kızlar ben çıkıyorum bir daha giremeyebilirim..
hakkınızı helal edin oldu mu..
hepinizi seviyorum.
cnm seni merak edıyorduk.maşallah kuzularınaherkese mrb kızlar
3 aydan sonra ancak girebildim.hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.bu arada beni tanıyanlar bilir:)ama sonradan gelmiş arkadaşlar olabilir.kendimi genede tanıtayım. bende burdaki arkadaşlar gibi kasım ayında doğması beklenen ikiz annesi adayıydım.çok şükür uzun bir mücadelenin ardından tüp bebek ile hayallerime 7 eylük 32+2 de bebeklerime kavuştum.çok erken bir doğum oldu.rutin doktor konturolüme gittiğimde 4 cm açılmam olmuştu ama en ufak bir ağrım bile yoktu.apar topar sezaryene aldılar.bebeklerimin sağlık durumları gayet iyiydi.kuvaze girmeden 2 gün sonra taburcu olduk.(mşlh deyin teyzeleri)inannın bu kadarmı kolay sezeyan.hiç bişey hissetmedim.sakın korkmayın sizde.neyse bebeklerimden biri 1756 diğeri 2146 gr doğdular.50 gün oldu bile:)size tavsiyem bolbol dinlenin naslsa sonra gaz sancısı falan sizi ve bebeklerinizi uyutmıcak:)ama dünyanın en güzel duygusu anne olmak .şuan 4 kg oldk bile...allah hepinizin yardımcısı olsun.inş sağlıkla sıhatle sizde miniklerinizi kucağınıza alın...
o film nasıl unutulur.harıkaydıKızlar Tom Hanks ın ılk oscarını kazandıgı fılm var Phıladelphia diye, bıraz once lafı gectı kocam seyretmemıs ındırdık tekrar, seyretcez bırazdan, seyretmeyen varsa mutlaka ızlesın o fılmı olaganustu bı fılmdı :)
merhaba arkadaşlar...
bijo ve nalan için yarın büyük günmüş.allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin.sağlıkla kavuştursun yavrularınıza.
benim için de yarın büyük gün.ben de iki bebişime yarın kavuşuyorum inş.
bu arada dilemma cumartesi günü doğum mu yaptı?haber var mı kendisinden?
kız nasıl atamadın. cok u ındı karnın acabayavrum o dedıgın dogruysa ben yrn doguruyorum demektır :) sol bacagımı sagın ustune kesınlıkle atamadım, ellerımle kaldırıp bıle koyamadım, ama sagı solun ustune elımle kaldırınca koyabıldım :))
ay nerdeeeee :) herkesın ıcıne normal dogurcagım dogmus ısalla ıcınızden gecen dogrudur cnm saol :))
kızlar hakkınızı helal edin
yarın doğuma giriyorum öğlen 1 de
hepinizi seviyorum
son zamanlarda pek sık giremedim ama aklım hep sizinleydi
hepiniz sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Allah ım hepimize güzel günler göstersin :Saruboceq:
atamadım işte bafocum, töbe atılmıyor :s filmi de tekrar izledik içim şişti yine gözlerim doldu, pefff...
Kasılmaların hayırlı ugurlu olsun, senın sancın cıktı mı hıc ?
gecen salı baslamıs dedı ama nst ye baglanmadım anlamadım asladı mı baslamadı mı
doktor elıyle anlamıstır yavrım, eskıden nst mı varmış :)
hadı doğur bu gece cnm, bı normal patlat ordan en sancısızından, arkandayım :))
doktor elıyle anlamıstır yavrım, eskıden nst mı varmış :)
hadı doğur bu gece cnm, bı normal patlat ordan en sancısızından, arkandayım :))
ELİ ELİME DEĞMEDİ ŞEKERİMaklinialirimsmilesırnaşık şey
hadi lennn kimi kandırıosun, eline değmemiştir ama.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 konuşturma şimdi beni :)
ya eliyle anladı dımı karnına bastırıp fln, yoksa neye baslamıs dedı anlamadım tam olarak..
:roflol:
YANI CATI MUAYENESI YAPMADI HENUZ. NORMAL ULTRASONDA ANLADI BASLAMIS KASILMALA SANCILAR DEDI
BEBEGIN BASI PLESANTANIN ALTINDA DEDI BIRDE
SALIYA KADAR DOAGAR DEDI OLMADI GELIRSIN NAPALIM DEDI
GIDICEM GALİBA
GERCI BUGUN ICIMDE BIR HIS VAR HADI HAYIRLISI
ARTIK CEPTEN BLGI VERIRIM HASTANEYE GIDERSEMkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?