2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende izne çıktığımı görebilecek miyim?
neyseki bu hafta 3,5 gün tatilim var.

:))))yaz şekerim uzun uzun daha ii...ahh ahhh bu veletler doğarkende böyle yapıcak işte kendi keyifleri gelene kadar beklicez planla falan olmuuo hiç..

ben dün ütü yaptım ama oturarak. koltuğa oturdum ve arkama yastık koydum.
bebek kıyafetlerini ütülerken rahat ama büyük kıyafetlerde rahat ütüleyemiyorum.

galiba artık ütü de yapmamam gerek ama kaynanam gelıo bugun, bugunden snr elımı hıcbı ıse surmemeyı planlıorum hayırlısı olsun :))

durma çok ayakta be prop belin ağrıyo zaten ..senin kaynanan cadı dğeil yaptırmaz sana bu halinle zaten ama gelince sen buraya da uğraamz olursun topic iice sessizleşir

birazdan çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar!
hepinizi öpüyorum.

durma çok ayakta be prop belin ağrıyo zaten ..senin kaynanan cadı dğeil yaptırmaz sana bu halinle zaten ama gelince sen buraya da uğraamz olursun topic iice sessizleşir

yok ne cadısı, yapma kızım bırak ben gelınce yaparım fln dedı hep de evı tertıplı duzenlı emanet edeyım ona sonra ıstemeye yuzum olsun dıye ugrasıom ıste.. bıttı butun utulerım sımdı aksama yemek yapcam snr da evı supurcem ustten zaten halılar fln temızlemede 5 dkda supururum evı snr banyo yapcam snr ölürüm heralde :)) ne cok ısım varmış yapacak :)))

sabah da kocam dıyo kı oh bugun annem gelıo bıraz gelınlık yaptırcaz sana, bız oturcaz bacaklarımızı uzatıp sen bıze hızmet etceksın, gelınsın sen çalışcaksın tabı dıyo :)):roflol:

sen istemeden o ypar zaten ama haklsın yani insanın içi rahat etmio neyse dinlene dinlene yap işlerini acısı fena çıkıo sonra biliosun ...kıs benim kaynanamda bana yapma kızım der ama kendide yapmaz öle pokumuzla oynarız artık 7 aydır aynı masalı dinliyorum yapma iş yapma yemek yat sen eee geliim yapim hiç yok ama

artı eksi yanılma payı oluyor ya herhalde öyle oldu:S herkesin bebeği farklı doğuyor ya ben de benimkini merak eder oldum benimki de şuan söylenenden düşük çıkarsa herhalde sıska bir kızım olur zaten kilosu çok değil cumartesi 3080di işte
galiba artık ütü de yapmamam gerek ama kaynanam gelıo bugun, bugunden snr elımı hıcbı ıse surmemeyı planlıorum hayırlısı olsun :))
sen hala ütü mü yapıyosunn kız yoruldun yeter :S dinlen azcık yahu

pes diyorum... sen hala süpürüyor musun? aylardır dokunmadım süpürgeye :S senin boyun da uzun nasıl süpürüyorsun helal...

:roflol: yok yok benımkı hıc oturmaz fır dönüyo saolsun, hem dönsün de bi zahmet 9 aydır yalnızım oğlunu da bılıo bı ısın ucundan asla tutmaz benım kocam kırlısını sepete bıle koymaz, 9 aydır bu halımle herşeyini tastamam yaptım kocamın da oglumun da, ne hasta oldum yattım ne hızmet bekledım, kocam kendısı bıle solyuo dunyanın en ıyı hamılesı benım karım dıyo :) bana yardımcı olcagı surda topu topu 1 ay, hakedıom heralde o kdrcık yardımı :))

prophetic her açtığımda ilk başta senin için kesin doğurmuştur diye bakıyorum:)bu günde duruyorsun.canım kaçıncı haftadasın takviminden pek anlaşılmıyor ama finishe gelmişsin.rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve hepimize.

hakediosun tabi öle mıymıntı bi hatun değilsin sen harbi kocanda eziyetli senin canı falan bi yemek çektimi yapıosun adama hissettirmedin hamileliğin dertlerini ...

pes diyorum... sen hala süpürüyor musun? aylardır dokunmadım süpürgeye :S senin boyun da uzun nasıl süpürüyorsun helal...
belim kopuyo ama yapıom ıste yarım yamalak, öyle dort dortluk degıl elbette :)

38. haftadayım 37+3 bugün,, hee bugün de doğuramadım valla kısmet yarına işallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hakediosun tabi öle mıymıntı bi hatun değilsin sen harbi kocanda eziyetli senin canı falan bi yemek çektimi yapıosun adama hissettirmedin hamileliğin dertlerini ...

haaa böyle gelin bulmuşlar sinir etmesinler beni delikafadulden babannem oyle dıo bısı oldu mu boyle kız almışlar cok konuşmasınlar dıyo, kocama dıyo genelde tabı ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…