2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canahcim hersey gönlünce olsun canim bebisinde hayirlisiyla atlaticak insallah rabbim sifalar versin

Oyyy kızlar bacaklarım çok şiş,hep ödem oldum bir haftadır .Acıyorlar bir dee..İkiz gebelik diye mi bilmiyorum,sizde var mı?

Oyyy kızlar bacaklarım çok şiş,hep ödem oldum bir haftadır .Acıyorlar bir dee..İkiz gebelik diye mi bilmiyorum,sizde var mı?

ah canım kıyamam uzat sık sık bol su iç dinlen az kaldı benimde şiti 2 gündür balon resmen 2 gün önce dedimki ayaklarım şiş değil ne güzel hemen şiştiler nazar değdirdim kendi kendime elin yüzün şiş değilse takma kafana normal değil bol su iç sen yinede

Sadece ayak olsa iyi de bacaklarım obezler gibi oldu..El ve yüzümde öyle bir şişkinlik yok çok şükür..Cumartesi gelse de doğursam

evet diemma hem ikiz olduğundan hemde hareket az olduğundan oluyor malesef :S

benimde burkulan ayağımda son bir haftadır acayip ödem oluyor :S

evet diemma hem ikiz olduğundan hemde hareket az olduğundan oluyor malesef :S

benimde burkulan ayağımda son bir haftadır acayip ödem oluyor :S

Hareketim azalmıştı zaten,evdeyim malum..Böyle olunca yürümek te zorlaştı..Şişmanlıktan yürüyemez ya bazı insanlar valla öyle oldum:çok üzgünüm:
Gezmelere başlıyo musun yarın

Son düzenleme:
nalancım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş...geri sayım bitmek üzere ne kadar heyecanlı...darısı bize artık..
propcum inş. sende istediğin gibi en kısa zamanda normal doğurursun..
diğer arkadaşlara ve kendime de hayırlı doğumlar inş...
gelin bebişler, sizi bekliyo anneleriniz:))

iyi geceler arkadaslar bizim topikte herkes uyudu bende size bakiym dedim doguran varmi diyekaydirigubbakcemile3
geri sayim bitmek uzere bakiyorum
allah hepinize kolay ve saglikli dogum yasatsin insallahh
siz dogurunda sira bize gelsinnnnnopuyorumnanaktan

Sağol canım.Evet ya kızımı riske atmak istemedim hiç gerek yok şu durumda :S
çok sağol canım benim aminnnn
yoo tam tersıne en son anda bakılması gereken catıya 37de bakıp sen normal doguramazsın dıye mılletı kandırıolar...
Benim doktorum beni mi kandırdı şimdi kız yok artık.Sadece ne çok kolay bir doğum olur ne de çok zor ortalardasın dedi.Ama son anda durum ne olur bilemeyiz de dedi.Ben kendim karar verdim yani.
canim inanki bilmiyorum biliyorsun kizimin dogumunun üzerinden yillar gecti ozaman böyle bilgilide degildim ama dogum sancisini söyle tarif edebilirim girdigi anda kasilip kaliyorsun kipirdayamiyorsun bende öyle olmustuCADIARZU

Ay prop sana yazmamışım dün bişey yaa.Hayırlı olsun hadi seninki de şimdiden.Normal doğur bakalım.=)Gelsin demirimiz

Herkese günaydın,hepiniz uyuyorsunuz oh ne güzel.Ben tüm gece bir uyandım bir uyudum saçma sapandı.Hava güneşli olsa bari bugün

gunaydın kızlar..
Melrah teşekkür ederim, işallah işallah..
Aso nıye ayaklandın sabahın köründe, ben daha yenı kalktım valla ohh, gece 5 kere fln cıse kalktım cunku dun 5 lıtre su ıcmısımdır ıcım yanıyo resmen ya acayıp su ıcıyorum :S ve acayıp terlıyorum
Aso sema dedı neden onceden soylemıolar ben de tam tersıne cok erken soyluolar dedım, senle bı ılgısı yok...
Gece çok bekledim sancım artsın diye ama nerdeeee, dun gecekıyle aynıydı yanı tamamen, bana yıne hüsran bana yine hasret var :))

Bijo aşağıda seni görüyorum, yrn bu saatlerde doğurmuş mu olcan sen şimdi, aman yarabbim heyecana bakakannehir

Bugun erteleyıp durdugum utulerı yapmam lazım :S yarn kaynanam gelıo malum, her ısı bıtırmıs olmalıyım ona iş bırakmamalıyım kı yenı cıkanları o yapsın, bırıktırmıs gıbı gorunup yuzsuzluk yapmayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…