bence de sen bu hafta doğur. herkes merakla senin doğurmanı bekliyo.
hem senden şöyle güzel bi normal doğum hikayesi dinleyelim de hepimiz motive olalım değil mi..
brc sen atabılıo musun bacak bacak ustune cok ılgıncmiş bafonun dedıgı şey :S kocam dalga gecıo aaa ben atabılıorum demek kı yakın zamanda dogurmıcam dıye :))
bacak bacak üstüne atmak derken... nasıl oluyo yani... ? atamazsak ne olucakk ?? bilmiyorumkismile
merhaba kızlar bugun de dogurmadım
bır arkadasım yere otur bacak acak ustune (uzunlamasına) atamazsan ertesı gune dogurursun dedı
ama ben attım
hılalcım gecmıs olsun ıhlamur lımonla gecırdım ende
probcum hadı allah gnlune gore verısın ınsallah
bafocum bende denemeye çalışıcam ama yere oturursam 1 saatte anca kalkarım acaba koltukta denesem olurmu
bu arada sende ne var neyok bi belirti varmı
yere oturup bacak bacak ustune atmaya calıscaksın atamıosan ertesı gune doguruomussun :))
bijo canım sen de hayırlısıyla al toprak ı kucağına ne güzel ya herkes kavuşuyor bebişine maaşallahhh...
Bijo ve Nalan yarın kavuşuyor meleklerine,kolay bi doğum olur inşallah 2si içinde
yarın dogum yapacaklar olan arkadaşara allah yardım etsın hayırlısı ıle bebeklerını kucaklarına sağlıkla alsınlar ınsallah
pazartesi doğum yapacaklara Allah yardımcıları olsun..
çoooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz, dualarınız için. ben de ameliyata giderken hepinize dua edicem bol bol..yarın doğum yapacak arkadaşlar içinde dua ediyorum sağ salim sağlıklı alsınlar bebişlerini bizim içinde dua edin kızlarrr :)
çoooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz, dualarınız için. ben de ameliyata giderken hepinize dua edicem bol bol..
çoooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz, dualarınız için. ben de ameliyata giderken hepinize dua edicem bol bol..
hiçbişe hissetmiyorum canım sıradan bi gün gibi :)bijo nasılsın neler hissediyorsun :CüvCüv:
çok sağol hayatım inşallah hepimiz sağlıkla kavulşalım bebeklerimize..canım Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin sağlığıyla kucağına al Toprağı inş.:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar...
bijo ve nalan için yarın büyük günmüş.allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin.sağlıkla kavuştursun yavrularınıza.
benim için de yarın büyük gün.ben de iki bebişime yarın kavuşuyorum inş.
bu arada dilemma cumartesi günü doğum mu yaptı?haber var mı kendisinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?