2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım benim çok çok geçmiş olsun üzülme allah bilir çok sağlıklı bir çocukta olabilir içini karartma nolur :teselli:
ne enfeksiyonuymuş canım bu ne geçirdinki bu kadar etkiledi bebeğini izah ettilermi

canım benim dualarımız seninle tabiki azııck kaldı oğluna kavuşmana sen güçlü ol annesi
inşallah sağlığıyla gelecek o içini karartma hiç herseyin bi tedavisi var artık Allah şifa versin oğluna inş.:Saruboceq:

Kızlar Bijoux Doğum Yaptı İkisi de sağlıklılar hoşgeldin Toprak Sefalar getirdin
Kilosu 3650gr.
Kasım Annelerinin Yeni Bebeği hayırlı uğurlu olsun..
Hemşom Gözünaydın..:hooray:

ooo süper herşey yolunda yani
sağlıkla büyür inş. toprak bebek
bijo canım sana da burada gözünaydın diyorum arkadaşım

Kızlar Bijoux Doğum Yaptı İkisi de sağlıklılar hoşgeldin Toprak Sefalar getirdin
Kilosu 3650gr.

Çoook güzeeel bir haber, darısı başımızaa.Bijo en kısa sürede toparlanır inşallah, Maşaalllaah Toprak bebeğe..
:1hug:

Canım ya,Allah sabır versin..Üzülmüşsündür tabi,kolay mı..Doğduktan sonra tedavisi olur,bu konuda bişey demediler mi

yapacak hicbirsey yok dediler. hatta beni bebegimi oldurmem konusunda ikna etmeye calisanlar bile oldu..
gercekten hic kolay degil...

gece sancıları baslamıstı ama dogum sancısı mı dııl mı bılmıodu

himm cok yakin artik dogumu ilk normal doguran o olcak

Valla artık zor taşıyorum,vücut ağırlaştı şişliklerden..Yuvarlanıp doğuma giderim heraldesempatiksalakcinni
Sen normal istiyon sanırım o yüzden bekliyosunuz

evet valla oturuken belim nasil agrio anlatamam ben normal istiom zaten oglumun kafa asagida sezeryan gerektirecek bisi yok carsamba ebeye gitcem bakalim ne alemde oglum boshayallersmile

Kilosu 3650gr.

ayy minik toprak geldi dunyaya sukur ikiside sagliklilar fotosunuda bekliozz

selammmm
bu gece de doğurmadım. kızlardan haber varmı

he bizde daha doguramadik ne zaman gelcek meraklardayim ciksa hemen saglilla hayirlisi ile

merhaba cnm cok uzuldum yaa gebeligi sonlandiracak kadar kotumu ay ne dicemi bilemiyorum ya bol bol dua et cnm bizde edriz insallah hersey yoluna girer

diyecek bişi bulamıyorum, umarım ya sağlıklı doğar ya da doğduktan snr en kısa sürede iyileşir..

yapacak hicbirsey yok dediler. hatta beni bebegimi oldurmem konusunda ikna etmeye calisanlar bile oldu..

şimdiye kdr nıye bısı dememısler, bu olayın ılk ortaya cıkısı sneın 30. haftalarında fln oldu, ayrıntılı ultrasonda bısı dememıslerdı dımı? neden dememısler ?

İkna etmeye çalışmak mı?Doktorlara herşey ne kadar kolay geliyor..belki de ordaki doktorların tutumu çok daha farklı olabiliyor..
Canım dualarımız seninle,yaşamayan bilmez elbette.Seni ne kadar anlayabiliriz ki,sadece anlamaya çalışabiliriz..Diyebileceğim içini ferah tut,Allah a sığın..Hiç belli olmaz,Allah şifalar versin yavruna:Saruboceq:

bafo ihtimaller arasinda gozde ve kulakta olusabilecek problemler de var... allah bilir doktorlar tabi ki gorduklerini soyluyorlar ama rabbim ol der olur. insallah dualarimiz hep oyle, cok duyuyoruz dogana kadar sakat olucak deyip de sapasaglam dogan cocuklari..
oglum saglikli olabilir de olmayabilir de... herseye hazirlikli olmamiz gerekiyor...
semaveela virusun ismi sitomegalovirus (cmv)

şimdiye kdr nıye bısı dememısler, bu olayın ılk ortaya cıkısı sneın 30. haftalarında fln oldu, ayrıntılı ultrasonda bısı dememıslerdı dımı? neden dememısler ?

prop cunku virus ne zaman girdiyse o zaman etkiledi. demekki ayrintilida birsey yoktu veya etkileri belli degildi.. burda 3 defa ayrintili ultrason yapiliyor. sonuncusunda farketti doktor bahsetmistim. mr cektirin en kesin orda cikar dediler cektirdik sonuc boyle iste...

gerceken o kadar kolay konusuyorlarki, utanmadan bize islami yonden fetva vermeye bile kalkti, merhamettten yoksunlar.

canım aynen öle çok duyuyoruz hiç üzme şimdiden kendini tıp çok ilerledi herşeyin çaresi var birde sen yurt dışındasın oranın olanakları daha iyi burdan allah yardımcın olsun :Saruboceq:

ben sizden de dua etmenizi istemek icin yazdim, en cok ihtiyacimiz olan sey dua. baska eldin hicbirsey gelmiyor.......
allah kimseyi evladiyla sinamasin, cok zor...

allah yardımcın olsun

Canım Allah yardımcın olsun inşallah.seni çok iyi anlıyorum kıyılırmı ona.Allah bilir ben böyle şeyler çok duydum buşekilde söylenip sağlıklı olan bebekleri.Allahım duaları kabul etsin inşallah.:Saruboceq:

ben sizden de dua etmenizi istemek icin yazdim, en cok ihtiyacimiz olan sey dua. baska eldin hicbirsey gelmiyor.......
allah kimseyi evladiyla sinamasin, cok zor...

Allah'tan umit kesilmez canim, zaten umitsizlik haramdir biliyorsun. insaallah saglikla dunyaya gelir. tefriciye dagitip okuyalim sana

Son düzenleme:
dusunmemlazım çok üzüldüm canım. Allah bebeğine şifa , sizede sabır versin .
dualarım senınle canım .

bijonun bebeği hayırlı olsun, sağlıkla büyütsün inşallah!

düşünmemlazım rabbim yardımcın olsun inşallah, sağlıkla doğsun bebeğin.
doktorun yanılma ihtimali vardır diye düşünüyorum.
allah dua et canım. bende dua edeceğim.
inşallah sağlıkla doğar bebişin. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…