2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bijo dogumdan snr da beklıoruz hemen bı foto aradakı farkı gorelım kaydirigubbakcemile3 Son kez maşallah göbüşüne, bundan snr sadece Toprağa maşallah var sana yok kaydirigubbakcemile3

Yrn amelıyat olcaklar siz bence şoktasınız henüz idrak edemediniz ııce o yuzden heyecan yapmadınız ama yrn o sedeye yatınca başlıcak bence :)) elınız mahkum heyecanlanıcaksınız :)

Son düzenleme:
slm kızlar :)

bijo ve nalan'a kolay doğumlar diliyorum, başka varmıydı doğuma girecek hatırlayamadım...

ben 2 aydır bacak bacak üstüne atamıyorum çorap bile felaket zor giyiyorum ama bir ay daha doğurmam herhalde :))

yere oturup bacakları uzatıp deneniomuş, normal koltukta otururken değil..
nabersin ne var ne çok :))

ben bikaçgün önce acayip heycanlıydım ama şimdi ruh gibiyim kocam benden beter heycanlı biz kızımla sakin sakin bekliyoruz ama ameliyathanenin önünde yusuflar totomu attırıcaklar kesin eğer normale gidersem perşembeye kadar hiç heyecanlı olmam çünkü normal deneyimim var ama sezoya girersem perşembe öff baya tırrssarım eyvahedigeldismile heralde çünkü hiç ameliyat deneyimim yok

Yrn amelıyat olcaklar siz bence şoktasınız henüz idrak edemediniz ııce o yuzden heyecan yapmadınız ama yrn o sedeye yatınca başlıcak bence :)) elınız mahkum heyecanlanıcaksınız :)

doğru diyosun prop.
ama şunu itiraf edebilirim ki ben sonrasından daha çok korkuyorum ya.bebekleri amieliyatlı olduğum için emzirememekten,iki bebekle yalnız kalmaktan,onları nası idare edeceğimden daha çok korkuyorum.çünkü doğumdan 1 hafta sonra başbaşa kalcaz onlarla...
biraz tuhaf galiba ama böyle işte...

e bende de tam tersı var :S amelıyat deneyımım oldugu ıcın sezeryan deyınce yusuf yusuf oluorum ama normalle ılgılı hıcbı fıkrım olmadıgı ıcın cok rahat hıssedıorum o konuda :) dengesiz miyim neyim :))

bacak bacak üstüne çok kolay attım da kalkamadım oturduğum yerden ulan yarın doğumgünüm doğar belki benim oğlan süpriz falan yapar diyodum demek ki yok yarın doğum falan neyse yarın ni hayet doktor kontrolüm var bakalım inş.çatın dar sezeryan şart falan demez

bi hafta sonrası yalnız kalmanız ıcın erkn bı zaman degıl mı ya :S ıkı bebek olmasa bıle erken, bı de ıkı bebekle nasıl basa cıkıcaksın ılk annelık deneyımın sonucta dımı ?

Kızlar ben kolayca attım bacak bacak üstüne...yani doğuma çok var...ne ilginç bir deney ama hergün deneyeceğim bende

ben acaip tırsıyorum sezeryandan normal doğum bi anda olacak tırsmaya vakit kalmıyor direk olayın iç.ine giriyosun

yere oturup bacak bacak ustune atmaya calıscaksın atamıosan ertesı gune doguruomussun :))

yere oturup bacakları uzatıp deneniomuş, normal koltukta otururken değil..
nabersin ne var ne çok :))

:))) yere oturursam kalkamam ki ben :)) ama koltuğa ayaklarımı uzatıp da denedim karnım kasılıyo yapamadım :S

annem geldi evi sildi süpürdü, anne gibisi yok valla... kurutma makinam da geldi artık 5 günde kurumayan çamaşır olmayacak hihoyyyt

sen nasılsın hasta falan değilsin di mi? geçenlerde fitil falan yazmışsın da okuyamadım pek..

Lady34 ve Rady, size de kolay doğumlar, yarın sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza. inşallah..

tek bacak bacak ustune atamayan ben mıyım anlamadım :) yrn dogurcamı da hıc zannetmıorum acıkcası agrım sancım fln yok yanı :) Bijo da deneseydi bi bakalım o da atamıodur kesin yarın dourcak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…