2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeynep'in doğumu olmuştur artık...
Nalan ve lady de 1 de gireceklerdi sanırım doğuma...Son hazırlıkları yapılıyordur,ay çok heyecanlıeyvahedigeldismile

Rady yi bilmiyorum belki o da doğurmuştur..Onunla aynı haftada doğum yapmış olucağız...
Yarın kontrole gidicez,son kez..İnşallah sabah sattlerinde olur doğumum

Hakkında hayırlısı olsun canım..SEzeryan veya normal...Maşallah kilosu da iyi

Ne güzel işte,dayan daha

guzelmiii akannehir

aman dilemma artik iyice SIKILDIMMMM gelsin artik yawww nie gelmioki sanki

valla sen ikiz gebelik tasiosun bu halinle bide bana dayan guzel dionn yuzbin kere masaallah sana cnm

guzelmiii akannehir

aman dilemma artik iyice SIKILDIMMMM gelsin artik yawww nie gelmioki sanki

valla sen ikiz gebelik tasiosun bu halinle bide bana dayan guzel dionn yuzbin kere masaallah sana cnm

Valla artık zor taşıyorum,vücut ağırlaştı şişliklerden..Yuvarlanıp doğuma giderim heraldesempatiksalakcinni
Sen normal istiyon sanırım o yüzden bekliyosunuz

Kızlar Bijoux Doğum Yaptı İkisi de sağlıklılar hoşgeldin Toprak Sefalar getirdin
Kilosu 3650gr.
Kasım Annelerinin Yeni Bebeği hayırlı uğurlu olsun..
Hemşom Gözünaydın..:hooray:

selam kizlar..
bende aranizdayim henüz doğuramayanlardan olarak sırnaşık şey

Kızlar Bijoux Doğum Yaptı İkisi de sağlıklılar hoşgeldin Toprak Sefalar getirdin
Kilosu 3650gr.

Süper yaa,çok sevindim..Kilosu da iyi aslında,4 kilo olsa zor olurdu kanımca...
Allah bağışlasın Zeynepçim

selam kızlar

allahım bizim kızlar doğurmuştur şimdi dimi ne kadar heycanlı sabah bi heycanla kalktım onlar doğurucak diye biranönce haber gelse

bende kocişimi şimdi hastaneye yolluycam kayıt işlemller filan yapılcakmış sabah karga pohunu yemeden bıyıklarımı aldım sir ağdayla eğer üşenmezsem bi duş alıp kaşlarımı aldırmaya gidicem kuaföre okadar şaşkınızki kocamda bende mercimek koyduk ocağa haşlansın yemeğini yapalım diye çok pişmiş şimdi yeniden koyduk

bu arada midem felaket ayaklarım balon ve gece ne sağıma ne soluma yatamıyorum kemiklerim ayrılcak gibi oluyo sadece sırtüstü yatabiliyorum sakıncalı biliyorum ama diğer türlüde eziyete dönüyo neyse 3 gün daha sıkıcaz dişimizi

merhaba arkadaslar,
bu gun herkesin dogurma gunu ne guzel, allah hayirli evlat etsin hepsini...
ben burkac gundur yokturm. merak eden oldu mu bilmiyorum ama daha dogurmadim.
oglumun beyninde gercekten de sorun cikti. gecirdigim bir enfeksiyon oglumun hassas, kucucuk beyninde kalici hasara yol acmis. saglikli bir cocuk olamayacakmis...
bircok ihtimal var hepsini anlattilar, ama hepsi ic karartici boyutta... gunlerdir allaha dua ediyoruz, edicez de.. benden gebeligi sonlandirmami istediler, kabul etmedik. canim oglum dogsa yasayacak kadar buyudu nasil kiyariml benn ona..
bunlari yazarken bile kendimi tutamiyorum, dua ediyoruz sadece dua,...
sizden de dua bekliyorum...

bence doğurmuştur çoktan hatta bebeği kollarında mışıl mışıl uyuyodur bileŞeniz Onları düşündükçe beni heyecan basıyo yaa
aaahhh nerdeeee tepik tepik halinde karnımda suan

bafo dogumami gitti?
aklinialirimsmile yok cnm hala evdeyım bısey yok

gece sancıları baslamıstı ama dogum sancısı mı dııl mı bılmıodu
gece mısıl mısıl uyudum ben bu ısten ısey anlamadım yaa.

Kilosu 3650gr.

yasasın...her ikisine de maşallah darısı basımıza ınsallah

Kilosu 3650gr.

hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza :teytey: :teytey: :teytey:

Canım ya,Allah sabır versin..Üzülmüşsündür tabi,kolay mı..Doğduktan sonra tedavisi olur,bu konuda bişey demediler mi

dusunmemlazım allah sabir versin şifa versin inşallah canım.
dualarim sizinle..

:Saruboceq:

cok uzuldum arkadaşım ama allahtan umıt kesılmez. benzer durum gecen sene arkadasıma oldu. suan bebegı rehabılıtasyonla yasıtlarını yakaladı. neler dedı doktorlar kor olabılır sagır olabılır felc olaılır dedıler ama hucırseyı yok suan. tedavılerını bıle azalttılar yuruyor goruyor normal ır bebekten hıc farkı yok ama doktorlar kızın omrundenomur goturduler.
allahtan baska yardımcı olacak yok ve ınsallah oglunu allah sana sağlıkla bagıslayacaktr . allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…