ya ben de heyecanlanıyorum sonra kocamla paylaşıorum bu heyecanı fısss diye sönüp gidiyo bütün heyecanım, içine ediyo resmen, dunyanın en rahat erkegıyle evlıyım :S
maşallah nazar değmesin de insan psikolojik olarak doğumun yakın olmadığını hissediyor üzülüyor.
canım ne ilgisi varki onunla,öyle düşünme.Bence bu çok rahat bir hamilelik ve doğum yaşıcan demek.OOhh bende öyle rahat olsam keşke,her gece inşallah bi yerlerim ağrımaz diyerek yatağa giriyorum,birde şimdi kasık ağrılarım başladı,bence kıymartini bil bu rahat günlerinin canım,hiçte üzülme
prop şekerlerin çok güzel, afiyet olsun şimdiden!
canım dönmemişti ama dr um gayet sakindi
sanırım her an dönebilir diye düşünüyor
belım sırtım cok agrıo yadogurduktan snr masaja gıtcem güzel bi masaj yaptırcam kendıme valla sefam olsun..
o dııl de Harry Potter 19unda gelıo, Demır daha 1-2 haftalık olcak, nası gıtcem ya :)) memişlerim süt dolar sınemada :))
miraclecim dogum günün kutlu olsun canim
aaa 19 unda mı gelıyomuş. ben izleyebılırım sanırım :)) dogmamıs olur bebeğim . belki orda doguruverırımalkisalkisalkis
ben geldim kızlar doktordan..benim sıpanın doğmaya pek niyeti yok bu aralar doğum kanalına girmemiş henüz çatı muayenesi için de şu an için pek parlak değil normal doğum için dedi ama sezeryan demek için de henüz erken dedi taa 8 kasıma randevu verdi o gün yine çatıya bakacak eğer yine hiç açılma görmezse oturup o zaman konuşuurz dedi yani sezeryan olsada 39.haftaya kadar beklemiş olcaz bayramdan önceki hafta oluyo tabi bu arada en ufacık şikayein olursa geliosun dedi..suyumuz tansiyonumuz normal çıktı kilosuda 3.150 olmuş beklemekte bi skaınca yok beklicez dedi bakalım beklicez işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?