2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çarşamba günü belli olacak beni çatı-dam mevzularida..

propcum nerdeydin aklim sende kaldi diye diye sancini baslattin hakkinda hayirlisi olsun demircik saglicakla gelsin dünyaya insallahopuyorumnanaktan
asocum sende karar vermissin sezoya hayirlisi olsun gününde belli olmus gözün aydin canim rabbim hayirlisiyla kavustursun insallah:Saruboceq:
semacim sende günü belli olanlardansin hayirli olsun sende bebegini saglikla kucagina alirsin insallah:Saruboceq:
nalancim rabbim yardimcin olsun durucuguna hayirlisiyla kavusursun insallah kendine iyi bak bizide habersiz birakma tatlimopuyorumnanaktan

yoo tam tersıne en son anda bakılması gereken catıya 37de bakıp sen normal doguramazsın dıye mılletı kandırıolar...

selam kızlar bende bu gün apar topar hastaneye gittim sancılarım oluyordu ama hep bir yerlerim ağrıdı için umursamıyordum
bu gün karnım sertleşti saatlerce öyle kaldı üstüne birde cerenin hareketleri azalınca hemen bir hastaneye gittim nst ye girdim doğum her an başlayabilir dedi durmuyor kızım galiba erken gelmeye kararlı küveze girer diye çok korkuyorum halada sancılarım var ya ben sormayı unuttum bu nstdede kağıdında sancı kısmı hangisi oluyor bir baksam sancım kaçlardaymış kızlar çok mu erken doğum için çok koktum mafoldumben

işalla fınfık ıcınden gecen dogrudurrr..

doktor suyun gelirse kanaman olursa bebek hareketleri azalırsa gel dedi ben zaten hareketleri azaldı diye gittim ay valla delircem yaa kafayı yerim ben şimdi hareketlerini takip etmekten belime vuruyor ağrı bu gece doğurcammı yoksaeyvahedigeldismile

burdayım yavrımopuyorumnanaktan...
bısı sorcam sen bu sancı mevzularını bılırsın kac olunca doguruo ınsan :)))

aaa canım çok geçmiş olsun 1-2 hafta daha dursa iyi bence sancı kesici filan verselerdi bak ben hala kullanıyorum yarın bırakıcam 38+ da 1 gün 1 gündür
neyse dinlen bari fazla yorma kendini

içini ferah tut canım ya..nişan geldimi?
son haftalarda bebeklerin hareketlerinde zaten azalma oluyor yerleri daraldiği için

100 lerde olan kalp atısı 100un ustunde cıkmıstgır kalp atısı hep 100 un altında olan sancı.. soyle bakalım sneınkı kac cıkmıs..gecmıs olsun ayrıcana

Son düzenleme:

doğrusunu yapmışsın tatlım kasma kendini strese sokma bebeğini benimde sancım oldu hastanede yattım ama hiiiiç kasmadım çok rahattım kendi geçti sancılarım
rahat ol yerimseniben

sağol tatlım amin :Saruboceq:

yok nişan falan gelmedi ağrıda hissertmemiştim aslında pazartesi kendi doktoruma giderim bakalım ne olacak tabi pazartesiye kadar durursa doğumu geçiktirmek için doktorum ilaç vermişti ama yok durmuyor bu kızın acelesi ne anlamıyorum ki :gitme: karnım hala taş gibi

hayırlısı olsun canım,bende çok normal istiyorum ama doktor çatın dar doğum zor olabilir dedikten sonra şansı fazla zorlamanın da alemi yok tabiki...
Kekleriniz şekerleriniz süper bayıldım allahtan bugün muffin yedim yoksa aklım kalırdı keklerde :))

allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım bizim içinde dua et,ben aklıma geldikçe hepimiz için dua ediyorum,sağlıcakla gelsin prensesin...

bende öyleyim geçen gün eşim şantiyedeyken alçı makinası bozulmuş üzerine püskürtmüş alçıyı eve bir geldi üstü başı ayakkabıları alçı ve ben ağlamaya başladım,adam da şok oldu :)))

çatının darlığı sancı başlamadan tam belli olmaz diyor benim doktorum,önce sancın olması lazım ki anlayalım diyor onunla ilgisi var bence son haftalar gelmeden doğum başlamadan tam birşey söylemek yanlış oluyor demekki çatı ile ilgili...

burdayım yavrımopuyorumnanaktan...
bısı sorcam sen bu sancı mevzularını bılırsın kac olunca doguruo ınsan :)))

canim inanki bilmiyorum biliyorsun kizimin dogumunun üzerinden yillar gecti ozaman böyle bilgilide degildim ama dogum sancisini söyle tarif edebilirim girdigi anda kasilip kaliyorsun kipirdayamiyorsun bende öyle olmustuCADIARZU

canim inanki bilmiyorum biliyorsun kizimin dogumunun üzerinden yillar gecti ozaman böyle bilgilide degildim ama dogum sancisini söyle tarif edebilirim girdigi anda kasilip kaliyorsun kipirdayamiyorsun bende öyle olmustuCADIARZU

bende de oyle oluo ama braxton hıcks dedıklerı sey mı dııl mı anlamıom kı ııkısınde de kaskatı kesılıorum cunku :)) amaaaaaannnnnnalsanaalsanasmile annem de bı pok hatırlamıo ben senı doguralı 24 sene oldu nası hatırlıım ulAN dıyo :))

aynen nehircim benim doktorumda 1kasımdan sonra çatı muayenesi diyor,şimdi yapmayı uygun görmüyor,banada sezeryan olabilirsin bebek iri gözüküyor dedi,5 kasıma kadar gelmezse sezeryan olabilir dedi,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim?hayırlısı olsun:))))

sağol cnm 100 ün altındakiyse 50 çıkmış ama 1 saattir daha çok hissediyorum

ohooo 50 ne ki benımkı 70-90 arasında cıktı :)) ama ona ragmen doktorum bugun gelır bu velet fln demedı sancılar gecebılır 10 gun daha beklemek zorunda kalabılırız dedı senınkı felaket tellalıgı yapmış azıcık :) ama ben dogsun ıstıorum sen dursun ıstıosun ısalla ıkımızın de ıstedıgı gıbı olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…