2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 39 haftalığım ben bile atıyorum bacak bacak üstüne 4 gün sonra 40 olacak.ama daha tık yok kızlar.doktor 41 e kadar bekler doğmazsa alırız dedi.ne zaman doğacak ya ço merak ediyorum.kaydirigubbakcemile3

ben 39 haftalığım ben bile atıyorum bacak bacak üstüne 4 gün sonra 40 olacak.ama daha tık yok kızlar.doktor 41 e kadar bekler doğmazsa alırız dedi.ne zaman doğacak ya ço merak ediyorum.kaydirigubbakcemile3

maşallahh :))

ben doğurcam işte kesin :)) hey yarabbim.. kafayı dogurmakla bozdum valla :))

ne kadar heveslisin maşallah doğurmaya hemde normale bravo canım,ben daha beklesin diyorum 8 kasım bana çok sıcak geliyor tarih olarak,zaten en geç o hafta gelmesi lazım oğlumun yoksa bayramdan önceki hafta olduğu için sezoya kalıcam bakalım hayırlısı ile gelsinler...

aslında bende hep ilk başlarda 28 ekim istiyordum kendimde 28 ağustos doğumlu olduğum için,bebeğimde 4 gün büyüktü ultrasonda tam 38 bitiyordu o gün ama doktorum satı dikkate alacaksın deyince erken bir tarih oldu benim için zaten normal istiyoruz kendi seçecekler belkide doğum tarihlerini...

merhaba arkadaslar ben bugün taburcu oldum ama masalım hala kuvezde inşallah en yakın zamanda kucağıma alıcam.. Allah kimseye yasatmasın kucağın bos eve dönmek cok kötü.. doktorumuz endişelenmeyin diyor ama fena etkilendim kızlar.. burada herkes iyi mi Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin

biz çoktan başladık hurmalara ama ben çok yemiyorum henüz,bir hafta sonra çoğaltıcam :))

bugun mesj attım sana ıyılestınız mı dıye gormedın heralde cnm.. masal ne zmn cıkacak pekı, nıye boyle oldu ya haftası kılosu herseı ıyıdı melegımızın (

Canım doktorun endişelenme diyorsa sorun yok demektir. Umarım bir an evvel bebişine sağlıkla kavuşursun.

canım sıkma canını kuzunda geicek evine doktor endişelenme dediyse hiç üzülme

canım çok geçmiş olsun,en kısa zamanda kavuşun prensesinle...küveze neden alındı masal peki?

çok geçmiş olsun canım.umarım en kısa zamanda kavuşursun

bugun mesj attım sana ıyılestınız mı dıye gormedın heralde cnm.. masal ne zmn cıkacak pekı, nıye boyle oldu ya haftası kılosu herseı ıyıdı melegımızın (

diyabetten dolayı olmus ciğerl dış ortama ayak uyduramadı iyileşiyor ama zamana ihtiyacı var... biraz önce yine hastanedeydim süt sağıp götürüyorum Her dakikam onu düşünerek geciyor.. dua edin kızıma lütfen

infox oğluşuna web sitesi mi yaptın çok hoş olmuş:)

güzel haberlerini bekliyoruz canım. bebeğini kucakla bir an önce.

ayyy hadi ilk normal doğum haberini de alalım hayırlısıyla.

evet babamız yaptı..resimleri o ve ben ekliyoruz....an be an yaptıklarını da ekleyeceğim inşallah doğsunda ..:)

doktor da endişelenmemenizi söylemiş en kısa zamanda iyileşicek demek ki dualarımız seninle tatlım...

slm kızlar...

yarın doguma gıdenler, nalan, bijo ve digerleri allah kavuşturssun yavrularınıza...

Yasemın allah şifa versın.. inşallh iyleşir kızın.. evınıze hepberaber dönersınız...

prop hala burdamısın :)))))

bugun nedense acayıp başım agrıyor.. dişarıya eşimle çıktık.. yarım saat sonra baş agrısına dayanamadım eve dönduk. ve mıdem bulanıyor.. bugun çok az iş yapmiştım eşim ondan oldu dıyor ama alakası yok bence...

Rabbim acil şifalar versin bebişini bir an önce kucağına almayı nasip etsin hayılısıyla sağlıkla sıhhatler inşaAllah...
bende de hamilelik şekeri çıktı şuan bebeğimin gelişimi normal hamdolsun Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin...:Saruboceq:

çok geçmiş olsun....gerçekten çok zor bir durum bir anne için....dilerim en kısa sürede yavrunu kucağına alırsın....bu günleri de çabucak unutursun.... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…