allaaah 2 akreple nasıl başetcen güzelim sen? Allah kolaylık versin
ya benim belim ağrıyor hafif hafif,doğum sancısı falan değildir dimi ya? uuff zaten panikliyorum 22sinden önce doğururum diye,birde böyle ağrı hissettiğim zaman iyice tavan yapıyo paniğim
bende hurma alayımda yemeye başliim . hiçde sevmem :sinifsinif:
hurmam yıne bıttı :)) yarım kıloyu 2 gunde bıtırıyorum şaşıorum kendıme.. cok sevıorum zaten, löp löp götürüyorum..
benim de ağrıyo canım adet öncesi gibi. :) ama normalmişş:)) hatta daha da artcakmış :S
offf canım sıkıldı şimdi samsunda ayın 12 sıne kadar kocam yanımda olmıycak( yalnız yatıcam, gece kime naz yapcam ben ( hamilelikte en büyük destek eşlermiş valla en azından eşi yanında olanlar bunu düşünsünler mutlu olsunlar. bayram tatili boyunca 9 gün eşim yanımda olcak o günler de dogururum inşallah eşim yanımdayken:)
bide ahududu çayı mı için dıyorlardı. ondan da ıcıyomusun? humana içiyomusun? gogus catlak kremını sürüyomusun? anamm ne çok iş varmış yapcak:))
ben 36.haftamda kayınvalidemlere gideceğim ve son 1 ayımı garip gibi kocasız geçireceğim. şimdiden bu duruma çok ağlıyorum insan kaynanasına da naz yapamazki ama
gece yarısı sancım glse sıkar dişimi sabaha kadar beklerim diye düşünüyorum :S
humana içiyorum, ahududu cayı bulamadım, gogus kremı surmuyorum kendı sutum geldıgı ıcın koruyo zaten gogus uclarımı...
korseyı de gıt medıcalcıye lohusa korsesı de dırek verıolar..
süt gelıyormu prop göğüslerindenn :bbo:
en çok göğüs uclarım yara olcak diye korkuyorum. korktuğum şeyler başıma geldi inşallah bu gelmez((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?