ohaoldumsmile
sezen nasılsın oğluna kavuştun sonunda nasıl kayra bebek sen nasılsın unutmuşmusun bebiş bakmayı
Selam kızlar napıyosunuz bakalım?Bacak bacak atma deneyine gömülmüşsünüz:)
iyiyim cnm net açık ama artık eskisi kadar yazamıyorum malum oğlum uyuyor göya ama hiç susmuyor sesler çıkarıyı sürekli uykusunda bende uyandın sanıp gidip bakıyorum bebek bakmayı unutmamışım kolay hallaettim bu işide gece kalkması çook zor onu untmuşum malesef sen nasılsın?
Ben ben ben=)))kocası fb-gs maçı izleyecekler toplansın pls:)))
Evet canım belli oldu 3 kasımda bendengünün belli oldumu asoo ne zaman doğuruyosunn
Ben ben ben=)))
Evet canım belli oldu 3 kasımda benden
Benimki de GS'libenimki fb li nolcak bakalım:))
bayramdan önce alcaksın kızını kucağına , bayramda da süslersin kızını ohhh:))
günün belli oldumu asoo ne zaman doğuruyosunn
Benimki de GS'libakalım kim kazancak
Evet canm yaa allah izin verirse bayramda 13 günlük olcak kelebeğim:) Ankarada olcaz ilk bayramında.
herkese mrb kızlar
3 aydan sonra ancak girebildim.hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.bu arada beni tanıyanlar bilir:)ama sonradan gelmiş arkadaşlar olabilir.kendimi genede tanıtayım. bende burdaki arkadaşlar gibi kasım ayında doğması beklenen ikiz annesi adayıydım.çok şükür uzun bir mücadelenin ardından tüp bebek ile hayallerime 7 eylük 32+2 de bebeklerime kavuştum.çok erken bir doğum oldu.rutin doktor konturolüme gittiğimde 4 cm açılmam olmuştu ama en ufak bir ağrım bile yoktu.apar topar sezaryene aldılar.bebeklerimin sağlık durumları gayet iyiydi.kuvaze girmeden 2 gün sonra taburcu olduk.(mşlh deyin teyzeleri)inannın bu kadarmı kolay sezeyan.hiç bişey hissetmedim.sakın korkmayın sizde.neyse bebeklerimden biri 1756 diğeri 2146 gr doğdular.50 gün oldu bile:)size tavsiyem bolbol dinlenin naslsa sonra gaz sancısı falan sizi ve bebeklerinizi uyutmıcak:)ama dünyanın en güzel duygusu anne olmak .şuan 4 kg oldk bile...allah hepinizin yardımcısı olsun.inş sağlıkla sıhatle sizde miniklerinizi kucağınıza alın...
herkese mrb kızlar
3 aydan sonra ancak girebildim.hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.bu arada beni tanıyanlar bilir:)ama sonradan gelmiş arkadaşlar olabilir.kendimi genede tanıtayım. bende burdaki arkadaşlar gibi kasım ayında doğması beklenen ikiz annesi adayıydım.çok şükür uzun bir mücadelenin ardından tüp bebek ile hayallerime 7 eylük 32+2 de bebeklerime kavuştum.çok erken bir doğum oldu.rutin doktor konturolüme gittiğimde 4 cm açılmam olmuştu ama en ufak bir ağrım bile yoktu.apar topar sezaryene aldılar.bebeklerimin sağlık durumları gayet iyiydi.kuvaze girmeden 2 gün sonra taburcu olduk.(mşlh deyin teyzeleri)inannın bu kadarmı kolay sezeyan.hiç bişey hissetmedim.sakın korkmayın sizde.neyse bebeklerimden biri 1756 diğeri 2146 gr doğdular.50 gün oldu bile:)size tavsiyem bolbol dinlenin naslsa sonra gaz sancısı falan sizi ve bebeklerinizi uyutmıcak:)ama dünyanın en güzel duygusu anne olmak .şuan 4 kg oldk bile...allah hepinizin yardımcısı olsun.inş sağlıkla sıhatle sizde miniklerinizi kucağınıza alın...
ay canım seni bilmiyodun sen de mi pazartesi kervanındasın :) hadi bakalım allah senin de yardımcın olsun, kolay doğumlar diliyorum sana opuyorumnanaktanya bende de öyle aman aman heyecan yok.bizde mi tuhaflık,yoksa bu durum normal mi acaba?
aa nie bana maşallah yok kız :)) pek inmez sanmıyorum benim kendi göbeğim de olduğu için ama koyarım inş..Bijo dogumdan snr da beklıoruz hemen bı foto aradakı farkı gorelım kaydirigubbakcemile3 Son kez maşallah göbüşüne, bundan snr sadece Toprağa maşallah var sana yok kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim lindencimm opuyorumnanaktanslm kızlar :)
bijo ve nalan'a kolay doğumlar diliyorum, başka varmıydı doğuma girecek hatırlayamadım...
yere bir oturursam 2 saatte anca kalkarım proptek bacak bacak ustune atamayan ben mıyım anlamadım :) yrn dogurcamı da hıc zannetmıorum acıkcası agrım sancım fln yok yanı :) Bijo da deneseydi bi bakalım o da atamıodur kesin yarın dourcak ya
inşallah canım çok teşekkürlerr opuyorumnanaktanoo masallah yarın olucak dogumlar baya cogalmıs nalan, bijo, lady, Rady kızlar hepınıze hayırlı dogumlar saglıklı bı sekılde bebegınızı kucagınıza alırsınız ınsallah
teşekkürlerr opuyorumnanaktanyarın doğuracakların allah yardımcıları olsun kolaycacık olsun doğumları inş bebişleri sağlıkla gelsin darısı başımıza olsun çok heyecanlandım onlar adına ama kendim doğuma giderken nasıl olucam sakin mi tırsıkmı heeeççç bilemiyorum
sağolasın sezencim :)oy oy maşallah yarın ne kadar doğum yapıcak olan var hepinize hayırlı doğumlar kızlar sağlıkla kavuşun bebeklerinize:ecrin_bebek:
canım seni merak etmiştik, doğum listesine adını da yazdık bilgilerin biraz eksik ama :) ikizlerini bizim için de öp, çok sevindim adına..herkese mrb kızlar
kızlar ben çıkıyorum bir daha giremeyebilirim..
hakkınızı helal edin oldu mu..
hepinizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?