2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar. Bu sbah benim için çok zordu. işe de geç geldim. gece uyuyamadım. sabah öğürmekten gözlerim yerinden fırlayacaktı valla.. öğürgüğümde karnımda çok acıyor... neyse şimdi biraz daha iyiyim ve bugün çok işim var. sezen yetiş.. hadi işleri paylaşalımzemuszemus

sağol canımcım ya sabah sabah yardımcı oldun bizee

bişey değil canım hatta tavsiye doktorun adını vereyim hasan fehmi yazıcıoğlu faceden bulablirsiniz ilk çıkan zaten vesikalık fotosu var.bence bi ar-ge yapın ben bu doktoru şddetle tavsiye ederim kendi kararınız ama bence 2 liyi mutlaka geçirmeden yapın sanırım 11 haftalıkken mi ne yapılıyodu

Evet öyleymıs de dusme olasılıgı yuksek oldugunda amnıyosentez onermıolarmıs da kordonsentez bılmem ne adını hatırlamıyorum baska testler yapılıomus o zaman da

canım Allah göstermesin bi sorun buldular diyelim. nasıl müdahele ediyorlar karnındaki bebeğe ben im aklıma o takıldı

kızlar bu hafta cetvellerinizi son regle göre mi yaptınız?
yoksa ultrasıondaki haftaya göre mi yaptınız?

benim cetvelde 11 hafta ultrasonda 9 çıktı canım. doktor o süreyi bebek tamamlıyacak o yüzden reglden hesaplıcaz demişti. ben değiştirmiyorum o yüzden

begümcükk ve nalan nalancım ikinize de ekstar sevgiler. nalan nalan, canım ağlamadım, kan testinin sonucunu öğrenince ağlamıştım. bu kez derin bir oh çektim sadece. ama daha çok level var, şimdi ikili test tartışmalarını okudum da, gözüm nasıl korktu. sanki 9 ay hiç huzur bulamicaz diye düşündüm, hep endişe hep endişe. zaten kronik kötümserim, ama çok şükür ki inanan bir insanım. testleri de kesin yaptırırım diye düşünüyorum, sonra da gerisini Allah'a bırakıcaz tabii.

ıçim daraldı hadi eğlenceli bişi söyliim size: Benimki erkekmiş, hurafeye göre bi yüzük testi var onu yaptım erkek çıktı, eşimle yaptık hatta çok güldük :)

Bakın bu ikili üçlü test konusu çok derin tartışmalara götürebilir bizi, inanç sorgulamasındaaan tutun da kimin bebeğini daha iyi düşündüğüne kadar vesaire.. O yüzden, görüşlerimizi daha sakin ve karşındakini kırmayacak şekilde açıklarsak daha iyi olur düşüncesindeyim.
Prophetic'in yazdıklarıyla ilgili birkaç cümle söylemeden geçemeyeceğim tabii. Bize sunulan her yeniliği bir nimet olarak görmek kişiden kişiye değişir. Bunu bize bencillik ve duygusuzluk olarak suçlamada bulunman hoş değil.
Anlamadığım şey dünyaya sakat çocuk gelmemesi gerektiği midir? Ben her işte bizim anlamadığımız bir hikmetin olduğu kanısındayım. Bebeğim sakat dahi olsa ben onu çok severim ve ona seve seve bakarım.
Tam tersine bir bebeği öldürmek tek taraflı alınmış bir karardır, bakalım o kalbi atanhenüz büyümekte olan bebeğe soruyor muyuz, yaşamak istiyor musun diye?, yoksa onun dünyaya gelmesini istemek "sırf anne olmak için" diye değerlendirilemez.
Daha cevap verilecek çok şey var ama günah sevap meselesine hiç girmiyorum. Lütfen karşımızdakini suçlayacak şekilde yazışmayalım.

Yaa benim dr um pek birşey anlatmadı o zaman bende düzelteyim
ben olutrasona göre yapmıştım
teşekkürler bu bilgi için canımmmkaydirigubbakcemile5

ayy canım ya dün gecede ben yediklerimin hepsini 5 dakka sonra çıkardımm bugün daha bişey yokk geliyim canımm ama dışarı çıkıcam birazdann sanada uğrarım bi ara:roflol:

saç telinizden 1 tane koparın alyansınızı saçınızdan geçirin
sol elle tutup sağ avucunuzun içinde tutun ve avucunuzu kapatıp açın ve yüzüğü sabitlemeye çalışın sonra sağ avucunun üzerinde saç telinizi yukarı doğru kaldırın ve eliniz sabit olsun.eğer yüzük ileri geri sallanıyorsa erkek yuvarlak çiziyorsa kız :)

İçim daraldı hadi eğlenceli bişi söyliim size: Benimki erkekmiş, hurafeye göre bi yüzük testi var onu yaptım erkek çıktı, eşimle yaptık hatta çok güldük :)

banada kayınvalidem bıçak makas olayı yaptı makasa oturdum
yani kız olucakmışopuyorumnanaktan
ama nedense benim içime hep erkek doğuyo:asigim:

canım sendeki panik bendede var bize 9 ay rahat yokk geçen bi kıyafet beğendimm elim almaya gitmedi salı günü doktora gideyim sonra alırım ya sorun varsa diye düşünmeden edeemiyorum hep

pastırma hakkında yazan arkadaşlar teşekkürler...
ay test mest bağlandım bilgisayarın başına... siz muhabbete devam, ben birazdan gelirm.

Bak ben bireysel bir suçlamada bulunmadım hiç. Ekim anneleri topiğinde de oraya yazılmış 2li test yaptırmayacak diye, şimdi burda da bi sürü kişi ben yaptırmıcam dedi ben de karşımda sanki ben yaptırmıcam diyen herhangi biri varmışçasına düşündüm ve yazdım.
Her yeniliği nimet olarak görmek konusunda soyledıgım seylerı tekrarlıcam: en ufak bır problemde doktoru arayıp, verdıgı butun tavsıyelerı uygulamaya calısıp, yok demır hapları folık asıtler vırtlar zırtları kullanıp test yaptır dıyınce yok efendım yaptırmıyorum demenın mantıgını anlayamam ben.
Her işte bi hikmet var lafına mesela söyle bı ornek verebilirim: Deprem oldu dıyelım gocuk altında kaldın(allah korusun) kurtulmaya calısmıcak mısın ordan, hmm demek kı ben gocugun altında kaldım olmem gerekıo demek kı bu ıste de bı hıkmet vardır mı dıceksın, emınım kı demıceksın, bu da oyle bısı ıste.
Bebeğe sormak mevzusuna gelınce bebege sorma ıhtımalımız yok evet ama sakat dogup oyle buyumus zıhınsel problemı olmayan bı ınsana dogmamak ıstermıydın dıye sorabılırsın emınım kı hepsıne yakını evet ben hıc dogmamak ısterdım dıye cevap verır.
Tekrar kımseye ozel bısı yazmadıgımı soylıyım ustune alınan alınmıstır ama bırını kırdıysam da ozur dılerım ondan.

Son düzenleme:
banada kayınvalidem bıçak makas olayı yaptı makasa oturdum
yani kız olucakmışopuyorumnanaktan
ama nedense benim içime hep erkek doğuyo:asigim:

Ama cok eglencelı tabı boyle tahmınler yapmak :)
Bu arada hıc cınsıyet randevusu alan oldu mu? ben doktoruma bellı olabılecek en erken zamana randevu verır mısınız dedım 5 mayısa vardı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…