aynen nehircim benim doktorumda 1kasımdan sonra çatı muayenesi diyor,şimdi yapmayı uygun görmüyor,banada sezeryan olabilirsin bebek iri gözüküyor dedi,5 kasıma kadar gelmezse sezeryan olabilir dedi,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim?hayırlısı olsun:))))
ohooo 50 ne ki benımkı 70-90 arasında cıktı :)) ama ona ragmen doktorum bugun gelır bu velet fln demedı sancılar gecebılır 10 gun daha beklemek zorunda kalabılırız dedı senınkı felaket tellalıgı yapmış azıcık :) ama ben dogsun ıstıorum sen dursun ıstıosun ısalla ıkımızın de ıstedıgı gıbı olur :))
bende de oyle oluo ama braxton hıcks dedıklerı sey mı dııl mı anlamıom kı ııkısınde de kaskatı kesılıorum cunku :)) amaaaaaannnnnnalsanaalsanasmile annem de bı pok hatırlamıo ben senı doguralı 24 sene oldu nası hatırlıım ulAN dıyo :))
prop peki kahve akıntı neymiş bişey dedimi doktor
özgecim en doğru kararı doktorlarımız verecek tabiki,artık bebek 3,5 kilodan fazla ise hiçbir doktor normal tavsiye etmiyor annem beni 5 kilo ve normal doğurmuş ama devir değişti,doktorumuza güvenicez ve beklicez yapacak birşey yok..benimde şimdilik herşey normal gidiyor bebeğimde kilolu bir bebek değil ama son anda çatın dar diyebilir,sancım gelmeyebilir hiçbirşey belli değil yani tek yapabildiğimiz beklemek hayırlısı tatlım...
canah inşallah bebeğin en kısa zamanda düzelir ve sizde rahatlarsınız, umarım her şey yolunda gider ve gönlünüzce olur...
canahcım inşallah bebek sağlıklı bir şekilde gelir.. topaç bir oğlan olur. :) maşallah kilosu da gayet iyiymiş.
alttan muayene etmedı gerek yok dedı bu hafta, fıtıl kullandıgımı soyledım buyuk ıhtımalle onla ılgılıdır zaten o zmn dedı, ustunde durmadı, ama nısan dııldır nısan olsa anlarsın dedı... umarım anlarım :)
canah maşallah bebeğine..
mecburi sezeryan olursam bende eğer genel anestezi tercihim olacak.
epidural sezeryan oldu birkaç tanidiğim.hala aklina geldikçe yaşadiklari için ağlayan var yaw.
Prop sancın çıkmış,sonundaaaaa:lepi:İnşallah umduğun giib normal doğurursun,diye diye erken getirecen dünyaya Demir i.Kilosu iyi maşallah,ciğer gelişimi de iyiymiş daha ne
aso sen de sezeryanda karar kılmışsın,hayırlısı olsun canım...Sağlıkla gelsin isimsiz kızın..Aaaaa artık bulun ama bir isim
Sema perşembe doğum var demek,hadi hayırlısı canım..Sağlıkla gelsin bebişin...Benim de şafak 6:lepi:
Nalan , zeynep, lady; pazartesi yavrularınız kollarınızda olacak,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin:Saruboceq:Güzel haberlerinizi bekliyoruzzemuszemus
Prop sancın çıkmış,sonundaaaaa:lepi:İnşallah umduğun giib normal doğurursun,diye diye erken getirecen dünyaya Demir i.Kilosu iyi maşallah,ciğer gelişimi de iyiymiş daha ne
aso sen de sezeryanda karar kılmışsın,hayırlısı olsun canım...Sağlıkla gelsin isimsiz kızın..Aaaaa artık bulun ama bir isim
Sema perşembe doğum var demek,hadi hayırlısı canım..Sağlıkla gelsin bebişin...Benim de şafak 6:lepi:
Nalan , zeynep, lady; pazartesi yavrularınız kollarınızda olacak,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin:Saruboceq:Güzel haberlerinizi bekliyoruzzemuszemus
işalla hıcbı problem olmadan kavuscaksın ogluna, allah yardım etsın saglıkla gelsın..
Canah bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim canım..O küçük sağlık sorunu da hallolacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?