ohhh hayırlı olsun yrn lady de doguruo, bı suru bebek dogcak yrn... allah kurtarsın..
Dilemma dogurmadı daha, 30 unda alıncak bebekler
rady teşekkür çokk ederim canım..
yok prop heyecan falannabcaz :)))
lady değil ben :))
çok teşekkür ederim.darısı sizlere...
bekliyoruz arkamızdan bir an önce :)
yaseminden haber var mı masal nasılmış
espri mi yaptın anlamadım :)
yrn nalan, bijo, lady, ve sen doguruosunuz işte.. allah hepınıze yardımcı olsun
slm kızlar :)
bijo ve nalan'a kolay doğumlar diliyorum, başka varmıydı doğuma girecek hatırlayamadım...
ben 2 aydır bacak bacak üstüne atamıyorum çorap bile felaket zor giyiyorum ama bir ay daha doğurmam herhalde :))
bugun msj attım ama cvp yok. aramak ıstemıorum sonucta kendısı amelıyatlı bebek uyuyo olabılır aramam yanlış olur dıye dusundum
Yrn amelıyat olcaklar siz bence şoktasınız henüz idrak edemediniz ııce o yuzden heyecan yapmadınız ama yrn o sedeye yatınca başlıcak bence :)) elınız mahkum heyecanlanıcaksınız :)
ben bikaçgün önce acayip heycanlıydım ama şimdi ruh gibiyim kocam benden beter heycanlı biz kızımla sakin sakin bekliyoruz ama ameliyathanenin önünde yusuflar totomu attırıcaklar kesin eğer normale gidersem perşembeye kadar hiç heyecanlı olmam çünkü normal deneyimim var ama sezoya girersem perşembe öff baya tırrssarım eyvahedigeldismile heralde çünkü hiç ameliyat deneyimim yok
doğru diyosun prop.
ama şunu itiraf edebilirim ki ben sonrasından daha çok korkuyorum ya.bebekleri amieliyatlı olduğum için emzirememekten,iki bebekle yalnız kalmaktan,onları nası idare edeceğimden daha çok korkuyorum.çünkü doğumdan 1 hafta sonra başbaşa kalcaz onlarla...
biraz tuhaf galiba ama böyle işte...
e bende de tam tersı var :S amelıyat deneyımım oldugu ıcın sezeryan deyınce yusuf yusuf oluorum ama normalle ılgılı hıcbı fıkrım olmadıgı ıcın cok rahat hıssedıorum o konuda :) dengesiz miyim neyim :))
yere oturup bacak bacak ustune atmaya calıscaksın atamıosan ertesı gune doguruomussun :))
yere oturup bacakları uzatıp deneniomuş, normal koltukta otururken değil..
nabersin ne var ne çok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?