2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

özgecim en doğru kararı doktorlarımız verecek tabiki,artık bebek 3,5 kilodan fazla ise hiçbir doktor normal tavsiye etmiyor annem beni 5 kilo ve normal doğurmuş ama devir değişti,doktorumuza güvenicez ve beklicez yapacak birşey yok..benimde şimdilik herşey normal gidiyor bebeğimde kilolu bir bebek değil ama son anda çatın dar diyebilir,sancım gelmeyebilir hiçbirşey belli değil yani tek yapabildiğimiz beklemek hayırlısı tatlım...

inşallah benimki 2 hafta daha dursun seninki gelsin artık

canim annen hakli ozaman birsey anlamiyorduk simdi olsa herseyi biliriz ama en iyisi yeni dogum yapan birine sormak lazim normal dogum yapan birine ekim annelerinde varmidirki acaba:sm_confused:

prop peki kahve akıntı neymiş bişey dedimi doktor

alttan muayene etmedı gerek yok dedı bu hafta, fıtıl kullandıgımı soyledım buyuk ıhtımalle onla ılgılıdır zaten o zmn dedı, ustunde durmadı, ama nısan dııldır nısan olsa anlarsın dedı... umarım anlarım :)

öff vücudum kendi kendine lavmanmı yapıyor ne anlamadım sabahtan beri sempatiksalakcinni

valla ben bir doğum yaptım braxton hıcks kasılmasıyla ilgisi yoktu en azından şu an yaşadığım kasılmalarla normal doğum sancısı belden ve karından giren ağrılardı bende

zeyn cok zekıce :) yazdım ekım analarına ama onlar gelecek de gorecek de cvp yazacak ohoooooo :)

Son düzenleme:

4 kilonun üstü sezeryan tavsiye ediliyor 3,5 çok normal canım

canah inşallah bebeğin en kısa zamanda düzelir ve sizde rahatlarsınız, umarım her şey yolunda gider ve gönlünüzce olur...

canım çok teşekkür ederim. pazartesi günü inşallah sizin için hayatınızın en güzel günü olacak.Allah yardımcın olsun dualarım seninle:Saruboceq:

eminol anlarsın ben ilk başta telaş yapıyordum anlamam diye normal doğurduğum halde ama şimdi düşünüyorum anlarım mutlaka
tabi ozaman anlamamıştım çünkü hiç beklenmeyen bi haftaydı
suyu kesin anlarsın nişanda pembe kanlı sümüksü azda olsa normale göre baya oluyo

Prop sancın çıkmış,sonundaaaaa:lepi:İnşallah umduğun giib normal doğurursun,diye diye erken getirecen dünyaya Demir i.Kilosu iyi maşallah,ciğer gelişimi de iyiymiş daha ne

aso sen de sezeryanda karar kılmışsın,hayırlısı olsun canım...Sağlıkla gelsin isimsiz kızın..Aaaaa artık bulun ama bir isim

Sema perşembe doğum var demek,hadi hayırlısı canım..Sağlıkla gelsin bebişin...Benim de şafak 6:lepi:

Nalan , zeynep, lady; pazartesi yavrularınız kollarınızda olacak,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin:Saruboceq:Güzel haberlerinizi bekliyoruzzemuszemus

canah maşallah bebeğine..
mecburi sezeryan olursam bende eğer genel anestezi tercihim olacak.
epidural sezeryan oldu birkaç tanidiğim.hala aklina geldikçe yaşadiklari için ağlayan var yaw.

teşekkür ederim canım, benim ilk oğlumda spinal olmüştu. benim maşallah hiçbir problemim olmadı aynı gün ayaklandım. çok az ağrım oldu. baş ağrısı yaşamadım. ilk gün dışında hiç yatmadım diyebilirim çok rahattım yani. ama şimdi kan sulandırıcı iğne kullandığım için genel olacak. inşallah senin ve bebeğin :için hayırlısı olur.:Saruboceq:

erken degıl teyzesi, doldurdu miadını artık sıpacım :)) herşeyi iyi görünüyo çok şükür, o sağlıkla gelsin de ben beklerım 10 gun daha onemlı degıl..

Canah bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim canım..O küçük sağlık sorunu da hallolacak inşallah

hadiii süper ya haftaya topikte şenlik var desene allahım hayırlısıyla almayı nasib etsin kucağımıza :Saruboceq:

kızlar ben ölüom galiba belim sırtım iflas.. zaten yatakta uzanarak bakıodum ekrana ama tamamen yatmam lazım bu kdr dayanabıldım.. hadı ıyı geceler hepınıze ve bebiklerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…