2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok geçmiş olsun allahın izniyle en kısa zamanda bebeğini kucağina alırsın hiç merak etme. benım kuzenımde 14 hazıranda doğum yaptı bu sene.. senenın en sıcaklarıydı. onun bebişi de 1 hafta kuvezde kaldı inan hemşireler doktorlar çok güzel bakıyolar bebişlere. az çok anlıyabiliyorum senı.. şimdi sağ salım bebeğini emzırıyo kılosu herşeyı yerınde sen gonlunu ferah tut...herşey düzelecek...

Geçmiş olsun canım . doktor endişelenmeyin diyosa güven ona çünkü doktorlar endişelencek bişey olsa söylerler saklamazlar . bol bol dinlen sen de ameliyatlısın sonucta . moralinin bozmamaya çalış. a.s

yasemincim geçmiş olsun canım, bebeğin inşallah iyi olacak endişelenme, senin ve bebeğin için dua edeceğim,çok geçmiş olsun

canım inş.en kısa zamanda eve gelir masalın ama sen içini ferah tut doktoda endişelenme demiş zaten inş. en kısa zamanda çıkar küvezden:Saruboceq:

düzelecek bebeğim, önemli bir problemi yok çok şükür, fazla takmamaya çalış.. senin şimdi biran önce dinlenip iyileşmen lazım ki sütün fln etkilenmesin, uykuna yemene içmene dikkat et, Masal bikaç gün sonra çıkınca hiç fırsatın olmıcak çünkü dinlenmeye :) İçini de ferah tut cnm

yasemincim masal da en kısa zamanda yanında olucak inşallah. sen kendini üzme, dinlen ki o geldiğinde kendini toparlamış olursun. geçmiş olsun canım. :Saruboceq:

Allah inşallah en kısa zamanda evinde kucağına almayı nasip etsin, kilosu iyiydi sanırım hatırladığım kadarıyla, umarım en kısa zamanda toparlanır...

Bu arada yarın doğum yapacakların hepsine hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum. Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah.
Doğum yapanlarda bebeklerini güle güle büyütsünler....

Geçmiş olsun, Allah yardımınız olsun, doktor iyi dediyse çok da endişenme bence sütünü etkilemesin, onun şuanda senin sütüne çok ihtiyacı var, arada gidip görebiliyo musun?Tekrar geçmiş olsun, dualarım seninle..

selam kizlar..
yasemincim geçmiş olsun canım sakin üzme kendini Allah büyüktür..hemencik çikar inşallah Masalin..

bugün ilk defa nts ye bağlandim..sabah kahvaltidan sonra Tutku oynamadi hiç kilini kipirdatmadi ne yaptiysam.bi saat uğraştik eşimle yok yok..doktoru aradim hastaneye git dedi.Medical parka gittik..ultrasonda çekildi.
nst nin 5.dk sinda Tutku hiçkirmaya başladi :1ninca:
hele bi doğsun totosunu isircam,kandirdi bizi.uyuyomuş hanim,top attik uyanmadi
pek fazla sancim çikmadi kilosunuda neredeyse 3600 ölçtü dr.
yanliş ölçtüğüne kalibimi basarim kaydirigubbakcemile3

Kızlar maşallah herkes doğuruyor, ben daha doğum iznimi bile başlatamadım. Doktoruma doğum tarihi ne zaman olur diye sordum geçen hafta, bunları konuşmak için çok erken dedi. Herhalde doğum anında konuşucaz:))
Gerçi kasım annesi olmak istiyorum ama bayram annesi olmaktan korkuyorum :0

Nalancım canımm Allah yardımcın olsun çoookkkk kolay geçsin ağrın sızın olmasın Durucuğunu hemen emzir inşallahhhopuyorumnanaktan

nalancim rabbim yardimcin olsun durucuguna hayirlisiyla kavusursun insallah kendine iyi bak bizide habersiz birakma tatlimopuyorumnanaktan

allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım bizim içinde dua et,ben aklıma geldikçe hepimiz için dua ediyorum,sağlıcakla gelsin prensesin...

