Yasemin in kızı küvezde kalmış,üzüldüm.Ama en kısa sürede eve döner,inanıyorum ki..Solunum sıkıntısı mı varmış?
Nalan piştt ne arıyon buralarda?Tabi uyku tutmaz seni
25 şubat benım sat.
bu da yeni adetleri sıpaların, saatlerce oynamıolar delimidirler nedirler(
3600 mü :)) ihihihiihhi :) senin velet şişko olcek desene, maşallah
ağrı var mı cnm sende?mşğde bulantısı adet ağrısı gibi acaba erken mi başladı bende varda??
bu arada doğum nasıl olacak sende belli mi?
30 ekim cumartesi ve sezeryanYasemin'in kızının diyabetten dolayı ciğerleri tam gelişmemiş ama doktoru büyük bir sorun yok demiş sanırım.
Vallahi ben bile kendi kendime heyecan yaptım yarın doğuma girecekleri düşünemiyorum, ama tabi çok güzel bir duygy olsa gerek:))
Dilemma senin doğum tarihi belli oldu mu? sezeryanmı olacak?
dün gece rüyamda (hayrolsun inşallah) doğum yapiodum.kucağima aldim bebeğimi sewdim sewdim..çok güzel bi histi,acaip heyecanliydi.
30 ekim cumartesi ve sezeryan
Ne güzel,ben hiç görmüyorum nedense ..benim yerime başkaları görüyor,rüyalarında doğurduğumu görüp telefonda soruyorlar;acaba doğurdum mu diyekaydirigubbakcemile3
adet olcakmışım gibi belim ağrıyo bazen. mide bulantım yok zaten ilk aylarda da olmamıştı, alakalı mı bilmiyorum ama. doktorumla en son konustugumuzda epidural normaldi ama o doktorum samsunda dogum orda olacagı ıcın . burda kontrole gıttım bu hafta bebeğimin ayakları asagı tarafta kafası yukarı tarafta terstı yanı. 2 kasımda tekrar samsunda kendı dr uma gıdıcem durum nasıl bılmıyorum ama bence hala dogum pozisyonunda degıl suan. belırsız yanı anlayacagın. sen de durumlar nasıl?
Nalan piştt ne arıyon buralarda?Tabi uyku tutmaz seni
Nalan sağlıklıca git doğur gel, ayrıca yatıp uyumaya çalış, yrn uzun bigün olcak
lady-nalan-bijo-rady allah yardımcınız olsun sağ sağlim yavrularınıza kavuşun inşallah :Saruboceq:
ben deolsam uyku uyuyamazdım heralde
nalancim bijocum laydcim ve radycim hepinize hayirli dogumlar saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah:Saruboceq:
yasemincim kizina allah sifalar versin tez zamanda iyilesir insallah
bende oğluşum döndü 32.haftada:)))kilolu biraz geçtiğimiz perşembe 2850 idi....sezeryan olacak dedi büyük ihtimalle...seninde denmezse cnm büyük ihtimal sezeryan olur(((((((((8
uyuyamadım ulen
12 saat sonra doğuma giricim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?