2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annemde aradi işlerini bitirdinmi die az önce..gel de sen yap ben hamileyim sen yanimda yoksun die serzendim.kem küm dedi..
aman eşim sağolsun çok yardimci oluyo bana ev işlerinde
:S sen çok dolmuşsun bence sen çık dışarı dolaş hava al hava çok güzel...Ben de şu temizlikçi gitsin bi duşa gireyeim sonra aşağı incem hava almaya

dün gece 2 de bende koptum.insan uyanip ağlarmi yaa nooluyo dedi eşim bööööğğğğ die ağliorum..bi saat konuştu canım ya telaşlanio o da sonra onu telaşlandirdiğimada üzülüyorum.ööle uyuyakalmişim yine.
çok içim şişti benim çoook mafoldumben

tabi bi de yıllarin getirmiş olduğu alişkanlik war..daha yeni dank etti ewde oturuyo olmak sanirim..
bebeğim doğsunda hayirlisiyla sıkılmaya waktim olmicakmiş öle diolar..

Anlıyorum seni.Aynılarını ben de yaşadım hatta ara ara da yaşıyorum.Ağla atma içine iyi geliyor.:kedi:

tabi bi de yıllarin getirmiş olduğu alişkanlik war..daha yeni dank etti ewde oturuyo olmak sanirim..
bebeğim doğsunda hayirlisiyla sıkılmaya waktim olmicakmiş öle diolar..
Ben işten ilk ayrıldığımda birkaç ay bunalımdan çıkamamıştım çok zor olmuştu eve alışmak. Sen yine şanslısın bak bebeğinle ilgilenceksin.Ben işten ayrılmak zorunda kaldım istanbula taşındığımız için.Yeni bir ev yeni bir hayat yeni bir şehir ve daha 2 aylık evlilik:)))) Ama alıştım zamanla.Her günüm dolu dolu geçti.Evde durmuyordum nerdeyse. şu hamilelik bitsin kızımla atcaz kendimizi action'lara

aynen bende gecelri ic ceke ceke agliorum esim de korkuo yazik nie agliosun die yok bisi dioru o benim ustume dustukce daha beter hickirarak agliorum bebek gibi hep annem gili dusunuorum birinden bir burda olsa diorum hastanede odamdayken kaoidan iceri bi girse diorum herkes gelecek ama benim yakinim olan kimse yok esim surekli yanimda olcak oglum dogacak ama yok ana baci gibisi yokkk mafoldumben mafoldumben

ah ah kıyamam.:S bırakma kendini bu kadar yainşallah bir süpriz yapar ve gelirler yanına doğumda.En kısa zamanda görüşürsünüz inşallah canım ya.Ama sen sıkma canını fazla bebeğine yazık:S

aso walla yeni şehir yeni hayat bunlar çok zor şeyler..
bende anadolu yakasini hiçbilmem normalde..halada bilmiorum aslinda..işe giderken keşfetmeye pek firsatim olmadi şimdide yalniz çikamiorum dişari eşim birakmio ama sağolsun çikario bol bol dişari gece yarisi bile olsa bunaldiysam şöle bi dolanip gelioruz.

hazalcim senin durumun daha da zor bizimkilerden..Allah yardimcin olsun..

ben de lanet okuorum son günlerde uzağa evlendiğime garip gibi hissediyorum kendimi.
ağlamak için bahaneler arıyorum kendime öyle bir geçerki deki osmana ağlıyorum son zmanalrda
ya bi de ben ağlama krizine girince kocam geçiyo karşıma gülme krizi geiriyor o güldükçe bana da sinir geliyor ben de başlıyorum gülmeye.. bi deli aileyiz işte sempatiksalakcinni

bugün ben de çok ağlıyorum. yüzüm gözüm şişti. senağlama bugün de doğurmadım ama hafiften adet sancısı gibi ağrı duymaya başladım en azından buna seviniyorum. prop senden önce ben varım sat 3 şubat benim önce ben doğurucam. :)

prop belki sen de okumuşsundur ama doğumu başlatmak için hintyağı içiyorlarmış bazı kadınlar. felaket mide bulantısı ve ishal yapıyormuş ama işe yaradığına dair yeminler ediyorlar. amma ve lakin bizim için daha erken.. 38'i bile tamamlamadık. gerçi ben içmem bööö..

Son düzenleme:
ah ah kıyamam.:S bırakma kendini bu kadar yainşallah bir süpriz yapar ve gelirler yanına doğumda.En kısa zamanda görüşürsünüz inşallah canım ya.Ama sen sıkma canını fazla bebeğine yazık:S

ahh keske bi surpriz yapsalarda gelebilselr evim burda oglum olacak ama onlar goremioo oglum 8 aylik oldumu gorcek benim tarafimi oda 4 hafta gibi kisa bi sure yani neye yetcekki ama kader kismet deip gecioruz iste bazen ole cnima tak edioki niye burdayim die kendimi sorguluorum esimi diiusununce rahatliom biraz hic kiyamam ona ben iyiki esim iyi yoksa cekilmez burasii
oglumda bi dogsun hayirlisi ile uzulemeye vaktim olmaz insaallah onu severek geciririm gunumu tabi bol bol gezerekte

kismet cnm nasipde ailenden uzakta durmak varmis saglik olsun ne yapalim herkes kendi ailesini kendi duzenini kuruo artik

esin ni guluo yaaaaaaaaa sinir oldum bak simdi alsanaalsanasmile

benimki bana hem teselli verio hem kizio yeter aglama die tabi kizinca benim cesmeler iyice acilioo bu seferde sarilip teselli oedio yazik oda ne yapcagini sasiriooo

Son düzenleme:

doğur cnm doğur.. ama senın o hafıf hafıf sancıların şiddetlenen kdr ben ıkıncıyı dogururum bu gıdışle :)) şaka bı yana hıc ılgısı yok hıc sancın olmadan da dogurabılırsın sonucta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…