valla canım doktoruma çok güveniyorum bu konuda normal taraftarı bi doktor, o ne derse o olur. o nedenle 2 kasımı beklıyorum ne dıyecek cok merak edıyorum. hayırlısı olsun elimizde olmayan durumlar. bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi teferruat
valla canım doktoruma çok güveniyorum bu konuda normal taraftarı bi doktor, o ne derse o olur. o nedenle 2 kasımı beklıyorum ne dıyecek cok merak edıyorum. hayırlısı olsun elimizde olmayan durumlar. bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi teferruat
haklısın valla ben olsam ben de zor uyurdum . neyse ki sabah erken saatte değilmiş doğumun. dinlenmeye çalış yinede , yatakta dönüp durmaktansa uykunun gelmesini bekle bence ayaklarını uzatıp.
saat 7 de kahvaltı edebilir mişim kalkabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3Nalan, lady doğumlarınız geç satteymiş ya,o saate kadar aç mı kalcaksınız yaniNeyse hayırlısı olsun canlarım
iyi geceler kızlar. hayırlı doğumlar nalan ve lady. güzel haberlerle dönün bize:) dualarımız yarın dogum yapcak arkadaslarımızla . Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum bir daha giremeyebilirim..
hakkınızı helal edin oldu mu..
hepinizi seviyorum.
kızlar hakkınızı helal edin
yarın doğuma giriyorum öğlen 1 de
hepinizi seviyorum
son zamanlarda pek sık giremedim ama aklım hep sizinleydi
hepiniz sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Allah ım hepimize güzel günler göstersin :Saruboceq:
Maşallah bebişlerine canım darısı başımıza inşallah...herkese mrb kızlar
3 aydan sonra ancak girebildim.hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.bu arada beni tanıyanlar bilir:)ama sonradan gelmiş arkadaşlar olabilir.kendimi genede tanıtayım. bende burdaki arkadaşlar gibi kasım ayında doğması beklenen ikiz annesi adayıydım.çok şükür uzun bir mücadelenin ardından tüp bebek ile hayallerime 7 eylük 32+2 de bebeklerime kavuştum.çok erken bir doğum oldu.rutin doktor konturolüme gittiğimde 4 cm açılmam olmuştu ama en ufak bir ağrım bile yoktu.apar topar sezaryene aldılar.bebeklerimin sağlık durumları gayet iyiydi.kuvaze girmeden 2 gün sonra taburcu olduk.(mşlh deyin teyzeleri)inannın bu kadarmı kolay sezeyan.hiç bişey hissetmedim.sakın korkmayın sizde.neyse bebeklerimden biri 1756 diğeri 2146 gr doğdular.50 gün oldu bile:)size tavsiyem bolbol dinlenin naslsa sonra gaz sancısı falan sizi ve bebeklerinizi uyutmıcak:)ama dünyanın en güzel duygusu anne olmak .şuan 4 kg oldk bile...allah hepinizin yardımcısı olsun.inş sağlıkla sıhatle sizde miniklerinizi kucağınıza alın...
Helel olsun tatlım ne hakkımız var ki....Rabbim kolayca kurtarsın inşallah...kızlar ben çıkıyorum bir daha giremeyebilirim..
hakkınızı helal edin oldu mu..
hepinizi seviyorum.
Allah sağlıkla kurtarsın canım...Müjdeli haberler bekliyoruz bugün hepinizden inşallah...kızlar hakkınızı helal edin
yarın doğuma giriyorum öğlen 1 de
hepinizi seviyorum
son zamanlarda pek sık giremedim ama aklım hep sizinleydi
hepiniz sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Allah ım hepimize güzel günler göstersin :Saruboceq:
Aman Dilemma ölç ateşini ve eğer gerçekten varsa acilen doktora başvur çok tehlikeli ateş çünkü...Üfff ateşim var benim yaa:bbo:
En kısa zamanda sağlıkla masal prensesini kucağına alıp beşiğine yatıracaksın canım dualarımız seninle ve bebeğinle...diyabetten dolayı olmus ciğerl dış ortama ayak uyduramadı iyileşiyor ama zamana ihtiyacı var... biraz önce yine hastanedeydim süt sağıp götürüyorum Her dakikam onu düşünerek geciyor.. dua edin kızıma lütfen
dün akşam yazılanları okuduktan sonra bir hışımla kalktım 11'den sonra ağda yaptım. o kadar doğum günü belirlenmiş. benim bebişim de gelir melir, hazırlıklı olayım dedim. bugün de sabahtan beri temizlik vardı evde. ama nihayetinde hem ben hem de ev tertemiziz.
sağol canımm aminnnn:)Aso, senin de belli olmuş, ne kadar yakın... hayırlısı olsun :)
Ben de atamadım hem de cumartesi kontrole gittiğimde bebeğin kanala girmediğini söyledi doktortmm ya ben ıkna oldum kesın doguruom bu gece.. hepınız atabılıosunu ben nıye atamıorum :S yerde denedınız dımı hepınız koltukta fln olmaz sert zemın lazım :)))
canımmmm sen gönlünü ferah tut her şey çok güzel olcak masalımız sağlıkla gelcek yanımıa sen hiç merak etme canım benimmerhaba arkadaslar ben bugün taburcu oldum ama masalım hala kuvezde inşallah en yakın zamanda kucağıma alıcam.. Allah kimseye yasatmasın kucağın bos eve dönmek cok kötü.. doktorumuz endişelenmeyin diyor ama fena etkilendim kızlar.. burada herkes iyi mi Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?