kızlar geldimmmmm zeynebin yanındaydım ikiside çok iyiler bebiş çok tatlı maşallahhh 3660 gr 50 cm doğdu toprak, zeynepte iyi biraz ağrısı vardı ama genel olarak iyi ikiside bebiş ben gelirken emiyorduu çok tatlı kızlar resimlerini akşam yüklüycez benim foto yoktu zeynebinde yukarda kaldı çekemedim :):):):
kızlar geldimmmmm zeynebin yanındaydım ikiside çok iyiler bebiş çok tatlı maşallahhh 3660 gr 50 cm doğdu toprak, zeynepte iyi biraz ağrısı vardı ama genel olarak iyi ikiside bebiş ben gelirken emiyorduu çok tatlı kızlar resimlerini akşam yüklüycez benim foto yoktu zeynebinde yukarda kaldı çekemedim :):):):
MİRACLE mutlu yıllar canım iyi ki doğdun
Unutmadan yasemin'in bebeğinede Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda çıkar küvezden inşallah
mutlu yıllar Miracle!! en güzel hediyen yolda :))
Miracle doktora gittin dimi sen ne dedi doktor her şey nasıl
son haftalar hiç geçmiyor yaww(
miracle doğum günün kutlu olsun yawruşula beraber uzuuunnn ve sağlıklı bir ömür geçirirsin inşaAllah..
ben de oğluşumun geleceğini doğum günümde öğrenmiştim çok özel bi duygu :)
Dur bakalım belki açılır çatın.Açıladabilir dedi doktor bana belli olmuyormuş hiç.hayırlısı olsun cnm ya.kilosu boyu ne kadar olmuş yaramazıngittim canım normal doğum için pek umutlu değil çatı muayenesi için çok ii değil dedi ama 36.hafta daha bekleyelim öyle sezeryana karar verelim dedi beklemeye engel bi durum yokmuş bebeğin suyu ii benim tansiyon falan da normal çıktı 8 kasıma kadar beklicez o zaman yine çatıya bakacak aynı olursa artık bayramdan önce sezeryanla alınır canım
Dur bakalım belki açılır çatın.Açıladabilir dedi doktor bana belli olmuyormuş hiç.hayırlısı olsun cnm ya.kilosu boyu ne kadar olmuş yaramazın
Oh ohh maşallah iyiymiş kilosuöyle asocum açılabilir dedi ama açılmazsada napalım artık 39.haftaya kadar durmuş olucak hayırlısı olsun hakkımızda..boyunu bu kez söylemedi unuttum inan bende sormayı kiloso 3.150 olmuş büyümüş sıpa
sağol canım benim ..seninki tam süpriz olmuş desene aynı gün doğma hevesim bitti bugün benim ama en azından aynı burç olucaz babamız sinir oluyo iki akreple uğraşıcam diye:)
sağol teyzesi beraberinde anasınıda şişiriyo ana oğul şişiyoruz iice:)Oh ohh maşallah iyiymiş kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?