2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsnız ??

artık son haftalarımız başladı.. allah hayırlı doğumlar yaşatsın cümlemizee :ecrin_bebek:

brc sen atabılıo musun bacak bacak ustune cok ılgıncmiş bafonun dedıgı şey :S kocam dalga gecıo aaa ben atabılıorum demek kı yakın zamanda dogurmıcam dıye :))

bacak bacak üstüne atmak derken... nasıl oluyo yani... ? atamazsak ne olucakk ?? bilmiyorumkismile

bafocum bende denemeye çalışıcam ama yere oturursam 1 saatte anca kalkarım acaba koltukta denesem olurmu

bu arada sende ne var neyok bi belirti varmı

ben denedım atabılıyom daha çokk çalışmam lazım çokkk:))) ama göbüşlere foto ekledım bıraz once sanki inmiş gibi göbüşüm :S erken ama anlamadımbilmiyorumkismile

bijo canım sen de hayırlısıyla al toprak ı kucağına ne güzel ya herkes kavuşuyor bebişine maaşallahhh...
Bijo ve Nalan yarın kavuşuyor meleklerine,kolay bi doğum olur inşallah 2si içinde
yarın dogum yapacaklar olan arkadaşara allah yardım etsın hayırlısı ıle bebeklerını kucaklarına sağlıkla alsınlar ınsallah
pazartesi doğum yapacaklara Allah yardımcıları olsun..
yarın doğum yapacak arkadaşlar içinde dua ediyorum sağ salim sağlıklı alsınlar bebişlerini bizim içinde dua edin kızlarrr :)
çoooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz, dualarınız için. ben de ameliyata giderken hepinize dua edicem bol bol..

off koltukta denedim desteksiz atamadım ama ayağımı birbirinin üstüne dayayıp çekince attım sempatiksalakcinni bide denerken karnım kasıldı taş oldu yasakkelime

merhaba arkadaşlar...
bijo ve nalan için yarın büyük günmüş.allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin.sağlıkla kavuştursun yavrularınıza.

benim için de yarın büyük gün.ben de iki bebişime yarın kavuşuyorum inş.

bu arada dilemma cumartesi günü doğum mu yaptı?haber var mı kendisinden?

ohhh hayırlı olsun yrn lady de doguruo, bı suru bebek dogcak yrn... allah kurtarsın..
Dilemma dogurmadı daha, 30 unda alıncak bebekler

rady teşekkür çokk ederim canım..

yok prop heyecan falan nabcaz :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…