dedıgım gıbı sımdı uzulmek ıcın cok erken, uzulceksen 8 kasımdakı muayenede uzulursun :)) maşallah oğluna..
Dün kızlar şekerimi ölçütm tokluk ölçümü yaptım 225 çıktı ve ben başladım zırlamaya. Kendime hakim olamıyorum nasıl ağlıyorum, hemen ablamı arayıp doktora söylemesini istedimk çünkü o durumdaşken doktorla konuşmam imkansızdı. Allha şükür doktor doğum yaklaştığı için şekerin yüksek çıkmasının çok doğal olduğunu söylemiş, Stres yapıyorsa çıkar. Artık onun yedikleriyle alakalı bir durum değil demiş ve keyfim yerine geldi. Çok korkuyorum kızlar, bebeğime bir şey olacak diye bu şeker illetinden
ben geldim kızlar doktordan..benim sıpanın doğmaya pek niyeti yok bu aralar doğum kanalına girmemiş henüz çatı muayenesi için de şu an için pek parlak değil normal doğum için dedi ama sezeryan demek için de henüz erken dedi taa 8 kasıma randevu verdi o gün yine çatıya bakacak eğer yine hiç açılma görmezse oturup o zaman konuşuurz dedi yani sezeryan olsada 39.haftaya kadar beklemiş olcaz bayramdan önceki hafta oluyo tabi bu arada en ufacık şikayein olursa geliosun dedi..suyumuz tansiyonumuz normal çıktı kilosuda 3.150 olmuş beklemekte bi skaınca yok beklicez dedi bakalım beklicez işte ...
belım sırtım cok agrıo yadogurduktan snr masaja gıtcem güzel bi masaj yaptırcam kendıme valla sefam olsun..
o dııl de Harry Potter 19unda gelıo, Demır daha 1-2 haftalık olcak, nası gıtcem ya :)) memişlerim süt dolar sınemada :))
miracle doğum günün kutlu olsun canım!
bebişinle nice mutlu, sağlıklı senelere!
masaallah cnm ogluna
ben de karaip korsanlarına nasıl gidecem diye düşünüyorum :) eşime dedim sen alışveriş merkezinde bebekle dolanırsın ben filmi izlerim sempatiksalakcinni
19u bayramın son günü oluyor galiba belki ben gidebilirim sinemada doğurmazsam iyi
Dün kızlar şekerimi ölçütm tokluk ölçümü yaptım 225 çıktı ve ben başladım zırlamaya. Kendime hakim olamıyorum nasıl ağlıyorum, hemen ablamı arayıp doktora söylemesini istedimk çünkü o durumdaşken doktorla konuşmam imkansızdı. Allha şükür doktor doğum yaklaştığı için şekerin yüksek çıkmasının çok doğal olduğunu söylemiş, Stres yapıyorsa çıkar. Artık onun yedikleriyle alakalı bir durum değil demiş ve keyfim yerine geldi. Çok korkuyorum kızlar, bebeğime bir şey olacak diye bu şeker illetinden
Karayip Korsanları mı :S Nasıl yani ?
ben bu hafta sonu sınemada dogurcaktım valla :S pek parlak bı fıkır degılmıs son haftalarda sınemaya gıtmek sana da tavsıye etmem :)) ben her koşulda doğurmuş oluyorum, bayram tatılı de bıtınce ılk pazartesı tenhayken gıderım heralde 22sınde ya da 29 unda :))
Karayip Korsanları 4. kez denize açılıyor haberi Kültür haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri --- Bu noktada haber var
mayısta gelecek ama ben şmdiden heyecan yapıyorum sanırım :)
:S peki...
zaten sadece johny depp oynuo dıger butun kadro gıtmıs..bı tadı kalmıştır umarım, o zaman ben de sana sımdıden ıyı seyırler dıyım :):roflol:
bafo dogurdu mu acaba cıdden.. mrk ettım
Hakkında hayırlısı olsun canım..SEzeryan veya normal...Maşallah kilosu da iyiben geldim kızlar doktordan..benim sıpanın doğmaya pek niyeti yok bu aralar doğum kanalına girmemiş henüz çatı muayenesi için de şu an için pek parlak değil normal doğum için dedi ama sezeryan demek için de henüz erken dedi taa 8 kasıma randevu verdi o gün yine çatıya bakacak eğer yine hiç açılma görmezse oturup o zaman konuşuurz dedi yani sezeryan olsada 39.haftaya kadar beklemiş olcaz bayramdan önceki hafta oluyo tabi bu arada en ufacık şikayein olursa geliosun dedi..suyumuz tansiyonumuz normal çıktı kilosuda 3.150 olmuş beklemekte bi skaınca yok beklicez dedi bakalım beklicez işte ...
selam kizlar nasilsiniz??
doguma giden arkadaslardan haber varmi?
ben bugunde dogurmadimm boshayallersmile
bafo dogurdu mu acaba cıdden.. mrk ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?