canım çok teşekkür ederim. pazartesi günü inşallah sizin için hayatınızın en güzel günü olacak.Allah yardımcın olsun dualarım seninle:Saruboceq:

Nalan , zeynep, lady; pazartesi yavrularınız kollarınızda olacak,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin:Saruboceq:Güzel haberlerinizi bekliyoruzzemuszemus

nalancım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş...geri sayım bitmek üzere ne kadar heyecanlı...darısı bize artık..

nalancım görüşürüz inşallah daha ama ben yazim yine de hayırlı doğumlar, allah yardımcın olsun Şeniz

nalan hayırlı doğumlar canım, yarın duruya kavuşmanın heyecanı içinde olacaksın, darısı geride kalanların başına :)

Bijo ve Nalan yarın kavuşuyor meleklerine,kolay bi doğum olur inşallah 2si içinde

yarın dogum yapacaklar olan arkadaşara allah yardım etsın hayırlısı ıle bebeklerını kucaklarına sağlıkla alsınlar ınsallah

yarın doğum yapacak arkadaşlar içinde dua ediyorum sağ salim sağlıklı alsınlar bebişlerini bizim içinde dua edin kızlarrr :)

bijo ve nalan'a kolay doğumlar diliyorum, başka varmıydı doğuma girecek hatırlayamadım...

oo masallah yarın olucak dogumlar baya cogalmıs nalan, bijo, lady, Rady kızlar hepınıze hayırlı dogumlar saglıklı bı sekılde bebegınızı kucagınıza alırsınız ınsallah

doğum yapıcak olan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum,benimde annem ve kayınvalidem geldi yanıma doğumu bekliyoruz hep beraber hayırlısıyla:)))))

oy oy maşallah yarın ne kadar doğum yapıcak olan var hepinize hayırlı doğumlar kızlar sağlıkla kavuşun bebeklerinize:ecrin_bebek:

yarın doğum yapacaklara allah kolaylık versin su gibi kolay doğum olur inşş darısı bizim başımıza....

yarın doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun,sağlıcakla bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle,herkese hayırlı doğumlar...

yarın doğum yapacak tüm annelerin allah yardımcısı olsun..sağlıkla bebişlerine kavuşmak nasip olsun inşallah.....27 ekimde de sırada ben varım inşallah.....

Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarıma hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum..:Saruboceq:Sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah:Saruboceq:
Ben de 30 unu bekliyorum ve heyecanlıyım

yarın doguma gıdenler, nalan, bijo ve digerleri allah kavuşturssun yavrularınıza...

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, darısı bebişini bekleyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah....

Yasemin çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bebişin kuvözden çıkar...

Meybie seni de gördüğüme sevindim, maşallah kuzucuklarına kocaman olmuşlar bile...

Yarın dr. kontrolü olan tüm arkadaşlar umarım ii haberlerle dönerler, Allah hepinize kolay bir doğum nasip etsin kızlar, her şey gönlünüze göre olsun...

Zeynep, Lady34 ve Rady arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum, Allah hepmizin yardımcısı olsun yarın, umarım hepimiz için kolay bi doğum olur..

Tekrar görüşünceye kadar hepiniz kendinize ii bakın kızlar, sakın erken doğurmayın, hepinizi kocaman öpüyorum...opuyorumnanaktan

Yasemin in kızı küvezde kalmış,üzüldüm.Ama en kısa sürede eve döner,inanıyorum ki..Solunum sıkıntısı mı varmış?

Nalan piştt ne arıyon buralarda?Tabi uyku tutmaz seni

canim masallah sanada bebeklerinede dogdularda 50günlük bile oldular zaman nasilda geciyor rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin:Saruboceq:

bu da yeni adetleri sıpaların, saatlerce oynamıolar delimidirler nedirler (
3600 mü :)) ihihihiihhi :) senin velet şişko olcek desene, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…