2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok ya hasta dıılım cok şükür :) degıstırdıgım şapşal doktorum akıntım var dıye sımdıye kdr 3 defa fıtıl tedavısı uyguladı bana en başından berı, demıstım kı kultur almadan dırek tedavı uyguluosunuz yanlıs dııl mı bu, mantar hamılelıkte cok goruluyo zaten kultur almaya kalksam ne gerek var dıceksın fln demıstı, cahıl salak sandı benı saolsun. kaşıntım fln hıc olmadı zaten ama paşa paşa tedavı oldum, gecen hafta yıne fıtıl yazınca kultur almasını soyledım aldı, sonucta hıcbısı cıkmadı ben de 4 gun bosu bosuna yıne fıtıl kullanmıs oldum, cok sınır oldum..

bi hafta sonrası yalnız kalmanız ıcın erkn bı zaman degıl mı ya :S ıkı bebek olmasa bıle erken, bı de ıkı bebekle nasıl basa cıkıcaksın ılk annelık deneyımın sonucta dımı ?
çok erken de,uygun olan kimse olmayınca böyle oluyo işte maalesef.benim annem çalışıyor.kayınvalidem rahatsız.yardım edecek durumda değil.başkada yakından kimse yok (
eşim işten 3 te felan geliyo.tek ümidim o işte.
inşallah uslu olurlar da çok yormazlar.
çok sağol canım.
sen de hayırlısıyla kurtul inş.

Rady valla bana yakın zamanda dogurcagımı soyleyen herşey mantıklıdır :))
Ay işalla uslu olurlar tabi de ne bıleyım, ben tek baısma kesın başa cıkamazdım, teyze hala eltı gorumce fln hıc mı kımse yok ya.. Gozunu korkutmak ıcın soylemıorum ınsanlar nelerle basa cıkıolar ama cok bunalırsın bırı olsa rahat ederdın işte, kısmet..

Kızlar Tom Hanks ın ılk oscarını kazandıgı fılm var Phıladelphia diye, bıraz once lafı gectı kocam seyretmemıs ındırdık tekrar, seyretcez bırazdan, seyretmeyen varsa mutlaka ızlesın o fılmı olaganustu bı fılmdı :)

Selam kızlarr nasılsınız

oo masallah yarın olucak dogumlar baya cogalmıs nalan, bijo, lady, Rady kızlar hepınıze hayırlı dogumlar saglıklı bı sekılde bebegınızı kucagınıza alırsınız ınsallah

slm cnm, bız kaldık doguramadık hala goruo musun mıllet doguruyo catur cutur :))

yarın doğuracakların allah yardımcıları olsun kolaycacık olsun doğumları inş bebişleri sağlıkla gelsin darısı başımıza olsun çok heyecanlandım onlar adına ama kendim doğuma giderken nasıl olucam sakin mi tırsıkmı heeeççç bilemiyorum

doğum yapıcak olan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum,benimde annem ve kayınvalidem geldi yanıma doğumu bekliyoruz hep beraber hayırlısıyla:)))))

aa niye :S 38+3 e kdr fln beklesın en azından 37de alıp napcakmış :S

canım ben bılıyosun 2 ay evde yattım ıncelmem var her an acılabılır dogum baslar ama ben sezeryan ıstıyorum norml ıstemıyorum gunum 1 kasımda tam kesın bellı olucak bakalım 37+2 fılan oluyor benım 38 haftam bayram haftası oluyor dr um zatn burda olmıcak kıbrısta 39 haftaya kadarda beklemek ıstemıyoruz

oy oy maşallah yarın ne kadar doğum yapıcak olan var hepinize hayırlı doğumlar kızlar sağlıkla kavuşun bebeklerinize:ecrin_bebek:

Ya bu bayram olayi cok kotu oldu bizim icin ya ben dogmazsa 42 ye kdr beklerdim ama bayram denk gelcegi icin bekleyemicem mesela hayirlisi olsun. Hadi biz film izlicez snr gorusuruz kizlar

ohaoldumsmile
oy oy maşallah yarın ne kadar doğum yapıcak olan var hepinize hayırlı doğumlar kızlar sağlıkla kavuşun bebeklerinize:ecrin_bebek:

sezen nasılsın oğluna kavuştun sonunda nasıl kayra bebek sen nasılsın unutmuşmusun bebiş bakmayı

denedim ben de ama yapamadım doğum yakın mı yani:)))) Doktor bu hafta doğum olmaz dedi

Bende denedim sağ bacağımı solun üstüne - sol bacağımı sağın üstüne gayettt rahat atabiliyorum hatta bir tane daha bacağım olsa onu bile üstüne atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…