin canim rabbim hayirlisiyla kavustursun insallah:Saruboceq:
semacim sende günü belli olanlardansin hayirli olsun sende bebegini saglikla kucagina alirsin insallah:Saruboceq:
nalancim rabbim yardimcin olsun durucuguna hayirlisiyla kavusursun insallah kendine iyi bak bizide habersiz birakma tatlimopuyorumnanaktan
selam kızlar bende bu gün apar topar hastaneye gittim sancılarım oluyordu ama hep bir yerlerim ağrıdı için umursamıyordum
bu gün karnım sertleşti saatlerce öyle kaldı üstüne birde cerenin hareketleri azalınca hemen bir hastaneye gittim nst ye girdim doğum her an başlayabilir dedi durmuyor kızım galiba erken gelmeye kararlı küveze girer diye çok korkuyorum halada sancılarım var ya ben sormayı unuttum bu nstdede kağıdında sancı kısmı hangisi oluyor bir baksam sancım kaçlardaymış kızlar çok mu erken doğum için çok koktum mafoldumben
doktor suyun gelirse kanaman olursa bebek hareketleri azalırsa gel dedi ben zaten hareketleri azaldı diye gittim ay valla delircem yaa kafayı yerim ben şimdi hareketlerini takip etmekten belime vuruyor ağrı bu gece doğurcammı yoksaeyvahedigeldismile
selam kızlar bende bu gün apar topar hastaneye gittim sancılarım oluyordu ama hep bir yerlerim ağrıdı için umursamıyordum
bu gün karnım sertleşti saatlerce öyle kaldı üstüne birde cerenin hareketleri azalınca hemen bir hastaneye gittim nst ye girdim doğum her an başlayabilir dedi durmuyor kızım galiba erken gelmeye kararlı küveze girer diye çok korkuyorum halada sancılarım var ya ben sormayı unuttum bu nstdede kağıdında sancı kısmı hangisi oluyor bir baksam sancım kaçlardaymış kızlar çok mu erken doğum için çok koktum mafoldumben
doktor suyun gelirse kanaman olursa bebek hareketleri azalırsa gel dedi ben zaten hareketleri azaldı diye gittim ay valla delircem yaa kafayı yerim ben şimdi hareketlerini takip etmekten belime vuruyor ağrı bu gece doğurcammı yoksaeyvahedigeldismile
propcum nerdeydin aklim sende kaldi diye diye sancini baslattin hakkinda hayirlisi olsun demircik saglicakla gelsin dünyaya insallahopuyorumnanaktan
asocum sende karar vermissin sezoya hayirlisi olsun gününde belli olmus gözün aydin canim rabbim hayirlisiyla kavustursun insallah:Saruboceq:
semacim sende günü belli olanlardansin hayirli olsun sende bebegini saglikla kucagina alirsin insallah:Saruboceq:
nalancim rabbim yardimcin olsun durucuguna hayirlisiyla kavusursun insallah kendine iyi bak bizide habersiz birakma tatlimopuyorumnanaktan
selam kızlar,
Bugün doktora gittik ama geç gidebildik eşimin toplantısı çıktı doktorun işi çıktı vs. Neyse gittik sonunda:) Nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı bu kez.Sonra pelvik muayne ve ultrason işleri.Normal doğum için kesin bir şey söylemeyeceğim dedi .ama normal olursa ne çok zor olur ne de çok kolay dedi.Kemik yapım çok rahat görünmüyormuş ama belli de olmaz dedi. Ben de hiç riske girmek istemediğimi söyledim.Doktorum bana bıraktı ama deseydi çok kolay olcak diye normalden vazgeçmezdim.Bu yüzden sezeryana karar verdim ben.Gün belirle dedi 1 kasımdan sonra olsun dedi.39 haftalıkken alıncak yani 3 kasımda.Pazartesi arayıp günümü doktora bildircem ona göre hastane işleri tahlil vs. halletcez bakalım.Bu hafta doğurmazsın dedi.Bebeğin kafası pelvik muaynede hep kaçtı.kafa yerleşmemiş henüz.
Kızlar ben birazdan çıkıcam, yarın girebilirmiyim bilmiyorum, eğer giremezsem tekrar görüşünceye dek kendinize ii bakın, ben hastaneden girmeye çalışıcam, ama girmezsem eve gelince yazarım artık, herkese sağlıklı doğumlar, bizim için dua edin tamam mı...
Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
hiç takma kafana o halde.3,5 devirmesin diye dua ediorum ben.sağliklari yerinde olsun yeter.
kötü hissetme kendini dicem ama gebelik psikolojisi ota boka üzülüyorum sinirleniyorum bende.
geçen gün eşim istifra ediodu hastaydi ben ağlamaya başladim ki asla böle bi insan diilim normalde :bbo:
burdayım yavrımopuyorumnanaktan...
bısı sorcam sen bu sancı mevzularını bılırsın kac olunca doguruo ınsan :)))
canim inanki bilmiyorum biliyorsun kizimin dogumunun üzerinden yillar gecti ozaman böyle bilgilide degildim ama dogum sancisini söyle tarif edebilirim girdigi anda kasilip kaliyorsun kipirdayamiyorsun bende öyle olmustuCADIARZU
100 lerde olan kalp atısı 100un ustunde cıkmıstgır kalp atısı hep 100 un altında olan sancı.. soyle bakalım sneınkı kac cıkmıs..gecmıs olsun ayrıcana
sağol cnm 100 ün altındakiyse 50 çıkmış ama 1 saattir daha çok hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?