2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dedıgım gıbı sımdı uzulmek ıcın cok erken, uzulceksen 8 kasımdakı muayenede uzulursun :)) maşallah oğluna..

öyle canım doktorumun tavrıda rahatlattı senin gibi dedi o da şimdi erken dedi beklememize engel bi durumda yok çok şükür bakalım inş.kafası doğumkanalına girince kemiklerde de açılma olur biraz beklicez artık sıpanın keyfini:)

selam kizlar nasilsiniz??

doguma giden arkadaslardan haber varmi?

ben bugunde dogurmadimm boshayallersmile

canım benim,doktorununda söylediği gibi artık stres yapma,relax ol lütfen.Bak az kaldı doğuma sende bebeğinde çok sağlıklı olacaksın eminim,sende buna inan.Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bişey olmz artık bebeğe,o kendini kurtardı sayılır artık annesi:teselli:
Sen diyetine devam et,ve stresten uzark dur,bolbol dua et

masaallah cnm ogluna

ben de karaip korsanlarına nasıl gidecem diye düşünüyorum :) eşime dedim sen alışveriş merkezinde bebekle dolanırsın ben filmi izlerim sempatiksalakcinni

19u bayramın son günü oluyor galiba belki ben gidebilirim sinemada doğurmazsam iyi

Karayip Korsanları mı :S Nasıl yani ?

bnm de şekerim yüksek çıkınca ben de hüngür hüngür ağlıyordum dakka başı ölçüyordum bi de ne yesem ölçüyodum ilk zamanlar
sonra doktor çok kastığımı söyledi o yüzden yüksek çıkıyormuş bir kaç gün arayla ölç dedi bigün tokluk ölç bi gün alçlık falan dedi bbebekde de ultrasonda hiçbir sorun görünmedi hatta şeker dietine başladıktan sonra tombuş oğlum haftasına göre gitmeye başladı. 34. haftamızda 2100gr dık. suyu falan norma dedi öyle deyincceiçim rahatladı sanırım sonra ölçtüğümde şekerim normal çıktı hem de kesin yüksek çıkar dediğim zamanlarda :)
şekeri ne pirinç ne patates ne tatlılar en çok stress yükseltiyor bunu anladım.sen sıkıntı yaparsan bebişin de etkilenir o yüzden relax olmak gerekiyor. Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşaAlah hepimize tabii :) )

ben de düşününce o kadar uzun oturcak durumda olamam heralde. senin gitme ihtimalin daha yüksek benden:)

:S peki...
zaten sadece johny depp oynuo dıger butun kadro gıtmıs..bı tadı kalmıştır umarım, o zaman ben de sana sımdıden ıyı seyırler dıyım :):roflol:

3.filmi de bir sene önceden beklemeye başlamıştım ben zate sempatiksalakcinni
Allahtan eşim de jhonny deppin hayranı maksat onun oyunculuğunu izlemek. ben çarlinin çikolata fabrikasını bile 50 kere izlemişimdir
ayyh bak heyecan yaptım yine zemuszemus

Hakkında hayırlısı olsun canım..SEzeryan veya normal...Maşallah kilosu da iyi
selam kizlar nasilsiniz??

doguma giden arkadaslardan haber varmi?

ben bugunde dogurmadimm boshayallersmile

Ne güzel işte,dayan daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…