2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende uvalete diye kalktım baktım geberiyorum sancıdan tipik adet sancıısydı inan yani orkid koymayı bile düşündüm hala var hafifi hafif bakalım neymiş öğrenicem birazdan

canım bende uvalete diye kalktım baktım geberiyorum sancıdan tipik adet sancıısydı inan yani orkid koymayı bile düşündüm hala var hafifi hafif bakalım neymiş öğrenicem birazdan

canım yalancı sancılar ben ne zamandır çekiyorum 3 gün sonrA 40 hafta olacağım daha bişey yok.beklemek sıkıcı.bakalım ne aman doğcak

benim hep var sancım :S bı azalıo bı artıyo, ama bu sancı mıdır kasılma mıdır her neyse valla cok bıktırıcı gece 10 defa uyanıorum sancı gırdıkce

dogum gununmuydu mıracle bugun, kutlu mutlu olsun :))

canım tesekkür ederim ..inş.ii haberlerle gelirim ben çatı muayenesi olmaya gidiom hadi görüşürüz gelince...

miracle daha erken kesın bı sonuc ıcın, eger doktor yok yapamazsın derse bıle bı sonrakı haftayı bekle uzulmek ıcın olur mu, hadı gazan mubarek olsun :)

ben de utu yapıyorum, erteleye erteleye bugune kdr erteledım aksam kaynanam gelmeden bıtırmem lazım ah ahhhhhhh :))

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3
bende şimdi kan vermekten geliyorum oğluşum 2,5 kg olmuş herşey normal görünüyo bakalım şimdilik
prop mna zaman doğum cnm
az kaldı seninde artık zannedersem

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3
bende şimdi kan vermekten geliyorum oğluşum 2,5 kg olmuş herşey normal görünüyo bakalım şimdilik
prop mna zaman doğum cnm
az kaldı seninde artık zannedersem

allah bilir sancılarım başlamıştı ama sıklaşmamıştı henüz, yrn ya da carsamba tekrar nst yapılcak (

Zeynep 15 dakka önce doğumhaneye girmiş kızlar ama henüz doğum alınmamış.Herhalde birazdan alırlar:) dualarımız zeyneple:)

günaydın kıslar!
bugün bebişler geliyor inşallah.
doğum yapacak arkadaşlara sağlıkla bebişlerini kucakların alsınlar inşallah!
çok heyecanlı bir gün olacak.
benimde bugün dr. kontrolüm var. bakalım oğluş ne yapıyor.

bijoux nalan rady lady kızlar dualarımız seninle
bebişler dünyaya sağlıkla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…