2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben de heyecanlanıyorum sonra kocamla paylaşıorum bu heyecanı fısss diye sönüp gidiyo bütün heyecanım, içine ediyo resmen, dunyanın en rahat erkegıyle evlıyım :S

benim eşimde heyecanlı ama fazla belli etmiyor
c.tesi tansiyon çıkınca çok heyecan yaptıı

maşallah nazar değmesin de insan psikolojik olarak doğumun yakın olmadığını hissediyor üzülüyor.

canım ne ilgisi varki onunla,öyle düşünme.Bence bu çok rahat bir hamilelik ve doğum yaşıcan demek.OOhh bende öyle rahat olsam keşke,her gece inşallah bi yerlerim ağrımaz diyerek yatağa giriyorum,birde şimdi kasık ağrılarım başladı,bence kıymartini bil bu rahat günlerinin canım,hiçte üzülme

sağol canım hayırlısıyla doğururuz da tüm bu ağrılar, endişeler kalkar ortadan inşallah...

Son düzenleme:
kızlar Harvey Karpı duymuşsunuzdur,bebek ve çocuk davranışlarıyla ilgilenen bir doktor.Onun videolarını izlemenizi tavsiye ederim şimdiden,ben dün baktımda kolikli,sürekli ağlayan bebekleri sakinleştirme yöntemlerini gösteriyo.İnşallah denememize gerek kalmaz ama hazırlıklı olmak geek yinede,hatta 0-8 ay arası bebekleri ve davranışlarını,sorun çözümlerininanlattığı kitabiıda var ama malesef henüz Türkiyede bulunmuyor

günaydınnn
bugun bebişler gelicek ne güzzelll .
bzde kontrole gidicez çok heyecanlıyımmm. kontrole giderken bukadar heyecanlıysam doğumda naparım düşünemiyorummmmm . 17,30 da çook geç yaaa nası geçer bukadar saat poffff

bugün topiğimiz şenleniyor, bebişlerimiz geliyor allah dört arkadaşımıza da hayırlısını versin, tez zamanda kurtulurlar, kasım anneleri diye kayıt olduk ama bakıorum da herkes ekim annesi oluyor:))) bu gidişle kasım annesi çok az olacak.

Yasemincevre canım, çok fazla canını sıkma çünkü bu durum senin sütünü de etkiler, eminim ki bebeğimizin çok ta kötü bir durumu yoktur. Doktor sana ne diorsa sen ona inan, sakın çevrene aldırış etme ya da internete girip saçma bilgiler okuma. Bizde gebelik şekeri çıktığı için bu durum kaçınılmazdı biliyorsun ki, eminim ki en kısa zamanda bebişin kollarında olacaktır.

Dün kızlar şekerimi ölçütm tokluk ölçümü yaptım 225 çıktı ve ben başladım zırlamaya. Kendime hakim olamıyorum nasıl ağlıyorum, hemen ablamı arayıp doktora söylemesini istedimk çünkü o durumdaşken doktorla konuşmam imkansızdı. Allha şükür doktor doğum yaklaştığı için şekerin yüksek çıkmasının çok doğal olduğunu söylemiş, Stres yapıyorsa çıkar. Artık onun yedikleriyle alakalı bir durum değil demiş ve keyfim yerine geldi. Çok korkuyorum kızlar, bebeğime bir şey olacak diye bu şeker illetinden

belım sırtım cok agrıo ya dogurduktan snr masaja gıtcem güzel bi masaj yaptırcam kendıme valla sefam olsun..

o dııl de Harry Potter 19unda gelıo, Demır daha 1-2 haftalık olcak, nası gıtcem ya :)) memişlerim süt dolar sınemada :))

aaa 19 unda mı gelıyomuş. ben izleyebılırım sanırım :)) dogmamıs olur bebeğim . belki orda doguruverırımalkisalkisalkis

ben geldim kızlar doktordan..benim sıpanın doğmaya pek niyeti yok bu aralar doğum kanalına girmemiş henüz çatı muayenesi için de şu an için pek parlak değil normal doğum için dedi ama sezeryan demek için de henüz erken dedi taa 8 kasıma randevu verdi o gün yine çatıya bakacak eğer yine hiç açılma görmezse oturup o zaman konuşuurz dedi yani sezeryan olsada 39.haftaya kadar beklemiş olcaz bayramdan önceki hafta oluyo tabi bu arada en ufacık şikayein olursa geliosun dedi..suyumuz tansiyonumuz normal çıktı kilosuda 3.150 olmuş beklemekte bi skaınca yok beklicez dedi bakalım beklicez işte ...

aaa 19 unda mı gelıyomuş. ben izleyebılırım sanırım :)) dogmamıs olur bebeğim . belki orda doguruverırımalkisalkisalkis

ben bu hafta sonu sınemada dogurcaktım valla :S pek parlak bı fıkır degılmıs son haftalarda sınemaya gıtmek sana da tavsıye etmem :)) ben her koşulda doğurmuş oluyorum, bayram tatılı de bıtınce ılk pazartesı tenhayken gıderım heralde 22sınde ya da 29 unda :))

dedıgım gıbı sımdı uzulmek ıcın cok erken, uzulceksen 8 kasımdakı muayenede uzulursun :)) maşallah oğluna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…