2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın doğum yapacak tüm annelerin allah yardımcısı olsun..sağlıkla bebişlerine kavuşmak nasip olsun inşallah.....27 ekimde de sırada ben varım inşallah.....

Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarıma hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum..:Saruboceq:Sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah:Saruboceq:

Ben de 30 unu bekliyorum ve heyecanlıyım

Son düzenleme:
kızlar hakkınızı helal edin
yarın doğuma giriyorum öğlen 1 de
hepinizi seviyorum
son zamanlarda pek sık giremedim ama aklım hep sizinleydi
hepiniz sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Allah ım hepimize güzel günler göstersin :Saruboceq:

cnm seni merak edıyorduk.maşallah kuzularına

o film nasıl unutulur.harıkaydı

sende yarın kı kervandaymıssın hadı allah yardımcın olsun ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz

kız nasıl atamadın. cok u ındı karnın acaba

hadı cnm allah yardmcın olsun,

kızlar 2 saattır kendımı denıyorum 20 dk da ır duzenlı kasılmalar basladı. sıze bır haber vereyım dedımaklinialirimsmile

Atamadım işte Bafocum, töbe atılmıyor :S Filmi de tekrar izledik içim şişti yine gözlerim doldu, pefff...

Kasılmaların hayırlı ugurlu olsun, senın sancın cıktı mı hıc ?

atamadım işte bafocum, töbe atılmıyor :s filmi de tekrar izledik içim şişti yine gözlerim doldu, pefff...

Kasılmaların hayırlı ugurlu olsun, senın sancın cıktı mı hıc ?

gecen salı baslamıs dedı ama nst ye baglanmadım anlamadım asladı mı baslamadı mı

yaw bu topictekilerden kimse kasımda doğuramayacak bu gidişle
bi ben kasımda doğuracam heralde :))

ELİ ELİME DEĞMEDİ ŞEKERİMaklinialirimsmilesırnaşık şey

hadi lennn kimi kandırıosun, eline değmemiştir ama.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 konuşturma şimdi beni :)

ya eliyle anladı dımı karnına bastırıp fln, yoksa neye baslamıs dedı anlamadım tam olarak..

:roflol:

YANI CATI MUAYENESI YAPMADI HENUZ. NORMAL ULTRASONDA ANLADI BASLAMIS KASILMALA SANCILAR DEDI
BEBEGIN BASI PLESANTANIN ALTINDA DEDI BIRDE
SALIYA KADAR DOAGAR DEDI OLMADI GELIRSIN NAPALIM DEDI
GIDICEM GALİBA

GERCI BUGUN ICIMDE BIR HIS VAR HADI HAYIRLISI
ARTIK CEPTEN BLGI VERIRIM HASTANEYE GIDERSEMkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
iyiakşamlar hanımlar.nasılsınız.işten nihayet ayrılabildim.artık hazırlıklara tam gaz devam etmem lazım.yarın sabah doktor kontolüm var.bakalım ne olcak.
bu arada yarın toplu doğum var herhalde :))yarın doğum yapıcaklara allah yardım etsin.sağ sağlim kavuşun yavrularınıza...
(akşamalrı topikde dolaşmak baya iyimiş :))))

ne bagırıosun bafocum :)
catıyla ne ılgısı var zaten kasılmaların basladıgını nasıl anladı dıom aboooo... harıka harıka.. ıcındekı hıs dogru soyluodur umarım kavusursun kızına bu gece.. telas yapıp fotografcıyı fln aramayı unutma sakın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…