2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gece tuvalete girdikten sonra yumurtalıklarım ağrıdı. yine üşüttüm anlamdan galiba.
evde tüm halılar kalktı yıkanacak diye.
abim yıkayacak hala gelip almadı. ev 1 haftadır çıplak.
ne kadar terlik ve çorap giysemde taş olan yerler üşütüyor sanırım.
dün akşam ütü yaptım. bebek kıyafetlerini ütüledim ama bitmedi tabi.
azar azar ütülersem ancak biter. mafoldumben

bu arada günaydınlarrropuyorumnanaktan
benim sancılarda kendini göstermeye başladıbilmiyorumkismile

miracle doğum günün kutlu olsun canım!
bebişinle nice mutlu, sağlıklı senelere!

herkes doğuruyooor :)
daha kasım gelmeden..
ben ne zaman doğurucam acaba? :uhm:

hadi barays sen doğur ilk olarak normal o zaman
ama bafo var di mi önce.. bafo ne yaptı acaba?

hadi barays sen doğur ilk olarak normal o zaman
ama bafo var di mi önce.. bafo ne yaptı acaba?

bafo dün buralardaydı gelmezse face de bi bakarız durum nedir diye
normal isteğim halen devam ediyor dr um da onaylıyor bakalım kısmet

ayy ne ggüzelll... Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı sıhatlii kuzucuklarr gelsin annelerinin kucaklarına inşallah. bizimkilerde gelsin artık ama yaaa... çokk sabırsızlanıyo annesi kuzusuna kavuşmak için...

günaydınlar
bugün ne bereketliymiş, bebişler geliyor maaşallah.. Allah kolay doğumlar nasip etsin..
dün gece sancılar kasılmalar beni de yokladı durdu.. kızımla babası 15 dakika hiç durmadan aşk yaşadılar resmen kıskandım :kedi:sempatiksalakcinni
ben de bacak bacak üstüne atabiliyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydın herkeseezemuszemus
bugün 4 bebişimiş geliyor dimi alkisalkisalkis ne güzeeel,inşallah hepsi rahat bi doğum geçirirler,inşallah bebekler sağlıklı doğarlar. Darısı bizlerin başına
sabah sabah yine adet sancısı gibi bi ağrı saplandı kasıklarıma yine,5 dk sonra geçti.Daha çok erken sancılara ama ya,39a kadar beklemesi lazım

kızlar benim gibi olan varmı aranızda eskiden yataktan kalkarken ayaklarım uyuşurdu dönemezdim yatakta , ama şimdi hepsi geçti çok rahat dönüyoprum ayaklarım uyuşmuyor acımıyorr benim gibi böle rahatlaması olan varmıı kızım gelmicek sanki ,orda mı kalmak istiyodur nedirkaydirigubbakcemile3 kendimden şüpheleniyorumm

ne rahatlaması,nerdeee:2: dönerken karnıma acılar saplanıyo,hep sola yatmaktan bacaklarım ağrıyo daha neler neler,sen şanslıymışsın,herkesin olmaz böyle rahatlaması
aman maşallah diyelimde

-Anne ben ölmek istiyorum.

-Aaa neden ölmek istiyorsun oğlum?

-Çünkü Atatürk’ü görmek istiyorum.

-Ama ölürsen ayrılırız, bizi özlemeyecek misin?

-O zaman hep birlikte ölelim. Hepimiz Atatürk’ün yanına gideriz.

ay demir de böyle bıcır bıcır konuşursa ben onu ısırırım ama ya :))

Geçenlerde burda kim demişti hatırlamıyorum ama neyse.Biri doktora gitmişti de doktoru bebeğin gazlı demişti hani:) ben onu doktora sordum mümkün diil görülmesi dedi ve güldük :))))) mekonyum görünür ama gaz görünmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…