2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allaaah 2 akreple nasıl başetcen güzelim sen? Allah kolaylık versin

özellikleri ne pek bılmıyorum ama eşim uyumludur . herkes akrep diyince böyle şeyler söylüyor ama ben memnunum akrepiminden kaydirigubbakcemile3
. kızım nasıl olur bılmem ..ama başederim ben -tatlicadiarzu-guclubacismileguclubacismile

ya benim belim ağrıyor hafif hafif,doğum sancısı falan değildir dimi ya? uuff zaten panikliyorum 22sinden önce doğururum diye,birde böyle ağrı hissettiğim zaman iyice tavan yapıyo paniğim

benim de ağrıyo canım adet öncesi gibi. :) ama normalmişş:)) hatta daha da artcakmış :S

dun nst de bı kadın ılk defa gırıodu 34 hfatya gırmıs yenı, off dıyo ne zormus son zamanlar sımdıden canım burnumda napcam ben ya dedı, guldum kadına dur daha yenı baslıosun dıye :) 34-35 ten snr valla anlasılıomuş hamıle olmak ne zor bişi diye :)

offf canım sıkıldı şimdi samsunda ayın 12 sıne kadar kocam yanımda olmıycak( yalnız yatıcam, gece kime naz yapcam ben( hamilelikte en büyük destek eşlermiş valla en azından eşi yanında olanlar bunu düşünsünler mutlu olsunlar. bayram tatili boyunca 9 gün eşim yanımda olcak o günler de dogururum inşallah eşim yanımdayken:)

bende hurma alayımda yemeye başliim . hiçde sevmem :sinifsinif:

Son düzenleme:
bende hurma alayımda yemeye başliim . hiçde sevmem :sinifsinif:

ben severim de şimdi yemem lazım diye düşünüp sık sık yiyince bu sevgim azalabılır:)) cevizide çok severdım ılk 3 ay cok faydalı ye ye dedıler çokk yedım sogudum şimdi

bi de kızlar korseyi sorcaktım. sadece bel kısmına sarılı sekılde olanlardan mı? yoksa külotlu gogus altına kadar olanlardan mı? yoksa dız ustunden baslayıp gogus altına kadar olanlardanmı aldınız?

hurmam yıne bıttı :)) yarım kıloyu 2 gunde bıtırıyorum şaşıorum kendıme.. cok sevıorum zaten, löp löp götürüyorum..

hurmam yıne bıttı :)) yarım kıloyu 2 gunde bıtırıyorum şaşıorum kendıme.. cok sevıorum zaten, löp löp götürüyorum..

bide ahududu çayı mı için dıyorlardı. ondan da ıcıyomusun? humana içiyomusun? gogus catlak kremını sürüyomusun? anamm ne çok iş varmış yapcak:))

evet bişeyide ye diyince hiç yiyesim gelmiyor benımde.
cevızı herkes söyledi. her akşam eşim kırıyor, tabağa koyuyor ye diyip duruyor.
o ye dedikçe ben yemıyorum . sütüde öyle zorla 1 bardak içiyorum her akşam .

ben 36.haftamda kayınvalidemlere gideceğim ve son 1 ayımı garip gibi kocasız geçireceğim. şimdiden bu duruma çok ağlıyorum insan kaynanasına da naz yapamazki ama
gece yarısı sancım glse sıkar dişimi sabaha kadar beklerim diye düşünüyorum :S

bide ahududu çayı mı için dıyorlardı. ondan da ıcıyomusun? humana içiyomusun? gogus catlak kremını sürüyomusun? anamm ne çok iş varmış yapcak:))

humana içiyorum, ahududu cayı bulamadım, gogus kremı surmuyorum kendı sutum geldıgı ıcın koruyo zaten gogus uclarımı...

korseyı de gıt medıcalcıye lohusa korsesı de dırek verıolar..

süt gelıyormu prop göğüslerindenn :bbo:
en çok göğüs uclarım yara olcak diye korkuyorum. korktuğum şeyler başıma geldi inşallah bu gelmez ((

ben kendi ailemin yanında olucam neyse ki ama yine de kocanın yeri ayrı valla:) hayırlısı olsun canım sayılı gün . kendı evimize dönünce unuturuz bunları. sağlıklı dogsunlar yeter ki:Saruboceq:

selam kizlar bir günü daha devirdik benim esimde akrep oglumda akrep olucak napariz artik bilmemkaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun Prop topicte senin kadar doğurmaya meraklı kimse yok sanırım:)) Ben kpss sınavı için hurma yemiyorum...sınavı atlatınca yemeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar doğurmazsam...Prop sana sezeryen günümü verdiler öyle bişey gördüm sanki...

Sabah yine kasığımdan bir ağrı girdi 20sn falan sürdü ama baya sertti ve kızımıda çok huzursuz etti...

Yarın doğum yapacak arkadaşlara başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile5
Rabbim yar ve yardımcıları olsun...En kolay ve en ağrısız şekilde sağlıkla bebeklerini kucaklarına alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah...Bizlere de dua etmeyi unutmayın arkadaşlar..

Bizde annemle dün temizlik yaptık bugün Sueda'nın son 2 makine çamaşırını yıkadık...

Arkadaşlar fena halde gribim burnum su gibi akıyor size doktorunuz ilaç olarak ne tavsiye etti yazarsanız sevinirim çünkü bu grip beni mahvetti nefes alamıyorum...

Canahcım sen nasılsın? hastanen belli oldu mu? en son hastaneye karar vermeye çalışıyordunuz...Hayırlısı olur inşallah hepimizin hakkında...

humana içiyorum, ahududu cayı bulamadım, gogus kremı surmuyorum kendı sutum geldıgı ıcın koruyo zaten gogus uclarımı...

korseyı de gıt medıcalcıye lohusa korsesı de dırek verıolar..

sağol canım . sütün de gelıyo bebeğinin de emme reflexleri gelişmiş ne güzel maşallah

süt gelıyormu prop göğüslerindenn :bbo:
en çok göğüs uclarım yara olcak diye korkuyorum. korktuğum şeyler başıma geldi inşallah bu gelmez ((

3 aydır gelıo ne yazık kı :S ağız sütüm bitcek valla bebeme faydası olmayacak dıye korkuorum...

Hllyvz hayır catım darsa sezeryan gunu olcak 1 kasım.. sanmıorum oyle bısı olcagını, oyle bı ıhtımalı dusunmek ıstemıyorum

eşim biyere gitti inşallah geç gelmez. bugun gidermiyiz biyelere hiç bilmiyorum .. hiçde istemıyorum bugun gezmek hayyreettt :)))
evi süpüreyim bari
ayyy yarın olsun guzucumu göreyim .
doğum yapacaklara Allah kolaylık versin sağlıkla alsınlar kucaklarına inş..
görürüşüürzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…