2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kahvaltı hazırlıyım eşim uyuyor hala, onu da uyandırıyım çok uyumasın yarın 6.20de kalkıcak işe gitmek için akşam erken yatar bari :)

işalla ustadır esracım dedıgın gıbı :))
sen kızını aç mı bıraktın bu saate kdr gıt ye tabı afıet olsun

günaydın herkese
prop gözünaydın bakalım 10 gün içinde doğurursun sende
Bijo ve Nalan yarın kavuşuyor meleklerine,kolay bi doğum olur inşallah 2si içinde

Benim içinde dua edin kızlar 22sinden önce doğurmayayım,bebeğim beklesin.Artık pek kıpırdamıyoum uzanıyorum bol bol

günaydın kızlarrr:)) dogum yapacaklar için çok heyecanlanıyorum ben de:)) biz de eşimle başbaşa evimizde son pazar kahvaltımızı yaptık, malum haftaya samsuna gidip bebeğimizle dönücez inşallahh 1 - 1,5 ay sonra:) en heyecanlı ve guzel dönem bu son günler sankiopuyorumnanaktan

selammmmmmm
prop hayırlısı olsun bakalımm . oğlun her an gelebilir ne güzzellll .
sancıların varmış ama sen hissetmiyormuşsun . benımde öyle olabilir bende hissetmıyorum bişii. yarın görcez bakalım bizde :))
normal istiyosun inşallah normal olur canım . Allah yardımcımız olsun hepimizinn

en heyecanlı kısmına katılabilirim ama en güzel değil en kötü dönemi bence :S

saol cnm, hissediyorum da az hissediyorum çok değil, işallah beklemedeyım işte gelsın dıye ama panık oldum bıraz da sureklı hareket takıp edıorum

aso senınde günün belli olmuş hadi hayırlısııı ...
azz kaldı bebişlerimizi kucağımıza almaya herkes için hayırlısı neyse o olsun

evet canım haklısın en heyecanlı dönemler bunlar,sende sağlıkla ve kolayca doğur bebeğini inşallah canım

hamileliğin finali güzel bi kere bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alınca bizden mutlusu olmaz o anopuyorumnanaktan çok pozitif bu sabah hayret

evet canım haklısın en heyecanlı dönemler bunlar,sende sağlıkla ve kolayca doğur bebeğini inşallah canım
Amin canım hepimiz inşallahh:)

Çokkk heyecanlı.. bebeğimi çok merak ediyorum önce sağlığını, sonra kendisini; ağzını, yüzünü, gözünü :))))

Son düzenleme:
haklısın prop aklın zaten hep ordaydı iice oraya odaklanırsın artık. Allah yardım eder canım .
çokda stres yapma ...
-----------
nstye ben 1 kere girdim çok fena oldum nedense . inşallah bu gittiğimde öyle olmam . bakalım bende sancı falan çıkcakmı çok merak ediyorum .
benim kızımda 6 kasımda gelsin yaaaaaaaa . babasıyla doğum güneri aynı olsun kaydirigubbakcemile2

ya benim belim ağrıyor hafif hafif,doğum sancısı falan değildir dimi ya? uuff zaten panikliyorum 22sinden önce doğururum diye,birde böyle ağrı hissettiğim zaman iyice tavan yapıyo paniğim

allaaah 2 akreple nasıl başetcen güzelim sen? Allah kolaylık versin

ayyy bende çok merak ediyorummm bebeğimi
nasıl olcak saçı olcak mı kel mi olcak ? kara mı olcak beyaz mı ? kıme benzicek falannn
ama en önemlisi sağlıkla doğsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…