2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın canım,
öff doğru düzgün uyuyamadım ki şeyim ağrıdı durdukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi kalktım kocam uyansın diye bekliyorum ama o gece çok geç yattı. hava da güneşli bu hafta yine gidelim kahvaltıya rahat rahat önümüzde hafta da gidersek son 2 rahat boğaz kahavltımızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 alemsin kız:) benim kaynanam da tarih belli olunca dün kaç kere aradı heycan yapmış mutluluktan uçuyodu ne zaman geleyim var mı eksik yapılcak bir şey diyip durdu

bız de dun son kez sinemaya gittik güyya, bılmıorum bı kere daha gıtme fırsatımız olur mu olmaz mı, imanım gevredı otururken :))

çıkın tabı ya temız hava, cok da guzel, ben de anca ütü yapayım, acaba çömelip mi yapsam doğumu kolaylaştırıomuş ya ihihihihikaydirigubbakcemile3

Nalan , zeynep, lady; pazartesi yavrularınız kollarınızda olacak,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin:Saruboceq:Güzel haberlerinizi bekliyoruzzemuszemus
çook teşekkürler hayatımm opuyorumnanaktan

Bijo aşağıda seni görüyorum, yrn bu saatlerde doğurmuş mu olcan sen şimdi, aman yarabbim heyecana bakakannehir
ay dünden beri okuyorum anca cevap yazabiliyorum yoğun geçiyo bugünler :bbo:

propcum sancıların baya yüksek çıkmış, ebeye sormuştum ben 90-100 oluoyor doğumhanede bekleyen kadınlarda demişti.. hadi bakalım her an tetikte ol bence normal gelicek demir. dr un da neden durupdururken sezo tarihi vermiş ki, sözünü bile etmemesi lazımdı bu durumda bırak tarihi. neyse, hadi bakalım sen de pazartesi doğur kızzz :)

bende heyecan falan yok hiçbişe yok sıradan günler gibi yani. yarın 8 gibi çıkarız hastaneye doğru, kaçta girerim bilmiyorum artık.

nalancım görüşürüz inşallah daha ama ben yazim yine de hayırlı doğumlar, allah yardımcın olsun Şeniz

asoşş hayırlı olsun senin de doğum şeklin tarihin, dün merak ettim seni dr un ne dedi diye okuyunca rahatladım :) hakkında hayırlısı, bu işleri en iyi yaşayan bilir. 3 kasımda geliyor prenses süper

toprağın son kez fotosu değişti bu hafta, bundan sonra artık başka tickerlarda büyücek mafoldumben

evet sen otur çöemelerek yap ütülerinikaydirigubbakcemile3
oy oy allah bozmasın, kıçını kaşı..

Bijooooo:mymeka: nasıl heyecan yapmazsın nasıllllll... bu ne rahatlık.. heyecan yap çabuuukkkksırnaşık şey
ya da ben heyecan yaparım yarın dogurcakların yerıne, sız durun bakalım :)

bu doktor da boyle cıns cıktı, herseyı soyluo pattadanak, olsun soylesın napalım bıldıgım şeyler zaten dıle getırmesınde sakınca yok.. işalla işalla allahım gönlüme göre verecek... pzts yrn dımı aboooo, dogurrusam ölürüm heyecandan :))

asoşş hayırlı olsun senin de doğum şeklin tarihin, dün merak ettim seni dr un ne dedi diye okuyunca rahatladım :) hakkında hayırlısı, bu işleri en iyi yaşayan bilir. 3 kasımda geliyor prenses süper
Sağol canım benim.Dün doktora geç gidebildik aksilikler çıkınca.Doktordan sonra da yemek yedik çok müzik sesi vardı o kadar arayan olmuş ki hiçbirini duymadım herkesi aradım geri ama yabancı no olunca geri dönmedim.Sen olduğunu bilsem geri dönerdim.olumunekankayizsmile Evet 3 kasımda geliyor benim minik kelebeğim:)
Yarın hayırlısıyla arkadaşı toprak da gelsin=)

Prop Demir kaç kilo olmuş kaç cm olmuş bu arada:ecrin_bebek:

cnm tam ölçemioz artık :S 3000 ve 50 cm cıktı yıne hafta ıcı acilde de oyle cıkmıstı, yanı kesın 3000 ı geccek ama ırı bı bebek olma ıhtımalı de yok denecek kdr az bu satten snr :) doktor normal dogum ıcın cok uygun adayımız dedı :)

şey belki ameliyat evrelerini biliyorum hani nasıl hazırlancam nası gidicem nası bayılcam falan ondan heyecan yoktur. ama sen normal doğumda neler olcak bilmiyosun ondan heyecan yapıyosundur. sezo olsaydın sen de heyecan yapmazdın emin ol. bi de toprağı görünce anlarım herşeyi heralde diyorum. bilmiyorum ki görücez işte 24 saat kaldı :)

inşallah canımmm dua edicem size Şeniz

Hadi ya niye ölçemiyor ki S: maşallah ya sağlıkla doğsunlar bir an önce:)Ay çok kısa bir süre sonra elimizde olcaklar

Hadi ya niye ölçemiyor ki S: maşallah ya sağlıkla doğsunlar bir an önce:)Ay çok kısa bir süre sonra elimizde olcaklar

pozisyonu yüzünden olabilir mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sıkışık tıkışık kalmış garibim, 1 haftadır en ufak bır pozisyon degısıklıgı bıle yok cnm yavrumun :)

Bu haftalardan sonra yanılma payı yuksek oluo o yuzden dedı.. 3000 ı ve 50 cmı gecmıs
olcak işte, yeter bana :)

günaydın kızlar,
aso gece rüyama girdin sezeryan haberi veriyordun ve öyle de olmuş.. bebişin ve senin hakkınızda hayırlısı buymuş demekki inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu canım... belirsizlik olması kötü en azından kesinleşti ne zaman doğacağı..

nalan hayırlı doğumlar canım, yarın duruya kavuşmanın heyecanı içinde olacaksın, darısı geride kalanların başına :)

bijo canım sen de hayırlısıyla al toprak ı kucağına ne güzel ya herkes kavuşuyor bebişine maaşallahhh...

ilona canım benim bebişim de 3 kilo olmadı daha doktor + - 200 yanılma payı var dedi o yüzden sıkıntı yapmıyorum kendime hem de bu haftalarda ölçümlerini tam alamıyorlar ki benim doktor tam alamadı hayırlısı artık..

ben 3100 gr eşimde 3000-3100 (kayınvalidem tam hatırlamıyor) doğmuşuz, ortalama böyle bişi gelicek herhalde :) en az 3000 olsun yeter bana.. sağlıkla gelsinler inşallahhh..

evet esra valla kafa çapı cok buyuk cıkıodu benım oncekı doktor olctukce korkuodum ben de sımdı sadece bıkac gun buyuk cıkıo gununden mesela, yanılma payı cok yuksek..
ben 4500 kocam 3900 dogmusuz ve ben korkuorum 3500 u gecmesın hadı taş catlasa 3700 olsun dıye, umarım o kdr yanılma payı yoktur :S dogrumak zorlaşıo malum..

inşallah normal doğumu zorlaştıracak kiloda değildir.. her ultrason aletinde farklı çıkıyor eda hanımın ultrasonuyla süphan beyin ultrasonu arasında bile 70gr oynuyordu ama adam işinin ustası Allah için.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…