Ne denir ki:çok üzgünüm:
Kayınvalidenle aran iyi değil midir?
Resimlere baktım şimdi,figen seni de görmemiştim bu arada,gördüm.
Zeynep doğuma giderken çok neşeli çıkmış ta; doğum sonrası fotolarda belli ki ağrısı olmuş,fotolara yansımış,canım yaaa..
Ben de yaşıycam bakalım nasıl olucamm...Dün gece rüyamda karnım sönmüş göbek falan yoktu ,su gelmiş,doğuma girmişim..Sonra bebkleri gördüm uzaktan..Karışık şeylerboshayallersmile
Bu arada toprağı silmişler,henüz yıkamamışlar,ertesi gün yıkıyorlar sanırım.Ben hastaneye sormadım,artık cumartesi öğrenirim
düşünmemlazım çok üzüldüm allah yardımcın olsunçok zor bir durum
miracle doğum günün kutlu olsunn canım
Çok haklısın.Ben kayınvalidem çok iyi biri olmasına rağmen; ilk günler annemi istiyorum yanımda..yoo çok şükür iyidir aram severim kendisini
ama insan yinede kendinden bi can olsun istiyo yanında ne bilim anne kızkardeş gibi
ne bilim işte hamilelik duygusallığı işte
birde uzak ya ta bursadan gelicen e kayınpeder var bekar kaynım var onlarda zorlanacak orda
aklı orda kalıcak onun içinde zor olacak
ben 40 kım çıkınca acil iş başı yapıcam
devirler filan var işde bakıcı filan hiç bilmiyom nasıl olcak
Eklisin figen..Ben fotolarda görünce sen sandım bir ancanım facebook ekli değilmisin sen eklesene beni biz iki figendik bende facebook açamıyorumm göremedim yüklenen fotoları
prop az kaldı kayınvaliden prensesler gibi bakar sana merak etme.
Çok haklısın.Ben kayınvalidem çok iyi biri olmasına rağmen; ilk günler annemi istiyorum yanımda..
Niye o kadar erken başlıyosun ki,yasal iznini kullanmıyorsun
Eklisin figen..Ben fotolarda görünce sen sandım bir an
evet canımm ben de sezercik olcamnerden bilion kiz 9 gunun kaldigini gorunuolarmi sana yoksa ben ne zaman dogurcam de bakiimm yerimseniben
yoksa sendemi sezercik olcan?? CADIARZU
Evet asıl ben kasım annesi olcam herkes ekim oluyo bakneyse kasım annesi olacan inş hayırlısıyla
herkes ekim ekim gidiyo
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar bijoyu aradım şimdi.. sesi çok iyi geliyordu makyaj yapıyormuş :) . ilk zamanlar çok karnım acıdı falan dedi yeni yeni kendime geliyorum dedi. sütü gelmiş ama toprak daha henüz emmek istememiş.. biraz yürüyebilmiş. maşallah gayet iyiydi.
hepinize de selam söylediiii.
kızlar bijoyu aradım şimdi.. sesi çok iyi geliyordu makyaj yapıyormuş :) . ilk zamanlar çok karnım acıdı falan dedi yeni yeni kendime geliyorum dedi. sütü gelmiş ama toprak daha henüz emmek istememiş.. biraz yürüyebilmiş. maşallah gayet iyiydi.
hepinize de selam söylediiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?