2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ack kalmıs

bende ondan korkuyorum ıns yetısır
hadı ben cıktım
ıyı aksamlar

Napalım Başak, Bafoyu dogurtuoruz bu gece hayırlısıyla :)
Dilemma kaç ateşin ? 38se mutlaka doktorunu bi ara...
Hadi görüşürüz Bafo, doğurmadan gelme sakın :)

Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlar umarım bebişlerinize sağlıkla bir an evvel kavuşursunuz. 1 hafta sonra darısı başıma inşallah.Yarın doktor kontrolüm var, ara ara kasık ağrım da oluyor. Bakarsınız benimki de bu hafta geliverir...

hadi canım hayırlı doğumlar allah yardımcın olsun sağlıkla al bebişini kucağına opuyorumnanaktan

Üfff ateşim var benim yaa:bbo:

noldu canı hayırdır kaç çıktı ateşin grip filanmı oldun yoksa

yarın doğum yapacak tüm annelerin allah yardımcısı olsun..sağlıkla bebişlerine kavuşmak nasip olsun inşallah.....27 ekimde de sırada ben varım inşallah.....

infox oğluşuna web sitesi mi yaptın çok hoş olmuş:)

güzel haberlerini bekliyoruz canım. bebeğini kucakla bir an önce.

ayyy hadi ilk normal doğum haberini de alalım hayırlısıyla.

doğumlar başladı valla hergün birer ikişer.bende henüz doğum belirtisi felan bişey yok.
kıyemet öncesi sessizlik modunda beklemekteyim :)))

Napalım Başak, Bafoyu dogurtuoruz bu gece hayırlısıyla :)
Dilemma kaç ateşin ? 38se mutlaka doktorunu bi ara...
Hadi görüşürüz Bafo, doğurmadan gelme sakın :)

hadi canım hayırlı doğumlar allah yardımcın olsun sağlıkla al bebişini kucağına opuyorumnanaktan

noldu canı hayırdır kaç çıktı ateşin grip filanmı oldun yoksa

Yok grip değilim canım...Doktorum kongrede ya nasıl arıyim..ölçmedim,daha çok yüzümden ateş çıkıyo,menapozlu gibiyimkafamçokkarıştıBir doğursaydım

Yok grip değilim canım...Doktorum kongrede ya nasıl arıyim..ölçmedim,daha çok yüzümden ateş çıkıyo,menapozlu gibiyimkafamçokkarıştıBir doğursaydım

:mymeka: amaaaan sende.. ben de cidden ateşin çıktı sandım.. ben de şıpır şıpır terliyorum yavrum be, aynen menapozlu modu.. sen ölç ateşini de bişi çıkmasın yine

Bu arad ben de bacak bacak üstüne atamıyorum hiçbirşekilde ama bacaklarımdaki ödem yüzünden

dilemma sen yinede bi ölç bakalım ateşini ama benimde hep ateş fışkırır kulaklarımdan yüzümden ayynı menopozlu teyzeler gibi bi ateş bi üşüme öle bi acayip durum neyse sık dişini az kaldı ama şu anki sıradışı bir durumsa doktorunu ara olsun kongrede olsun bişey der en azından

denedim atıyorum bacak bacak üstüne :S gayatte rahat oldu bendemi var bi tuğaflık acaba şüpelendim şimdi .)))

ben çok rahat atıyorum benim doğuma daha çok var, 35+5 im.
yarın doğum yapacak olan arkadaşların Allah yardımcıları olsun, her şey yolunda gitsin inşallah, dualarımız onlarla

benım anladıgım kadaıyla kanala gırmesıyle ılgılı bu durum, kanala gırınce atamıosun heralde baskıdan oturu.. doktoru bebek kanala gırmıs deyıp de bacak bacak ustune atabılen var mı ? yok galıba..

herkese iyi akşamlar

bende çok rahat attım bacak bacak üstüne demek ki vakit var :))

tmm ya ben ıkna oldum kesın doguruom bu gece.. hepınız atabılıosunu ben nıye atamıorum :S yerde denedınız dımı hepınız koltukta fln olmaz sert zemın lazım :)))

yarın ne kadar çok doktor kontrolü ve doğum var maşallah...Allahım doğum yapacak arkadaşlara yardımcı olsun su gibi doğumlar diliyorum herkese,kontrole gideceklere de hayırlı haberler diliyorum benimde yarın 3 de randevum var hayırlısı bakalım...

ben dümdüz yere oturdum ayaklarımı uzattım soldan sağada atabiliyorum sağdan solada ::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…