2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Duru da doğmuş maşallah Darısı da başımıza işallah :)

Birisi duymadım da o ne ya, içmem ben yağ fln :))

Kızlar bijoyla konuştuk.Sağlıkları çok yerindeymiş maşallahhhları var Toprak beyimiz sürekli uyuyormuş.Yerim ben onu.saat 5 e kadar birşeyler yiyip içmesi yasakmış acıkmış bijocum Biraz da ağrısı varmış ama mutlu ne güzel.O ağrılar geçer gideeeeer.Yeter ki sağlıkları yerinde olsun.Resmi akşama koycaklar hastanede 3G yokmuş öyle dedi.Bijoya benziyormuş bebek:) Bir an önce gelsin resimler:)

ayyy çok heyecanli yaaa.
maşallah
hadi bizde doğuralim artik opuyorumnanaktan

masaaallha topragimizada ne guzel yaa guzelhaberler gelioo

maaşallah toprak ve duru bebeğe

darısı bizlerin başına inşallahhh :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Toprağımız :)Maşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Toprağımız :)Maşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ayyy tu tu tu MASALLAHHHHHHHHHHHHH COOOOOOOOOOK TATLI YAAA AYY DUYGULANDIM VALLA YAA BIZDE GORCEZMI BU GUNLERII KOKLICAZMI BEBISLERIMIZI

Daha bu sabaha kadar bu canavar annesini tekmeleyip duruyordu.Şimdi nasıl da yumuk yumuk duruyor.Maşallah Toprak sana:) Bizim içimizde de bu kadarlar ya nasıl sığıyolarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…