2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi prop hayirlisi haberlerini bekliyoruz canim. benimde esim birazdan uçaga biniyo gidiyo istanbula. o gelmeden dogurmam insaallah. kaynanamda kalcam 4 gun o gelene kadar hastane valizimide getirdim hehe

merhaba kızlar bugun de dogurmadım
bır arkadasım yere otur bacak acak ustune (uzunlamasına) atamazsan ertesı gune dogurursun dedı
ama ben attım

hılalcım gecmıs olsun ıhlamur lımonla gecırdım ende

probcum hadı allah gnlune gore verısın ınsallah

yarın dogum yapacaklar olan arkadaşara allah yardım etsın hayırlısı ıle bebeklerını kucaklarına sağlıkla alsınlar ınsallah

merhaba kasım anneleri,

pazartesi doğum yapacaklara Allah yardımcıları olsun...Propcum süttüm geldi falan deyince doğum yaptın sandım:))inşallah hayırlısı olur bana normal doğum yapacaksın gibi geliyooo içimden öyle geçti:)))

merhaba arkadaşlar dünden beri yatak döşek yatıyorum iyileşemedim dünle bugün daha kötüyümm izne ayrıldım hastalıktan kurtulamadım yaa şöyle geçmişe göz attım doktora giden arkadaşlarımın günleri belli olmuş allah hepimizin yardımcısı olsun aso doğum şeklin bell iolmuş hadi hayırlı olsun prop doğuma az kalmış sancılar başlamış inşallah istediin gbi doğum yaparsın canah allah yardımcın olsun dualarımız seninle

yarın doğum yapacak arkadaşlar içinde dua ediyorum sağ salim sağlıklı alsınlar bebişlerini bizim içinde dua edin kızlarrr :)

Son düzenleme:
aso senınde günün belli olmuş hadi hayırlısııı ...
azz kaldı bebişlerimizi kucağımıza almaya herkes için hayırlısı neyse o olsun
Teşekkür ederim Yaren amin...
Sağol figen amin darısı sana

Selam kızlar deniz havası güzel bir kahvaltı acayip iyi geldi.Pazar günlerini seviyorum sırf bu yüzden=)

Selam kızlar deniz havası güzel bir kahvaltı acayip iyi geldi.Pazar günlerini seviyorum sırf bu yüzden=)

ohh ne güzel istanbul un güzelliklerinden faydalananlardansın . biz de çıktık dolaştık eşimle ama malum burda deniz yok çok sıkıcı bir şehir.

Yarın doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun..İnşaAllah hastaneden bebeklerinizle birlikte sağ salim çıkarsınız. :)

Bizler beklemeye devam edelim hayırlısıyla..

yavrum o dedıgın dogruysa ben yrn doguruyorum demektır :) sol bacagımı sagın ustune kesınlıkle atamadım, ellerımle kaldırıp bıle koyamadım, ama sagı solun ustune elımle kaldırınca koyabıldım :))

ay nerdeeeee :) herkesın ıcıne normal dogurcagım dogmus ısalla ıcınızden gecen dogrudur cnm saol :))

işalla cnm saol..
evet oraya yaptırdım magnet fln yok kutuda magnet ne gezer kız :) bı haftada teslım ettıler galıba 15 gun kdr uzun surmemıstı ama su anda yogunlarsa napsınlar tabı mecbur..

ok canım saol. kutunun üstündeki süsü magnetli sandım ben. ben de yarın sipariş vericem. herhalde 15 gün daha doğurmam. umarım yani:)

SAT tarihi 20 ler olan var mı aramızda?

sat ı mı sordun beklenen doğum tarihini mi. benim beklenen doğum tarihi 22 kasım.

brc sen atabılıo musun bacak bacak ustune cok ılgıncmiş bafonun dedıgı şey :S kocam dalga gecıo aaa ben atabılıorum demek kı yakın zamanda dogurmıcam dıye :))

ben heralde 3 ay sonra filan doğururum. çok kolay attım. takla da atiyim mi ha atiyim mi?

ben heralde 3 ay sonra filan doğururum. çok kolay attım. takla da atiyim mi ha atiyim mi?

nası ya :S yere oturup denedın dımı :S mumkun dııl atamıom ya, elımle kaldırıp bı bacagımı dıgerının ustune bılem koyamıom. ne ılgınc şeyler ogrendım he su hamılelıgım boyunca, ıyı ben bu hafta dogururum o zmn kaydirigubbakcemile3

bence de sen bu hafta doğur. herkes merakla senin doğurmanı bekliyo.
hem senden şöyle güzel bi normal doğum hikayesi dinleyelim de hepimiz motive olalım değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…