2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşünmemlazım canım benim,allah yardımcınız olsun,inşallah doktorlar yanılıyodur,sağlıkla gelir bebeğin,hani bazen doktorlar en kötü ihtimali bile söylüyorlar ya belki onlarda böyle yapmıştır,allah bebeğine sağlık versin,sizede sabır.İyi düşünelimki iyi olsun herşey
Dualarımız seninle olacak

maşallah zeynebe ve toprağa, darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

maşallah bijonun bebeğine en kısa zamanda dönerler umarım evlerine:)

kek , börek yaptım sabah, birazdan arkadaşım gelicek 5 aylık hamiş o da:))

Miracle doktora gittin dimi sen ne dedi doktor her şey nasıl

gittim canım normal doğum için pek umutlu değil çatı muayenesi için çok ii değil dedi ama 36.hafta daha bekleyelim öyle sezeryana karar verelim dedi beklemeye engel bi durum yokmuş bebeğin suyu ii benim tansiyon falan da normal çıktı 8 kasıma kadar beklicez o zaman yine çatıya bakacak aynı olursa artık bayramdan önce sezeryanla alınır canım

miracle doğum günün kutlu olsun yawruşula beraber uzuuunnn ve sağlıklı bir ömür geçirirsin inşaAllah..
ben de oğluşumun geleceğini doğum günümde öğrenmiştim çok özel bi duygu :)

miracle doğum günün kutlu olsun yawruşula beraber uzuuunnn ve sağlıklı bir ömür geçirirsin inşaAllah..
ben de oğluşumun geleceğini doğum günümde öğrenmiştim çok özel bi duygu :)

sağol canım benim ..seninki tam süpriz olmuş desene aynı gün doğma hevesim bitti bugün benim ama en azından aynı burç olucaz babamız sinir oluyo iki akreple uğraşıcam diye:)

Dur bakalım belki açılır çatın.Açıladabilir dedi doktor bana belli olmuyormuş hiç.hayırlısı olsun cnm ya.kilosu boyu ne kadar olmuş yaramazın

Dur bakalım belki açılır çatın.Açıladabilir dedi doktor bana belli olmuyormuş hiç.hayırlısı olsun cnm ya.kilosu boyu ne kadar olmuş yaramazın

öyle asocum açılabilir dedi ama açılmazsada napalım artık 39.haftaya kadar durmuş olucak hayırlısı olsun hakkımızda..boyunu bu kez söylemedi unuttum inan bende sormayı kiloso 3.150 olmuş büyümüş sıpa

sağol canım benim ..seninki tam süpriz olmuş desene aynı gün doğma hevesim bitti bugün benim ama en azından aynı burç olucaz babamız sinir oluyo iki akreple uğraşıcam diye:)

ben de yay olmasın akrep olsun diye erken doğsun istiyorum :)
evet tam süpriz oldu çünkü hipertiroit çıkmıştı benle onunla uğraşıyordum bu ay kendi popomu düzelteyim de sonra bakarım çocuğa demiştim ilk 4 ay olmadı tiroitten sanırım. sonra süpriz yaptı bizimkisi 22 şubat sat tarihim 27 mart doğum günüm ben adet gecikmemi tiroide bağlayıp beklediğim için tam doğum günü hediyesi oldu :))
bugün bööle uzun uzun yazasım var herşeyi CADIARZU

Oh ohh maşallah iyiymiş kilosu
sağol teyzesi beraberinde anasınıda şişiriyo ana oğul şişiyoruz iice:)
kıs aso zeynebin toprağı daha kilolu değilmiydi doğruus yine çok güzel kilosu maşallah da ben onu daha tosuncuk bekliyodum yalnış mı hatırlıyorum sanki 4ün üstündeydi

galiba artık ütü de yapmamam gerek ama kaynanam gelıo bugun, bugunden snr elımı hıcbı ıse surmemeyı planlıorum hayırlısı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…