kızlar ben ölüom galiba belim sırtım iflas.. zaten yatakta uzanarak bakıodum ekrana ama tamamen yatmam lazım bu kdr dayanabıldım.. hadı ıyı geceler hepınıze ve bebiklerinize..
Oyyy kızlar bacaklarım çok şiş,hep ödem oldum bir haftadır .Acıyorlar bir dee..İkiz gebelik diye mi bilmiyorum,sizde var mı?
ah canım kıyamam uzat sık sık bol su iç dinlen az kaldı benimde şiti 2 gündür balon resmen 2 gün önce dedimki ayaklarım şiş değil ne güzel hemen şiştiler nazar değdirdim kendi kendime elin yüzün şiş değilse takma kafana normal değil bol su iç sen yinede
Oyyy kızlar bacaklarım çok şiş,hep ödem oldum bir haftadır .Acıyorlar bir dee..İkiz gebelik diye mi bilmiyorum,sizde var mı?
evet diemma hem ikiz olduğundan hemde hareket az olduğundan oluyor malesef :S
benimde burkulan ayağımda son bir haftadır acayip ödem oluyor :S
Sağol canım.Evet ya kızımı riske atmak istemedim hiç gerek yok şu durumda :SAy geçmişe şöyle göz atayım dedim ama üstten geçtim
Götüm çıktı resmen bugün öldüm öldüm yorgunluktan :bbo:
Propp hadi yavrum hayırlısı olsun hakkında inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey benim içimde Demirin normal yolla geleceği hissiyati var..zemuszemus
Asocum gözün aydın canım nihayetinde karar verildi hakkında hayırlısı olsun bende seninle aynı fikirdeyim normal taraftarıyım en başından beri ancak kafama takılan iğne ucu kadar bir durum olursa hiiçç kasmam kendimi direkt sezoya valla aklinialirimsmile
Nalancım canımm Allah yardımcın olsun çoookkkk kolay geçsin ağrın sızın olmasın Durucuğunu hemen emzir inşallahhhopuyorumnanaktan
çok sağol canım benim aminnnnpropcum nerdeydin aklim sende kaldi diye diye sancini baslattin hakkinda hayirlisi olsun demircik saglicakla gelsin dünyaya insallahopuyorumnanaktan
asocum sende karar vermissin sezoya hayirlisi olsun gününde belli olmus gözün aydin canim rabbim hayirlisiyla kavustursun insallah:Saruboceq:
semacim sende günü belli olanlardansin hayirli olsun sende bebegini saglikla kucagina alirsin insallah:Saruboceq:
nalancim rabbim yardimcin olsun durucuguna hayirlisiyla kavusursun insallah kendine iyi bak bizide habersiz birakma tatlimopuyorumnanaktan
Benim doktorum beni mi kandırdı şimdi kız yok artık.Sadece ne çok kolay bir doğum olur ne de çok zor ortalardasın dedi.Ama son anda durum ne olur bilemeyiz de dedi.Ben kendim karar verdim yani.yoo tam tersıne en son anda bakılması gereken catıya 37de bakıp sen normal doguramazsın dıye mılletı kandırıolar...
canim inanki bilmiyorum biliyorsun kizimin dogumunun üzerinden yillar gecti ozaman böyle bilgilide degildim ama dogum sancisini söyle tarif edebilirim girdigi anda kasilip kaliyorsun kipirdayamiyorsun bende öyle olmustuCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?