:))) yere oturursam kalkamam ki ben :)) ama koltuğa ayaklarımı uzatıp da denedim karnım kasılıyo yapamadım :S
annem geldi evi sildi süpürdü, anne gibisi yok valla... kurutma makinam da geldi artık 5 günde kurumayan çamaşır olmayacak hihoyyyt
sen nasılsın hasta falan değilsin di mi? geçenlerde fitil falan yazmışsın da okuyamadım pek..
Lady34 ve Rady, size de kolay doğumlar, yarın sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza. inşallah..
çok erken de,uygun olan kimse olmayınca böyle oluyo işte maalesef.benim annem çalışıyor.kayınvalidem rahatsız.yardım edecek durumda değil.başkada yakından kimse yokbi hafta sonrası yalnız kalmanız ıcın erkn bı zaman degıl mı ya :S ıkı bebek olmasa bıle erken, bı de ıkı bebekle nasıl basa cıkıcaksın ılk annelık deneyımın sonucta dımı ?
çok sağol canım.:))) yere oturursam kalkamam ki ben :)) ama koltuğa ayaklarımı uzatıp da denedim karnım kasılıyo yapamadım :S
Lady34 ve Rady, size de kolay doğumlar, yarın sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza. inşallah..
Selam kızlarr nasılsınız
oo masallah yarın olucak dogumlar baya cogalmıs nalan, bijo, lady, Rady kızlar hepınıze hayırlı dogumlar saglıklı bı sekılde bebegınızı kucagınıza alırsınız ınsallah
slm cnm, bız kaldık doguramadık hala goruo musun mıllet doguruyo catur cutur :))
Burcu senın yakın gıbı gelıyor bana sancında cıkmıs bence elı kulagında :)))
benımde dr um 37 de alıcam dıyor
aa niye :S 38+3 e kdr fln beklesın en azından 37de alıp napcakmış :S
oy oy maşallah yarın ne kadar doğum yapıcak olan var hepinize hayırlı doğumlar kızlar sağlıkla kavuşun bebeklerinize:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?