2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohaoldumsmile

sezen nasılsın oğluna kavuştun sonunda nasıl kayra bebek sen nasılsın unutmuşmusun bebiş bakmayı

iyiyim cnm net açık ama artık eskisi kadar yazamıyorum malum oğlum uyuyor göya ama hiç susmuyor sesler çıkarıyı sürekli uykusunda bende uyandın sanıp gidip bakıyorum bebek bakmayı unutmamışım kolay hallaettim bu işide gece kalkması çook zor onu untmuşum malesef sen nasılsın?

bende iim allaha şükürr vaktimiz dolsun die bekliorumm zorlanıyorum artık iyiden iyiye günüm belli olsaydıı günlerde geçmioo boshayallersmileboshayallersmile

benimki fb li nolcak bakalım:))

bayramdan önce alcaksın kızını kucağına , bayramda da süslersin kızını ohhh:))
Benimki de GS'li bakalım kim kazancak
Evet canm yaa allah izin verirse bayramda 13 günlük olcak kelebeğim:) Ankarada olcaz ilk bayramında.

herkese mrb kızlar
3 aydan sonra ancak girebildim.hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.bu arada beni tanıyanlar bilir:)ama sonradan gelmiş arkadaşlar olabilir.kendimi genede tanıtayım. bende burdaki arkadaşlar gibi kasım ayında doğması beklenen ikiz annesi adayıydım.çok şükür uzun bir mücadelenin ardından tüp bebek ile hayallerime 7 eylük 32+2 de bebeklerime kavuştum.çok erken bir doğum oldu.rutin doktor konturolüme gittiğimde 4 cm açılmam olmuştu ama en ufak bir ağrım bile yoktu.apar topar sezaryene aldılar.bebeklerimin sağlık durumları gayet iyiydi.kuvaze girmeden 2 gün sonra taburcu olduk.(mşlh deyin teyzeleri)inannın bu kadarmı kolay sezeyan.hiç bişey hissetmedim.sakın korkmayın sizde.neyse bebeklerimden biri 1756 diğeri 2146 gr doğdular.50 gün oldu bile:)size tavsiyem bolbol dinlenin naslsa sonra gaz sancısı falan sizi ve bebeklerinizi uyutmıcak:)ama dünyanın en güzel duygusu anne olmak .şuan 4 kg oldk bile...allah hepinizin yardımcısı olsun.inş sağlıkla sıhatle sizde miniklerinizi kucağınıza alın...

yarın doğum yapacaklara allah kolaylık versin su gibi kolay doğum olur inşş darısı bizim başımıza....
benim kocamda gs lı yanına bile yaklaşamıyorum...:)))
prensesime en son aldığım kıyafetleri ütülüyorum yoksa zaman geçmeyecek....

çok erken olmuş doğum ama hemen taburcu olmuşsunuz ne güzel. iyi dileklerin için teşekkürler. sana ve bebişlerine de maşallah büyütmüşsün ne güzel darısı başımıza

meybie biz almıştık haberini ama ayrıntıları bilmiyorduk. hepinizin iyi olmasına çok çok sevindim. darısı başımıza. sağlıkla büyüt prenseslerini.

ya bende de öyle aman aman heyecan yok.bizde mi tuhaflık,yoksa bu durum normal mi acaba?
ay canım seni bilmiyodun sen de mi pazartesi kervanındasın :) hadi bakalım allah senin de yardımcın olsun, kolay doğumlar diliyorum sana opuyorumnanaktan

Bijo dogumdan snr da beklıoruz hemen bı foto aradakı farkı gorelım kaydirigubbakcemile3 Son kez maşallah göbüşüne, bundan snr sadece Toprağa maşallah var sana yok kaydirigubbakcemile3
aa nie bana maşallah yok kız :)) pek inmez sanmıyorum benim kendi göbeğim de olduğu için ama koyarım inş..

slm kızlar :)

bijo ve nalan'a kolay doğumlar diliyorum, başka varmıydı doğuma girecek hatırlayamadım...
çok teşekkür ederim lindencimm opuyorumnanaktan

tek bacak bacak ustune atamayan ben mıyım anlamadım :) yrn dogurcamı da hıc zannetmıorum acıkcası agrım sancım fln yok yanı :) Bijo da deneseydi bi bakalım o da atamıodur kesin yarın dourcak ya
yere bir oturursam 2 saatte anca kalkarım prop ne de olsa yarın doğurucam dediğin gibi :)

oo masallah yarın olucak dogumlar baya cogalmıs nalan, bijo, lady, Rady kızlar hepınıze hayırlı dogumlar saglıklı bı sekılde bebegınızı kucagınıza alırsınız ınsallah
inşallah canım çok teşekkürlerr opuyorumnanaktan

teşekkürlerr opuyorumnanaktan

oy oy maşallah yarın ne kadar doğum yapıcak olan var hepinize hayırlı doğumlar kızlar sağlıkla kavuşun bebeklerinize:ecrin_bebek:
sağolasın sezencim :)

canım seni merak etmiştik, doğum listesine adını da yazdık bilgilerin biraz eksik ama :) ikizlerini bizim için de öp, çok sevindim adına..

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum bir daha giremeyebilirim..

hakkınızı helal edin oldu mu..

hepinizi seviyorum.

yarın doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun,sağlıcakla bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle,herkese hayırlı doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…