canım Allah göstermesin bi sorun buldular diyelim. nasıl müdahele ediyorlar karnındaki bebeğe ben im aklıma o takıldı
/QUOTE]
canım allah o durumlara zaten düşürmesinde ben dedimki tedavi gerekirse mutlaka bi çözümü vardır zaten zamanı geçtikten sonra eğer sakat vs ise o artık hamile kişinin kendisine kalmış doktorlar burada bişey yapamaz sana sadece olacak durumları söyler karar sana kalmış bişey.bende diyorum ki 2 li tarama çok önemli eğerki bi durum oldu belki tadavi gerektiren bişey o zaman tedavisi olur ha tedavisi olmayacak bişey se oda anne ve babaya kalmış hani küçük olduğu içn o kadar etkilemez belki ama büyüdüğünde düşünsenize olacakları o yüzden iyi karar vermek lazımm
amaaan bayanlar düşündüğünüz şeye bakın yaa sabah sabah içimizi kararttınız ne bu olumsuzluk yaa ben varya hiç aklıma bile getirmedim hep doktor günlerimi bekliyodum biren önce randevum gelsede gitsem bebeğimi görsem diye gidn bakın doya doya bebeciklerinize 3-4 aydan sonra zaten istesenizde göremiyceksiniz zaten çünkü büyümüş olucaklar bence kafanızda binbir türlü olumsuzluklarla gitmeyin bugün bebeğimle göz göze gelicez diye sevine sevine gidinlmaz:
begümcükk ve nalan nalancım ikinize de ekstar sevgiler. nalan nalan, canım ağlamadım, kan testinin sonucunu öğrenince ağlamıştım. bu kez derin bir oh çektim sadece. ama daha çok level var, şimdi ikili test tartışmalarını okudum da, gözüm nasıl korktu. sanki 9 ay hiç huzur bulamicaz diye düşündüm, hep endişe hep endişe. zaten kronik kötümserim, ama çok şükür ki inanan bir insanım. testleri de kesin yaptırırım diye düşünüyorum, sonra da gerisini Allah'a bırakıcaz tabii.
Yaa benim dr um pek birşey anlatmadı o zaman bende düzelteyim
ben olutrasona göre yapmıştım
teşekkürler bu bilgi için canımmmkaydirigubbakcemile5
bende kızım olsun istiyorum sanki ama hep oğlum olacakmış gibi geliyorrrr
pastırma hakkında yazan arkadaşlar teşekkürler...
ay test mest bağlandım bilgisayarın başına... siz muhabbete devam, ben birazdan gelirm.
saç telinizden 1 tane koparın alyansınızı saçınızdan geçirin
sol elle tutup sağ avucunuzun içinde tutun ve avucunuzu kapatıp açın ve yüzüğü sabitlemeye çalışın sonra sağ avucunun üzerinde saç telinizi yukarı doğru kaldırın ve eliniz sabit olsun.eğer yüzük ileri geri sallanıyorsa erkek yuvarlak çiziyorsa kız :)
Ama cok eglencelı tabı boyle tahmınler yapmak :)
Bu arada hıc cınsıyet randevusu alan oldu mu? ben doktoruma bellı olabılecek en erken zamana randevu verır mısınız dedım 5 mayısa vardı bakalım.[/QUOTE
kaç haftalık olacak o zaman
ben denedim yuvarlak çiziyor kız olacak galiba:ecrin_bebek:
Ama cok eglencelı tabı boyle tahmınler yapmak :)
Bu arada hıc cınsıyet randevusu alan oldu mu? ben doktoruma bellı olabılecek en erken zamana randevu verır mısınız dedım 5 mayısa vardı bakalım.[/QUOTE
kaç haftalık olacak o zaman
13. haftanın ortası olcak kısmetse :)Zaman geçmez şimdi, pöfff
Ne istiosun sen, kız mı? İşalla istediğin olur. Ben kız istiorum ama erkek çıktı yüzüğe göre babası başladı şimdi oğlum oğlum diye. Bi hafta kızım diye seviyoruz bi hafta oğlum diye, arada kalcak diye korkuyorum :)))))
görüşler düşünceler elbette herkes açıkça fikrini belirtti
yaptırıp yaptırmamak tercih meselesi
bugün dr a gidecek arkadaşlarımız var mı?
ben gidiyorum randevüm birde delircem az kaldı şu kalp atışını duysaydım
canim insallah güzel haberlerle gelirsin:1hug:
13. haftanın ortası olcak kısmetse :)Zaman geçmez şimdi, pöfff
benim 26.nisan randevum var 2.li test için erkekse belli oluyomuş ama pek söylemek istemiyorlar
ben gidiyorum randevüm birde delircem az kaldı şu kalp atışını duysaydım
ayy kız sakin oll birazdelikafadulden
benim 26.nisan randevum var 2.li test için erkekse belli oluyomuş ama pek söylemek istemiyorlar
Nasıllllllllllll.. 2li test sonucunda mı erkek oldugu bellı oluomus aaaaaaaaaaaaaaaaa hıc bılmıodum nası ya nası nası
akşam kızlarla dışardaydık millet bir rahat dünya yansa umurlarında değil doğurmuşlar atmışlar maşallah vallahi sakınan göze çöp batıyo
Off zeyneb sen benden de kotumsersın dun burda benı azarlıolardı senı de azarlasınlar da gor. Gıtcen gelcen gorcen bebısını pt pıt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?