2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin cnm inş sorunsuz geçer...bende sabırsızlanmaya başladım gelmesi için oğluşumun

iyi geceler kızlar. hayırlı doğumlar nalan ve lady. güzel haberlerle dönün bize:) dualarımız yarın dogum yapcak arkadaslarımızla . Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Nalancım sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Tüm doğuma girecek arkadaşlar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Son düzenleme:

aslında kafama benimde takıldı ben 7 ayda nasıl doğum olacak diye sordum..bana ilk gelişimden beri kısa boylu ve zayıf birisiyim yani minyon tipliyim sezeryan olarak düşündüm dedi riske atmak istemem dedi dr hani kilolu olunca da sezeryan olur demişti...hala kilolu bebişim...şimdi aklıma takıldı sezeryancı bir doktor olmasın benim doktorbilmiyorumkismile

haklısın valla ben olsam ben de zor uyurdum . neyse ki sabah erken saatte değilmiş doğumun. dinlenmeye çalış yinede , yatakta dönüp durmaktansa uykunun gelmesini bekle bence ayaklarını uzatıp.

öğlen 1 de olumunekankayizsmile
kalkayım bırazdan hiç olmazsa uzanayım uyurum belkş
Nalan, lady doğumlarınız geç satteymiş ya,o saate kadar aç mı kalcaksınız yani Neyse hayırlısı olsun canlarım
saat 7 de kahvaltı edebilir mişim kalkabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar. hayırlı doğumlar nalan ve lady. güzel haberlerle dönün bize:) dualarımız yarın dogum yapcak arkadaslarımızla . Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

inşallah canım olumunekankayizsmile

kızlar ben çıkıyorum bir daha giremeyebilirim..

hakkınızı helal edin oldu mu..

hepinizi seviyorum.

Helal olsun arkadaşlar, Bijo, Nalan, Lady34 ve Radv hepinize ağrısız acısız bir doğum diyorum. Bebeklerinizi bizim için de koklayın.

zabanın köründe geldim gene sempatiksalakcinni

uyuyamadım ulen

Maşallah bebişlerine canım darısı başımıza inşallah...
kızlar ben çıkıyorum bir daha giremeyebilirim..

hakkınızı helal edin oldu mu..

hepinizi seviyorum.
Helel olsun tatlım ne hakkımız var ki....Rabbim kolayca kurtarsın inşallah...
Allah sağlıkla kurtarsın canım...Müjdeli haberler bekliyoruz bugün hepinizden inşallah...
Üfff ateşim var benim yaa:bbo:
Aman Dilemma ölç ateşini ve eğer gerçekten varsa acilen doktora başvur çok tehlikeli ateş çünkü...
En kısa zamanda sağlıkla masal prensesini kucağına alıp beşiğine yatıracaksın canım dualarımız seninle ve bebeğinle...

Benide telaş alıyor yaaa...geçen gece kalktım kızımın valizini kontrol ettim yine telaşla...ne zormuş belirsizlik içinde beklemek...

arkadaşlar benim grip devam ediyor ve ilaçsız geçeceğe hiç benzemiyor...meyve suları sıkıyor annem ballı sütler falan yapıyor ama bu gece öksürükte başladı malesef bebek çıkacak sanki öksürürken...Aman dikkat edin kendinize son zamanlarda grip olmak feci bişeymiş

ooy ben bütün gece uyurken siz sohbet mi ettiniz pes size ...
gece sancılarım yıne dvm ettı ama hiç artmadı, artmaya niyetli görünmüyo, bacak testine inanmayın :))
günaydın herkeseee

günaydin kizlar ay ben heyecan yapmaya basladim arkadaslarimizi düsününce allahim hayirlisiyla kurtarsin insallah

Aso, senin de belli olmuş, ne kadar yakın... hayırlısı olsun :)
sağol canımm aminnnn:)
tmm ya ben ıkna oldum kesın doguruom bu gece.. hepınız atabılıosunu ben nıye atamıorum :S yerde denedınız dımı hepınız koltukta fln olmaz sert zemın lazım :)))
Ben de atamadım hem de cumartesi kontrole gittiğimde bebeğin kanala girmediğini söyledi doktor saçma bir deney yanikaydirigubbakcemile3
canımmmm sen gönlünü ferah tut her şey çok güzel olcak masalımız sağlıkla gelcek yanımıa sen hiç merak etme canım benim

Günaydın kızlar,
Bugün doğum yapcak herkese hayırlı doğumlar:)
Bugün temizlikçi var yine. Ev temizlensin bakalım iyice

günaydın kızlarr.. bebek listemiz artacak bugünopuyorumnanaktan inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz:))

Benim de sancım oluyor çok fena hatta dün evde çığlık çığlığaydım şeyimden çıkcak gibiydi bıçak saplanır gibi oldu kaç kere.Ama bebek kanala bile girmemiş şimdiden böyleye girdiğinde ne olcak merak ediyorum neyse cumartesi görcez bakalım kontrolde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…