2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne denir ki:çok üzgünüm:
Kayınvalidenle aran iyi değil midir?

yoo çok şükür iyidir aram severim kendisini
ama insan yinede kendinden bi can olsun istiyo yanında ne bilim anne kızkardeş gibi
ne bilim işte hamilelik duygusallığı işte
birde uzak ya ta bursadan gelicen e kayınpeder var bekar kaynım var onlarda zorlanacak orda
aklı orda kalıcak onun içinde zor olacak
ben 40 kım çıkınca acil iş başı yapıcam
devirler filan var işde bakıcı filan hiç bilmiyom nasıl olcak

canım facebook ekli değilmisin sen eklesene beni biz iki figendik bende facebook açamıyorumm göremedim yüklenen fotoları

doğum heycanı ayy ne güzel toprak bebekte gelmiş duru bebekte allah sağlıklı ömür nasip etsin darısı başımıza olsun
benimde bugün sırt ve bel ağrılarım var hayırlısı bakalım
38. haftayı tamamlamadan doğum olsun istemiyorum rabbim yardımcım olsun inş
hrkese hayırlı doğumlar

Çok haklısın.Ben kayınvalidem çok iyi biri olmasına rağmen; ilk günler annemi istiyorum yanımda..
Niye o kadar erken başlıyosun ki,yasal iznini kullanmıyorsun
canım facebook ekli değilmisin sen eklesene beni biz iki figendik bende facebook açamıyorumm göremedim yüklenen fotoları
Eklisin figen..Ben fotolarda görünce sen sandım bir an

prop az kaldı kayınvaliden prensesler gibi bakar sana merak etme.

doğrudur canım benziyoruz da ama dimi :) ben toprağı gördümmm çok tatlııııııı dedimki doktora gelmişken doğukanıda alın:) sen acele etme dediii dedim tekmeliyor çıkcam diyor :) e hadi hazırlan alalım dedi çok istiyorsaa :):)

Son düzenleme:
evet miracle çok üzüdüm düşünmemlazım arkadaşımızaa allah bebişlerimizi korusunn sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin
bijodan nalandan aldık haberleri öbür iki arkadaşımız naptı acabaa prop bir haber var mı?

kızlar bijoyu aradım şimdi.. sesi çok iyi geliyordu makyaj yapıyormuş :) . ilk zamanlar çok karnım acıdı falan dedi yeni yeni kendime geliyorum dedi. sütü gelmiş ama toprak daha henüz emmek istememiş.. biraz yürüyebilmiş. maşallah gayet iyiydi.
hepinize de selam söylediiii.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Toprağımız :)Maşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

topiğinizin yeni bebeği hayırlı olsun kızlar, Allah analı babalı büyütsün. Kocaman bi maşallah da benden
Ben Aralık annesi olucam inşallah, tabi kızım beklemezse belki kasım da olabilir. Listenizde 36. hafta 37. hafta doğumlarını görünce heyecanlandım. Çok az bi vaktimizin kaldığını farkettim. Allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....

Son düzenleme:
esra hiç belli olmuyor bu yaramazların ne yapcağı:) hayırlı olsun bebeğin şimdiden :)

maşallah bende arıyım bijoyu topik olarak sezeryanı kolay atlatıyoruz maşallah normal doğumlarda böyle kolay olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…