:S sen çok dolmuşsun bence sen çık dışarı dolaş hava al hava çok güzel...Ben de şu temizlikçi gitsin bi duşa gireyeim sonra aşağı incem hava almayaannemde aradi işlerini bitirdinmi die az önce..gel de sen yap ben hamileyim sen yanimda yoksun die serzendim.kem küm dedi..
aman eşim sağolsun çok yardimci oluyo bana ev işlerinde
Ben de öyleydim.Cumartesi doktor kontrolüm vardı kocamın toplantısı uzadı doktorun işi çıktı vs diye hüngür hüngür ağladım artık içm ne kadar dolmuşsaneyseki doktora gittik ama olsun içimi boşalttım ağla bence rahatlarsın hormonlardan böylesin cnm benim:)
Anlıyorum seni.Aynılarını ben de yaşadım hatta ara ara da yaşıyorum.Ağla atma içine iyi geliyor.:kedi:dün gece 2 de bende koptum.insan uyanip ağlarmi yaa nooluyo dedi eşim bööööğğğğ die ağliorum..bi saat konuştu canım ya telaşlanio o da sonra onu telaşlandirdiğimada üzülüyorum.ööle uyuyakalmişim yine.
çok içim şişti benim çoook mafoldumben
Ben işten ilk ayrıldığımda birkaç ay bunalımdan çıkamamıştımtabi bi de yıllarin getirmiş olduğu alişkanlik war..daha yeni dank etti ewde oturuyo olmak sanirim..
bebeğim doğsunda hayirlisiyla sıkılmaya waktim olmicakmiş öle diolar..
dün gece 2 de bende koptum.insan uyanip ağlarmi yaa nooluyo dedi eşim bööööğğğğ die ağliorum..bi saat konuştu canım ya telaşlanio o da sonra onu telaşlandirdiğimada üzülüyorum.ööle uyuyakalmişim yine.
çok içim şişti benim çoook mafoldumben
ah ah kıyamam.:S bırakma kendini bu kadar yaaynen bende gecelri ic ceke ceke agliorum esim de korkuo yazik nie agliosun die yok bisi dioru o benim ustume dustukce daha beter hickirarak agliorum bebek gibi hep annem gili dusunuorum birinden bir burda olsa diorum hastanede odamdayken kaoidan iceri bi girse diorum herkes gelecek ama benim yakinim olan kimse yok esim surekli yanimda olcak oglum dogacak ama yok ana baci gibisi yokkk mafoldumben mafoldumben
aynen bende gecelri ic ceke ceke agliorum esim de korkuo yazik nie agliosun die yok bisi dioru o benim ustume dustukce daha beter hickirarak agliorum bebek gibi hep annem gili dusunuorum birinden bir burda olsa diorum hastanede odamdayken kaoidan iceri bi girse diorum herkes gelecek ama benim yakinim olan kimse yok esim surekli yanimda olcak oglum dogacak ama yok ana baci gibisi yokkk mafoldumben mafoldumben
ah ah kıyamam.:S bırakma kendini bu kadar yainşallah bir süpriz yapar ve gelirler yanına doğumda.En kısa zamanda görüşürsünüz inşallah canım ya.Ama sen sıkma canını fazla bebeğine yazık:S
ben de lanet okuorum son günlerde uzağa evlendiğime garip gibi hissediyorum kendimi.
ağlamak için bahaneler arıyorum kendime öyle bir geçerki deki osmana ağlıyorum son zmanalrda
ya bi de ben ağlama krizine girince kocam geçiyo karşıma gülme krizi geiriyor o güldükçe bana da sinir geliyor ben de başlıyorum gülmeye.. bi deli aileyiz işte sempatiksalakcinni
bugün ben de çok ağlıyorum. yüzüm gözüm şişti. senağlama bugün de doğurmadım ama hafiften adet sancısı gibi ağrı duymaya başladım en azından buna seviniyorum. prop senden önce ben varım sat 3 şubat benim önce ben doğurucam. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?