2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yasemin in kızı küvezde kalmış,üzüldüm.Ama en kısa sürede eve döner,inanıyorum ki..Solunum sıkıntısı mı varmış?

Nalan piştt ne arıyon buralarda?Tabi uyku tutmaz seni

Yasemin'in kızının diyabetten dolayı ciğerleri tam gelişmemiş ama doktoru büyük bir sorun yok demiş sanırım.
Vallahi ben bile kendi kendime heyecan yaptım yarın doğuma girecekleri düşünemiyorum, ama tabi çok güzel bir duygy olsa gerek:))
Dilemma senin doğum tarihi belli oldu mu? sezeryanmı olacak?

bu da yeni adetleri sıpaların, saatlerce oynamıolar delimidirler nedirler (
3600 mü :)) ihihihiihhi :) senin velet şişko olcek desene, maşallah

walla o nasil bi dr.du bilmiorum..eşimle bakakaldik birbirimize.
yanliş ölçtüğüne kalibimi basarim walla yaa imkansiz o kadar kilo almiş olamaz 2 haftada.
çarşamba günü öğrenicez bakalim asil kontrol o zaman.Aman doğduktan sonra şişko olsun nolur 3,5 geçmesin die dua ediorum hep

dün gece rüyamda (hayrolsun inşallah) doğum yapiodum.kucağima aldim bebeğimi sewdim sewdim..çok güzel bi histi,acaip heyecanliydi.

sat ı mı sordun beklenen doğum tarihini mi. benim beklenen doğum tarihi 22 kasım.[/QUOTE]

aaa benim de sezeryan olacağı için 23 olacak erken germezse oğluşum:)ağrın varı hani adet ağrısı gibi kasılma miğde bulantısı bende varda???
doğum ne şekilde olacak belli sende de???

ağrı var mı cnm sende?mşğde bulantısı adet ağrısı gibi acaba erken mi başladı bende varda??
bu arada doğum nasıl olacak sende belli mi?

adet olcakmışım gibi belim ağrıyo bazen. mide bulantım yok zaten ilk aylarda da olmamıştı, alakalı mı bilmiyorum ama. doktorumla en son konustugumuzda epidural normaldi ama o doktorum samsunda dogum orda olacagı ıcın . burda kontrole gıttım bu hafta bebeğimin ayakları asagı tarafta kafası yukarı tarafta terstı yanı. 2 kasımda tekrar samsunda kendı dr uma gıdıcem durum nasıl bılmıyorum ama bence hala dogum pozisyonunda degıl suan. belırsız yanı anlayacagın. sen de durumlar nasıl?

anam bu saatte bune kalabalık :CüvCüv:
kocem maça gitti bende bi bakim didim
lady-nalan-bijo-rady allah yardımcınız olsun sağ sağlim yavrularınıza kavuşun inşallah :Saruboceq:
ben deolsam uyku uyuyamazdım heralde

30 ekim cumartesi ve sezeryan
dün gece rüyamda (hayrolsun inşallah) doğum yapiodum.kucağima aldim bebeğimi sewdim sewdim..çok güzel bi histi,acaip heyecanliydi.

Ne güzel,ben hiç görmüyorum nedense ..benim yerime başkaları görüyor,rüyalarında doğurduğumu görüp telefonda soruyorlar;acaba doğurdum mu diyekaydirigubbakcemile3

nalancim bijocum laydcim ve radycim hepinize hayirli dogumlar saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah:Saruboceq:
yasemincim kizina allah sifalar versin tez zamanda iyilesir insallah

30 ekim cumartesi ve sezeryan

Ne güzel,ben hiç görmüyorum nedense ..benim yerime başkaları görüyor,rüyalarında doğurduğumu görüp telefonda soruyorlar;acaba doğurdum mu diyekaydirigubbakcemile3

bende ilk defa gördüm..yaşli bi adamdi doktorum.bi de hemşire wardi..hemen kucağima werdiler.üşüo nolur giydirin dedim hatta öyle net hatirliorum ki :)))

merhaba kızlar!
yasemin çok geçmiş olsun. ama çok da üzme kendini. bebişinin sana ihtiyacı var sonuçta. inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın yavrunu.

yarın doğum yapacak arkadaşlara da Allah kolaylık versin. güzel haberlerinizi bekliyoruz.

bebişini görenlere de kocaman maşallah

dün akşam yazılanları okuduktan sonra bir hışımla kalktım 11'den sonra ağda yaptım. o kadar doğum günü belirlenmiş. benim bebişim de gelir melir, hazırlıklı olayım dedim. bugün de sabahtan beri temizlik vardı evde. ama nihayetinde hem ben hem de ev tertemiziz.

bende oğluşum döndü 32.haftada:)))kilolu biraz geçtiğimiz perşembe 2850 idi....sezeryan olacak dedi büyük ihtimalle...seninde denmezse cnm büyük ihtimal sezeryan olur(((((((((8

Nalan piştt ne arıyon buralarda?Tabi uyku tutmaz seni

Nalan sağlıklıca git doğur gel, ayrıca yatıp uyumaya çalış, yrn uzun bigün olcak

lady-nalan-bijo-rady allah yardımcınız olsun sağ sağlim yavrularınıza kavuşun inşallah :Saruboceq:
ben deolsam uyku uyuyamazdım heralde

nalancim bijocum laydcim ve radycim hepinize hayirli dogumlar saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah:Saruboceq:
yasemincim kizina allah sifalar versin tez zamanda iyilesir insallah

opuyorumnanaktan Çok teşekkür ederim kızlar, hadi son defa yazim bari...

Ben kaçar kızlar, hepinize ii geceler tatlı sohbetler, meyvemi yiyom sonra yatıcam, malum yarın saat 1 e kadar aç kalıcam onun için bu akşam bolca tıkınim dedim....opuyorumnanaktan:lepi:

uyuyamadım ulen

12 saat sonra doğuma giricim sempatiksalakcinni

bende oğluşum döndü 32.haftada:)))kilolu biraz geçtiğimiz perşembe 2850 idi....sezeryan olacak dedi büyük ihtimalle...seninde denmezse cnm büyük ihtimal sezeryan olur(((((((((8

valla canım doktoruma çok güveniyorum bu konuda normal taraftarı bi doktor, o ne derse o olur. o nedenle 2 kasımı beklıyorum ne dıyecek cok merak edıyorum. hayırlısı olsun elimizde olmayan durumlar. bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi teferruat

uyuyamadım ulen

12 saat sonra doğuma giricim sempatiksalakcinni

haklısın valla ben olsam ben de zor uyurdum . neyse ki sabah erken saatte değilmiş doğumun. dinlenmeye çalış yinede , yatakta dönüp durmaktansa uykunun gelmesini bekle bence ayaklarını uzatıp.

herkese iyi geceler arkadaslar yarin yeni bebislerimizle güne merhaba diycez insallahboshayallersmile

Nalan, lady doğumlarınız geç satteymiş ya,o saate kadar aç mı kalcaksınız yani Neyse hayırlısı olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…