merhaba arkadaslar,
bu gun herkesin dogurma gunu ne guzel, allah hayirli evlat etsin hepsini...
ben burkac gundur yokturm. merak eden oldu mu bilmiyorum ama daha dogurmadim.
oglumun beyninde gercekten de sorun cikti. gecirdigim bir enfeksiyon oglumun hassas, kucucuk beyninde kalici hasara yol acmis. saglikli bir cocuk olamayacakmis...
bircok ihtimal var hepsini anlattilar, ama hepsi ic karartici boyutta... gunlerdir allaha dua ediyoruz, edicez de.. benden gebeligi sonlandirmami istediler, kabul etmedik. canim oglum dogsa yasayacak kadar buyudu nasil kiyariml benn ona..
bunlari yazarken bile kendimi tutamiyorum, dua ediyoruz sadece dua,...
sizden de dua bekliyorum...
artı eksi yanılma payı oluyor ya herhalde öyle oldu:S herkesin bebeği farklı doğuyor ya ben de benimkini merak eder oldum benimki de şuan söylenenden düşük çıkarsa herhalde sıska bir kızım olurzaten kilosu çok değil cumartesi 3080di işte
sen hala ütü mü yapıyosunn kız yoruldun yeter :S dinlen azcık yahu
naapsam acaba bugün..hava güzel..sokağami atsam kendimi evdemi pineklesem bilemedim...
içim çok bunalio kizlar yaa..
belim kopuyo ama yapıom ıste yarım yamalak, öyle dort dortluk degıl elbette :)
38. haftadayım 37+3 bugün,, hee bugün de doğuramadım valla kısmet yarına işallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ah canım benimmm ne kadar güzel bir iltifattı o öyle:)Ne güzel moral oldu bana bak şimdi bu:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Şenizanası gibi manken kılıklı olur zaten senin prenses yawrum daha bebekken gram fazlası olmaz:)))aman sağlıklı olsunlar kilo sağlık getirmio boşver ...
sabah da kocam dıyo kı oh bugun annem gelıo bıraz gelınlık yaptırcaz sana, bız oturcaz bacaklarımızı uzatıp sen bıze hızmet etceksın, gelınsın sen çalışcaksın tabı dıyo :)):roflol:
hımmmmmmm anlaşılan 38 i tamamlayacak.bizimkiside 37+0 eşim artık sabırsızlanıyor hatta küsüyor niye gelmiyor diyegeçmiyor günler geçmiyorboshayallersmile
Ah canım benimmm ne kadar güzel bir iltifattı o öyle:)Ne güzel moral oldu bana bak şimdi bu:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Şeniz
ay benım de canım ya her daım bunalımdayım iç çekip duruorum
hava da cıdden süper ama ben cıkamıom iş güç var :) çık benım yerıme de gez hadi..
nie böle oldum yaa boğazima kadar gözyaşiyla doluyum sanki.bi başlasam 3 gün susmicam..
aslinda benimde bi sürü işim war ewde ama wc ye bile gidesim gelmio şu anda.
ah canım benimmm çok teşekkür ediyorum canım yaa o senin güzelliğinden canım benimmmmŞenizvalla gördüğümü söylüyorum asocum poponu kaşııı aynen ölesin hamileyken bile yani öncesi zaten direk öyleymiş
Ben de öyleydim.Cumartesi doktor kontrolüm vardı kocamın toplantısı uzadı doktorun işi çıktı vs diye hüngür hüngür ağladım artık içm ne kadar dolmuşsanie böle oldum yaa boğazima kadar gözyaşiyla doluyum sanki.bi başlasam 3 gün susmicam..
aslinda benimde bi sürü işim war ewde ama wc ye bile gidesim gelmio şu anda.
( hee gelmiolar bi türlü, inatçı çıktılar, ama çoğunluk 39. hafta ıcınde doğuyomuş istatistiklere göre, işalla bizimkiler de haftaya gelirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?