2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uzun bi yolculuk var önümüzde canım.Allah hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. bende çok kötümserim. kendi kendimi hep motive etmeye çalışırım ama başaramam kafamçokkarıştı

Yaa benim dr um pek birşey anlatmadı o zaman bende düzelteyim
ben olutrasona göre yapmıştım
teşekkürler bu bilgi için canımmmkaydirigubbakcemile5

bişey değil canım. bana öyle demişti yani doktorum. inşallah en kısa zamanda tamamlar bebeğim o 2 haftayı

bende kızım olsun istiyorum sanki ama hep oğlum olacakmış gibi geliyorrrr

aynen :hulya:

pastırma hakkında yazan arkadaşlar teşekkürler...
ay test mest bağlandım bilgisayarın başına... siz muhabbete devam, ben birazdan gelirm.

offf günlerdir nasıl pastırma istiyor canım yaa. çok severim pastırmayı

slm kızlar... nasılsınz... ben dun bebegımı gördüm çok mutlu oldum... bugun daha farklı geliyor bana...
ikili test ile ilgili konuyu okudum.. bizim mahallede bır kadının dktorlar canını çıkıardı.. yok kalbı buyuk, yok kafası buyuk vs... kadın hem testleri yaptırdı.. hem oturdu agladı... şimdi kocaman sapasaglam kızı oldu... kadının aglaması hala gözümün önunde...

tabı içimzde bır sürü soru var.. haepımız krızdeyız... een iyisi içinden gecen dogruyu yapmak...

üzülmeyın.. bebişlerde üzülüyor.... lütfen kızlar

günaydin hanimlar konu nerelere gelmis gercekten kimseyi kirmaya yermeye gerek yok burda herseyimizi paylasiyoruz inaniyorumki hepimiz dualarimizda saglikli bebeklerimiz olsun diye dua ediyoruz test yaptiririz yaptirmayiz birbirimize öneride buluna biliriz ama kimseyi bencillikle suclayamayiz sonucta herkesin kendi karari tabiki teknolojiden faydalanicaz ama iyi yönde teknoloji bana derse cocugun sakat canlanmis kalbi atan eli kolu kafasi olmus bebegimi nasil bile bile öldürücem asil bencillik bu iste rabbim öyle nasip ettiyse yapacak birsey yok bundada bir hayir var demeliyiz birkeresinde tvde türkan sabanci bir programa katilmisti programcida ona eger sizin zamaninizda teknoloji bu sekilde gelismis olsaydi oglunuzun sakat oldugunu bilseydiniz aldirirmiydiniz diye sordu hanimefendide gözysalari icinde ben onu okadar cok seviyorumki imkanim olsada aldirmazdim dedi bende cok aglamistim rahmetli sabancida demistiki allah bana böyle evlat vermeseydi ben engelli merkezleri acmiycaktim simdi birsürü engellinin gidebilecegi okullar yaptirdi adam bunun altinda bile hikmet ariyor o yüzden biraz genis düsünelim arkadaslar herkesin karari kendini baglasin ben böyle düsünüyorum

ben denedim yuvarlak çiziyor kız olacak galiba:ecrin_bebek:

ben denedim yuvarlak çiziyor kız olacak galiba:ecrin_bebek:

Ne istiosun sen, kız mı? İşalla istediğin olur. Ben kız istiorum ama erkek çıktı yüzüğe göre babası başladı şimdi oğlum oğlum diye. Bi hafta kızım diye seviyoruz bi hafta oğlum diye, arada kalcak diye korkuyorum :)))))

görüşler düşünceler elbette herkes açıkça fikrini belirtti
yaptırıp yaptırmamak tercih meselesi
bugün dr a gidecek arkadaşlarımız var mı?

bende kız istiyorum eşim erkek ama bu aralr bebişi hep kız diye seviyor
dedim çocuk ilk tekmeyi sana atacak baba hep kızım diye seviyorsun ben erkeğim ayıp oluyor ama diyecek dedimdelikafadulden

akşam kızlarla dışardaydık millet bir rahat dünya yansa umurlarında değil doğurmuşlar atmışlar maşallah vallahi sakınan göze çöp batıyo

Off zeyneb sen benden de kotumsersın dun burda benı azarlıolardı senı de azarlasınlar da gor. Gıtcen gelcen gorcen bebısını pt pıt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…