en heyecanlı kısmına katılabilirim ama en güzel değil en kötü dönemi bence :Sgünaydın kızlarrr:)) dogum yapacaklar için çok heyecanlanıyorum ben de:)) biz de eşimle başbaşa evimizde son pazar kahvaltımızı yaptık, malum haftaya samsuna gidip bebeğimizle dönücez inşallahh 1 - 1,5 ay sonra:) en heyecanlı ve guzel dönem bu son günler sankiopuyorumnanaktan
selammmmmmm
prop hayırlısı olsun bakalımm . oğlun her an gelebilir ne güzzellll .
sancıların varmış ama sen hissetmiyormuşsun . benımde öyle olabilir bende hissetmıyorum bişii. yarın görcez bakalım bizde :))
normal istiyosun inşallah normal olur canım . Allah yardımcımız olsun hepimizinn
günaydın kızlarrr:)) dogum yapacaklar için çok heyecanlanıyorum ben de:)) biz de eşimle başbaşa evimizde son pazar kahvaltımızı yaptık, malum haftaya samsuna gidip bebeğimizle dönücez inşallahh 1 - 1,5 ay sonra:) en heyecanlı ve guzel dönem bu son günler sankiopuyorumnanaktan
Amin canım hepimiz inşallahh:)evet canım haklısın en heyecanlı dönemler bunlar,sende sağlıkla ve kolayca doğur bebeğini inşallah canım
haklısın prop aklın zaten hep ordaydı iice oraya odaklanırsın artık. Allah yardım eder canım .
çokda stres yapma ...
-----------
nstye ben 1 kere girdim çok fena oldum nedense . inşallah bu gittiğimde öyle olmam . bakalım bende sancı falan çıkcakmı çok merak ediyorum .
benim kızımda 6 kasımda gelsin yaaaaaaaa . babasıyla doğum güneri aynı olsun kaydirigubbakcemile2
valla finali güzel olabilir am abitiş çizgisinden önceki kısım heç hoş deel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?