Zeynep kendi fotosunu koymamdan hoşlanmayabilir ondan sadace topraklı olanı seçtim cnm.maşallah
zeyneple olan fotoğrafıda çok güzeldi toprağımızın
Daha bu sabaha kadar bu canavar annesini tekmeleyip duruyordu.Şimdi nasıl da yumuk yumuk duruyor.Maşallah Toprak sana:) Bizim içimizde de bu kadarlar ya nasıl sığıyolarsa
amaan gene başladım zırlamaya... tüh
evet evet az kaldı dayanın kızlar:)))) benim son 9 günümevet yaa benim sipamda bu kadar varmi yaaa cok sabirsizlaniorum artik yaa hayrilisi artik beklicez
toprak bize bahane oldu valla agliyasimiz var zaten acalim cesmeleri yine ama mjutluluktan agliyalim :sinifsinif:
evet evet az kaldı dayanın kızlar:)))) benim son 9 günüm
ben de doğurmak ıstıomhemen hastaneye gıdıp benı sezeryana alın dıyesım gelıo valla (
Resimlere baktım şimdi,figen seni de görmemiştim bu arada,gördüm.
Zeynep doğuma giderken çok neşeli çıkmış ta; doğum sonrası fotolarda belli ki ağrısı olmuş,fotolara yansımış,canım yaaa..
Ben de yaşıycam bakalım nasıl olucamm...Dün gece rüyamda karnım sönmüş göbek falan yoktu ,su gelmiş,doğuma girmişim..Sonra bebkleri gördüm uzaktan..Karışık şeylerboshayallersmile
Bu arada toprağı silmişler,henüz yıkamamışlar,ertesi gün yıkıyorlar sanırım.Ben hastaneye sormadım,artık cumartesi öğrenirim
kızalr nalanı aradım çıkmış ameliyattan iyiymiş duru bebekte çok iyi
evet evet az kaldı dayanın kızlar:)))) benim son 9 günüm
o figen biizm buradaki figen değil tatlımm:)inş. çok kolay ağrıısz olur doğumun kötü şeyler düşünme ..oyyy 2 tane kuzucuk olacak senin yanında hayırlsıyla
aaaaaaaaaa
nalandamı sezeryan oldu
neyse hayırlısı olsun
bu arada kızlar uzakta olduğunuza üzüldüm sırf bu yüzden bende bursaya gitmedim eşimi ist getirdim
şimdi siz böyle yakınınca iyiki böyle yapmışım diyorum
ama benim doğumumda kavinlidem olucak
malesefki benim kızkardeşim yok
annemde şizofrenmafoldumben
cnm karnibahar cekti propun sitesinde gordum hemen kaynatiom markete inip yogurt aliim bari yine gorusuruz kizlarr
:)) eline sağlık şimdiden afiet olsun yarasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?