2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım . sütün de gelıyo bebeğinin de emme reflexleri gelişmiş ne güzel maşallah

cnm saol maşallahın ıcın de annemın de 7. ayda gelıodu sırılsıklam edıodu hatta bluzlerını fln ama ne benı ne kardesımı emzıremedı :)) 1 ay snr azalmaya basladı ve zaten yaramıodu da bıze gelen bı damlacık sut :) allah bılır yanı sonumuzun nolcanı :))

hlvyz canım iyiyim sağol. hastanem belli oldu. başkent üniversitesi hastanesinde olma durumu vardı bebeğin kalbi ile ilgili geçen hafta oranın profu ile görüşebildik inceledi kalbini bebeğimizin ancak çok büyüdüğü için kaburgaları elleri ayakları kalbinin net gözükmesini engelledi çok uğraştı doktor. herkesin dediğini tekrarladı.büyük bir delik ve geniş aort mevcut doğmadan tam tanıyı koyamayacağız dedi. bu hafta tekrar bakacak. ancak bizim buraya gitme sebebimiz Allah korusun doğumun hemen sonrası bir müdahale gerekirmi eğer öyleyse başkent hastanesini ayarlayıp şimdiden organize almaktı çünkü kendi doktorum bu hastanenin doktoru değil. sonuçta başkentin profu hemen doğar doğmaz değil bir süre geçtikten sonra müdahale edileceğini söyledi dolayısıyla orada değil kendi hastanemde yapıcam inşallah doğumu.

Doum Fotorafs - SEREN'N BEBEKLER
burada çok tatlı bebekler var...kızların saçına kurdele bile takmışlar doğar doğmaz...

Anladım Prop peki epidurallemi normal doğurmak istiyorsun??
Ben öyle istiyorum ama mesai saatleri içinde doğarsa yapılıyomuş epidural yoksa gelmeiyomuş anestezi uzmanı kızıma kpss geçince mesai saatleri içinde doğ lütfen diyorum....şartlarım ağır yani kızım korkacak gelmeye:))

epidurale karşı diilim dayanamazsam yaptırırım dıyorum ama bı yandan da sancılarım sıklaşmadan hastaneye gıtmeyı dusunmuyorum.. sancılarım sıklaşınca hastaneye gıdınce derlerse kı 6-7 cm acıklık var, zaten yaptıramam cok gec olur, dayanabıldıgım kdr dayanıcam evde ve son raddede gıdıcem ıste eger derlerse kı mesela daha 1-2 cm acıklık var o zmn yaptırıcam kesın.. yanı eger hersey normal gelışirse boyle olcak allahın ıznıyle.. planım boyle ama bılmıom..

canım lohusa korsesi göbeğimizin doğumdan sonra düzgün durması için mi? ben de normal çamaşırcıdan alayım diyordum, doğumdan sonra normal kıyafetlere sığabilmek için

Doğru canım insan en iyi şekilde planlamak istiyor anne baba olmak zor gerçekten...Rabbim hiçkimseyi kortuğuna uğratmasın...Meleğinizi sağlıkla size bağışlasın inşallah...Moralini yüksek tut...Allah yar ve yardımcını olsun inşallah

canım lohusa korsesi göbeğimizin doğumdan sonra düzgün durması için mi? ben de normal çamaşırcıdan alayım diyordum, doğumdan sonra normal kıyafetlere sığabilmek için

hayır duzgun dursun dıye degıl, rahım kaslarına baskı yapıp daha cabuk toparlasın dıye.. duzgun dursun dıye gıdıp herhangı bı korse alabılırsın tabı..

Bende bu şekilde düşünüyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım...dayanılmaz ağrılar olursa teknolojinin ve günümüzün kolaylıklarından faydalanmak gerekir bencede:))

normal doğum isteyen herkese allah yardım etsin... tabı oyle dogurabılmelerı ıcın yoksa sezeryan ısteyenlerın dogum sonrası daha cok yardıma ıhtıyacı olcak bızden :)) of allahım hepımıze yardım etsın :))

canımcım,dün iş yapıp yorulduğun için sabah ağrılar girmiştir kasıklarına,artık iş yapmayı falan bırak,zaten 38.haftadasın dinlen artık

merhaba herkese. prop sancıların başlamış. inşallah en kısa zamanda istediğin şekilde doğurursun. yarın doğum yapacak olanlara da allah kolaylık versin. herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın.

prop sen bebek şekerlerini mira bonbona yaptırmışsın değil mi? kaç günde teslim ettiler? ben de ordan beğendim ama 15 günde teslim diyorlar. nasıl yapsam bilemedim. bi de seninkiler kutuluydu sanırım. magnet de var mı arkalarında?

yarın doğum yapacak olan arkadaşlarımıza allah kolaylık versin, darısı bizim başımıza artık!!!!!! dün ve bugün ben de şekerimi ölçtüm hep yüksek çktı moralim çok bozuk, artık bir an önce doğum yapmak istiorum bende((((

propcum inşallah normal doğum yaparsın, ben çok istiorum ama şeker nedeniyle bebeğim iri, gerçi doktor bir şey demedi ama kesin der sen normal doğum yapamazsın(( herşey gönlünce olsun canım

merhaba herkese. prop sancıların başlamış. inşallah en kısa zamanda istediğin şekilde doğurursun. yarın doğum yapacak olanlara da allah kolaylık versin. herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın.

işalla cnm saol..
evet oraya yaptırdım magnet fln yok kutuda magnet ne gezer kız :) bı haftada teslım ettıler galıba 15 gun kdr uzun surmemıstı ama su anda yogunlarsa napsınlar tabı mecbur..

selam gebeşler prop rüyamda doğurdun:roflol:
tersine çıkarmış (
propcum inşallah normal doğum yaparsın, ben çok istiorum ama şeker nedeniyle bebeğim iri, gerçi doktor bir şey demedi ama kesin der sen normal doğum yapamazsın(( herşey gönlünce olsun canım

işalla cnm saol, allah hepımızın gonlune gore versın.. bebişim iri değil de benım catı da musaıtse degmeyın keyfıme olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…